בקשת מידע | אני מעוניין לקנות כמות רצינית בערך כ50 חתיכות של נוקיה 215
-
הישיבה שלנו עכשיו מחייבת את כולם לקנות נוקיה 215 ואני מעונין להוזיל עלויות ולקנות משהו כמו 50 חתיכות..
יש בעלי באבא? כמובן שכל מכשיר יעלה עד 120/130 שקל.. פשוט מעלי אקספרס אי אפשק לקנות בכמויות...או שמכיוון שאני קונה בסיטאונות זה יכול להגיע גם למחיר של 80 ש''ח לאחד.. -
@למה-באתי כתב בבקשת מידע | אני מעוניין לקנות כמות רצינית בערך כ50 חתיכות של נוקיה 215:
הישיבה שלנו עכשיו מחייבת את כולם לקנות נוקיה 215 ואני מעונין להוזיל עלויות ולקנות משהו כמו 50 חתיכות..
יש בעלי באבא? כמובן שכל מכשיר יעלה עד 120/130 שקל.. פשוט מעלי אקספרס אי אפשק לקנות בכמויות...או שמכיוון שאני קונה בסיטאונות זה יכול להגיע גם למחיר של 80 ש''ח לאחד..אתה בא להציע שיקנו איתך עם כן ציין
-
@דוד-משה-1 כתב בבקשת מידע | אני מעוניין לקנות כמות רצינית בערך כ50 חתיכות של נוקיה 215:
@למה-באתי כתב בבקשת מידע | אני מעוניין לקנות כמות רצינית בערך כ50 חתיכות של נוקיה 215:
יש בעלי באבא? כמובן שכל מכשיר יעלה עד 120/130 שקל.. פשוט מעלי אקספרס אי אפשק לקנות בכמויות...או שמכיוון שאני קונה בסיטאונות זה יכול להגיע גם למחיר של 80 ש''ח לאחד..אתה בא להציע שיקנו איתך עם כן ציין
גם וגם.
אני בעיקר מחפש קישור לקנייה מרוכזת ומקורית.. -
@ע-1195 כתב בבקשת מידע | אני מעוניין לקנות כמות רצינית בערך כ50 חתיכות של נוקיה 215:
@למה-באתי ממליץ לך לקנות 5 יחידות 10 פעמים בעליאקספרס כיוון שביבוא שמעל 5 יחידות צריך להזמין על שם עסק וצריך לשלם מכס.
יש לך קישור מעלי שאפשר לקנות ממנו יותר מאחד?
-
@ע-1195 כתב בבקשת מידע | אני מעוניין לקנות כמות רצינית בערך כ50 חתיכות של נוקיה 215:
ביבוא שמעל 5 יחידות צריך להזמין על שם עסק וצריך לשלם מכס.
צריך גם רישיון ממשרד התקשורת, פטור מרישוי ייבוא רט''ן.
https://www.gov.il/he/service/importers_of_cellular_equipment_exemption_request -
@למה-באתי ממליץ לך לקנות 5 יחידות 10 פעמים בעליאקספרס כיוון שביבוא שמעל 5 יחידות צריך להזמין על שם עסק וצריך לשלם מכס.
בעלי מגבילים אותי לאחד...
עליבבא עשר בבת אחת יעבוד? או שאני גם ידפק עם החוקים...
-
@משה-144 כתב בבקשת מידע | אני מעוניין לקנות כמות רצינית בערך כ50 חתיכות של נוקיה 215:
ביבוא שמעל 5 יחידות צריך להזמין על שם עסק וצריך לשלם מכס.
צריך גם רישיון ממשרד התקשורת, פטור מרישוי ייבוא רט''ן.
https://www.gov.il/he/service/importers_of_cellular_equipment_exemption_requestניסת לייבא כמות ונתקלת בבעיות במכס בגלל זה? לפי מה שהבנתי היום כבר לא עושים בעיות על זה . לפחות לא על דגמים נפוצים.