המלצה | תוכנה לשמיעת מוזיקה וסרטים - תחליף לנגן המובנה בווינדוס
-
@י-פל
לי הדבר שהכי מפריע בכל נגני הוידאו שאינם bs player [ממש כך , ניסיתי רבים והתאכזבתי] זו העובדה שאין להם חיפוש כתוביות אוטומטי ברשת[וגם שאחרי שאתה מוריד את הכתוביות הוא מצמד אותם אוטומטית לסרטון ולא צריך כל פעם לבחור אותם!].
אם יהיה אפשרי להוסיף זאת לנגן הזה זה יהיה אגדי.נ.ב את כלל היתרונות של התוכנה ניתן לראות כאן:
https://bsplayer.com/bsplayer-english/download.html
-
@י-פל כתב בהמלצה | תוכנה לשמיעת מוזיקה וסרטים - תחליף לנגן המובנה בווינדוס:
[ניתן לשלוח מייל ל: tung75605@live.com ולבקש ממנו לחבר את החשבון [מיקרוסופט, זה שהחנות מחוברת דרכו] לערוץ תצוגה מקדימה.
עי' בגיט שם, להרחבה. [בסגורים].זה יעבוד לי גם בנטפרי?
-
@י-פל כתב בהמלצה | תוכנה לשמיעת מוזיקה וסרטים - תחליף לנגן המובנה בווינדוס:
הבאג תוקן, העדכון היציב עוד לא יצא [ניתן לשלוח מייל ל: tung75605@live.com ולבקש ממנו לחבר את החשבון [מיקרוסופט, זה שהחנות מחוברת דרכו] לערוץ תצוגה מקדימה.
תודה רבה
אגב עידכנתי מהחנות בלי לשלוח מייל.
הסתדר!!! -
@הנני-העני כתב בהמלצה | תוכנה לשמיעת מוזיקה וסרטים - תחליף לנגן המובנה בווינדוס:
וגם שאחרי שאתה מוריד את הכתוביות הוא מצמד אותם אוטומטית לסרטון ולא צריך כל פעם לבחור אותם!]
ב MPC הוא מצמיד אוטומטי אם זה אותה תיקיה ואותו שם.
כמו"כ יש שם איזה אפשרות של חיפוש כיתוביות, לא ניסתי אף פעם. -
-
אני רוצה לעדכן שכבר כמה שבועות אני משתמש בנגן הזה,
וסוף סוף יש נגן שנראה טוב ויכול להחליף את את הנגנים עם ממשקים מיושנים (VLC, MPC-HC),
ויש בו את כל הפונקציות של מחוות וקיצורים ברמה הכי מתקדמת, נח בטירוף..(ע"פ רוב כמו יוטיוב, לדוגמא: חיצים לווליום ודילוג קדימה ואחורה, ספרות מ- 0-9 למיקום, Shift +- להאצה והאטה של המהירות, ועוד)
תודה ל- @י-פל שהכיר לנו את התוכנה הנפלאה הזו ,
ואם אתם רוצים לעשות טובה לחברים שלכם תכירו להם את הנגן הזה .. -
@תקום כתב בהמלצה | תוכנה לשמיעת מוזיקה וסרטים - תחליף לנגן המובנה בווינדוס:
@שאול-208
המחשב שלך לא על אנגלית, נכון?זה קישור ישיר לגרסה מעודכנת נכון לעכשיו https://github.com/huynhsontung/Screenbox/releases/download/v0.13.2/Screenbox_0.13.2.0_neutral.msixbundle
מדהים !
גיליתי שאפשר להגביה ולהנמיך את הווליום על ידי שלוחצים באמצע המסך עם העכבר בלחצן השמאלי ומשאירים לחוץ וגוררים למטה זה מנמיך ואם גוררים למעלה זה מגביה -
אני לא מצליח לעלות על הבאג אבל חלק מקבצי MP3 הוא לא משמיע קול
אולי זה משהוא במחשב אצלי אני מעלה שמשהוא יוכל לבדוק 30 אלול - תקיעת שופר באלול - הרב יונתן אבר - כה' אייר, תשפ'א32514941.mp3 -
@צדיק-וטוב-לו-0
מסקרן אותי, למה? -
@צדיק-וטוב-לו-0
יפה, כי זה מה שהפריע גם לי,
כתבתי לו ונראה לי שהוא מתכוון להוסיף את זה,
אגב זה מוזר שכיום הנגן היחיד שזה קיים בו, זה באמת ה- MPC.אם אתה רוצה תכתוב לו פה זה בודאי יכול לעזור..
-
יש למשהוא ראיון מה יכולה להיות הבעייה פו הוא לא עובד רק אם אני ממיר לקובץ acc הסרתי והתקנתי מחדש וגם לא עובד
אולי ל @משחזר-מידע @יוסי-מחשבים -