עזרה | עזרה ב macrodroid
-
היי,
אשמח לעזרה קטנה עם אפליקצית macrodroid
אני עובד בשליחויות ואני רוצה ליצור אוטומציה:כשאני פותח ווצאפ דרך האפליקציה של השליחויות שמעבירה אותי ישירות לצ'אט עם לקוח (שלא שמור באנשי קשר) זה מדביק לי ישירות הודעה שאני מגדיר מראש ואז נשאר לי רק ללחוץ שליחה / לחילופין גם שולח את ההודעה אוטומטית.
(חשבתי על אופציה שהאפליקציה תנתב ישירות לאתר שיוצר קישורים מותאמים אישית לווצאפ עם המספר של הלקוח שאני לוחץ עליו ויוצרת אוטומטית קישור עם טקסט שאני מגדיר מראש ומחזירה אותי דרך הקישור... אולי אני סתם יצירתי מידי חחחחח השאלה גם איך עושים את זה בכלל..)
מקווה שזה ברור
-
@elyasafw1997 אתה יכול לנסות לבנות משהו כזה עם טריגרים כמו "תוכן מסך", "יישום מושק/נסגר", "לחיצת UI" וכדומה, אולי טריגר הודעת logcat
בפעולות - או פעולת "שלח ווטסאפ (בטא)" או פעולות "אינטראקציית ממשק משתמש", כמו הדבקה וקליק על כפתור שליחה
אבל זה יהיה כנראה שברירי ובחלק מהדרכים גם זולל סוללה, אם יש לך אפשרות לשנות באפליקציה המקורית של השליחויות זה יהיה הרבה יותר קל, זה אמור להיות ממש שינוי קטנטן בלינקכל הנ"ל בהנחה שהאפליקציית שליחויות פותחת ישירות את הצ'אט, אם היא עוברת דרך תפריט שיתוף של אנדרואיד זה יהיה הרבה יותר קל
-
@צדיק-תמים לא ממש הבנתי מה רשמת....
בכל מקרה איך אפשר לשנות את האפליקציה של השליחויות?! זו אפליקציה של HFD והיא פותחת ישירות צאט בלי מעברים נוספים בדרך
-
@elyasafw1997 כתב בעזרה | עזרה ב macrodroid:
@צדיק-תמים לא ממש הבנתי מה רשמת....
אתה צריך להכיר את השימוש באפליקציה ולא מעט סבלנות כדי לבנות דבר כזה -
@elyasafw1997 במחשבה נוספת, עיקר הסיבוך זה הזיהוי האוטומטי, אם אתה מסתפק בחצי אוטומציה, לדוגמה שלאחר פתיחת הצ'אט אתה מנער את המכשיר/לוחץ לחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה של המכשיר/לוחץ על כפתור צף במסך, ומיד נשלחת ההודעה המוכנה מראש, זה די קל
שליחת_תבנית.macro -
@צדיק-תמים חמוד ממש
אםציש דרך לשפר את זה קצת אני אשמח
-
-
@צדיק-תמים זה אחלה אבל זה לא כ"כ פרקטי..
-
@elyasafw1997 אתה מתכוון לנוסח ההודעה? אתה יכול לערוך אותה בעצמך למה שתרצה, וכן להחליף את הטריגר
אם תעלה צילום מסך של הכפתור באפליקציה אולי יהיה לי רעיון נוסף