בקשת מידע | אף אחד פה לא הזמין מסרטה נסתרת כדי לדעת להמליץ על משהו נורמלי וזול יחסית?!
-
אשמח מאוד למידע , תודה,
-
https://www.aliexpress.com/item/1005006674116249.html
למשל את זה משהו מכיר? -
https://www.aliexpress.com/item/1005006674116249.html
למשל את זה משהו מכיר?@חטיבה-אחת-בס-ד
אני מכיר זה חמוד כי זה קטן ויחסית טוב לגודל
שווה את ה 35 שקל אבל לא מידי מקצועי -
@חטיבה-אחת-בס-ד
שווה את ה 35 שקל אבל לא מידי מקצועי@שקיעות-בלימוד כתב בבקשת מידע | אף אחד פה לא הזמין מסרטה נסתרת כדי לדעת להמליץ על משהו נורמלי וזול יחסית?!:
@חטיבה-אחת-בס-ד
שווה את ה 35 שקל אבל לא מידי מקצועיהזמנת את זה אותו קישור
-
@שקיעות-בלימוד כתב בבקשת מידע | אף אחד פה לא הזמין מסרטה נסתרת כדי לדעת להמליץ על משהו נורמלי וזול יחסית?!:
@חטיבה-אחת-בס-ד
@דוד-משה-1
אני לא הזמנתי כך שאני לא יודע אם זה אותו קישור אבל המצלמה נראית אותו דבר (חבר שלי הזמין ונתן לי את זה ) -
@שקיעות-בלימוד כתב בבקשת מידע | אף אחד פה לא הזמין מסרטה נסתרת כדי לדעת להמליץ על משהו נורמלי וזול יחסית?!:
@חטיבה-אחת-בס-ד
@דוד-משה-1 כתב בבקשת מידע | אף אחד פה לא הזמין מסרטה נסתרת כדי לדעת להמליץ על משהו נורמלי וזול יחסית?!:
@חטיבה-אחת-בס-ד
הזמנתי דומה -[אין לי כרגע את הקישור] משהו חמור ונחמד [לא רואה איפה כתוב 35 ש"ח אבל בסדר].
מוצר סביר 35 ודאי שווה שילמתי בערך כך בדיל ברוך בואך ואני ממש מרוצה ביחס למוצר.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות