בקשת מידע | ברור נגן טוב בעלי
-
@זה-דחוף-לכולם @shishko כתבתי למעלה ואני אומר שוב מידיעה ואיך שראיתי מהתמונות זה בדיוק M390 PRO ללא ספק.
-
תודה
-
@ברי-קלמנוביץ כתב בבקשת מידע | ברור נגן טוב בעלי:
@Y-A כתב בבקשת מידע | ברור נגן טוב בעלי:
וגם איפה הקישור לנגן הזה?
אני הזמנתי כבר כמה פעמים מפה שזה הקישור הראשון ש@א-ד-ג הביא ויש שם חנות גוגל בוודאות וזה מגיע עם מגן. נראה לי שכתבתי את זה כבר למעלה, רק פשוט לקרוא...
בהצלחה.ראיתי, אבל אמנם כתוב שם M390 אבל זה M200 ואני רוצה M 390 (תראה לפי הכפתורים...) ואגב יש לי את הM 200 והוא לא תומך בגוגל בפלי בכלל!!!! אולי הM390 כן....
-
@זה-דחוף-לכולם כתב בבקשת מידע | ברור נגן טוב בעלי:
ובכן חברים בא נעשה קצת סדר...
הנגן הזה נמכר בארץ תחת השם Q4 כמדומה (בדיו פרינט וכאלה עולה 450 שח)
השתמשתי בו שנה והוא מעולה
חסרונות: בלוטוס 4 (ולא 5)
מסך נשבר במהירות (כשנשבר לי לקחתי מסך מחבר שנשבר לו השקע של הטעינה....)
בטריה לא משהו
אבל חוץ מזה הוא מצוין, ואני לא ציני כי המעבד טוב והוא עובד חלק בלי תקלות בכלל - די נדיר בעליאקספרס, מנסיון.
עכשיו בא נשים לב להבדל בין M200 לבין M390 (או M390 פרו) בחלק הטכני הכפתורים שלו עגולים ככה.
בחלק הטכני הM390 הכפתורים שלו עגולים ככה
ושל הM200 שטוחים ככה
עכשיו מה הפדיחה, שגם המוכרים מתבלבלים בניהם, וההוכחה הפשוטה ששני התמונות שהבאתי הם מאותו מוכר על אותו נגן... (שאת הקישור הביא @זה-דחוף-לכולם )
בחלק של גירסה M200 לא תומך גוגל פללי ויש טענות ש M390 כן, לא הוכח(אולי משהוא יודע מידיעה, שאי איפשר לעקוף בנגן הזה את קיידרויאיד דרך איפוס, כי לפעמים אפשר להוריד אפליקציות מפלי אבל זה לא באמת מכשיר תומך ובאיפוס הכל יורד כמובן עם קיידרואיד)
מסתבר שרוב המוכרים זה M390 כי M200 כמעט נגמר בעלי... או אולי נגמר....
-
ויש טענות ש M390 כן, לא הוכח
אני יודע שכן, בהתחלה הגיע לי אחד לא PRO ואאל"ט הוא היה עם גוגל פלי. אבל אני לא חושב שזה נפק"מ כי לדעתי גם הM390 לא פרו נגמר...
-
וההוכחה הפשוטה ששני התמונות שהבאתי הם מאותו מוכר על אותו נגן... (שאת הקישור הביא @זה-דחוף-לכולם )
פשוט שם הוא מוכר באותו מקום בבחירה של הצבעים נגן אחד M390 ואחד M200 ולכן בתמונות זה משתנה
-
@ברי-קלמנוביץ איך עושים לו רוט יש לך את הסאקטר כי לא עולה לי בתוכנה מה שיש באתר
-
-
@shishko כתב בבקשת מידע | ברור נגן טוב בעלי:
@kasnik כתב בבקשת מידע | ברור נגן טוב בעלי:
ה M400 די גדול
איך יכול להיות שהוא גדול מידי אם הוא 4.1 אינץ' והM390 3.9 אינץ'?
הניראות, ה- M390 צר,
ה- M400 כבר דיי מרובע,
אני אומר לך את זה מנסיון,
לי יש את שניהם.