המלצה | תוכנה לשמיעת מוזיקה וסרטים - תחליף לנגן המובנה בווינדוס
-
@הנני-העני כתב בהמלצה | תוכנה לשמיעת מוזיקה וסרטים - תחליף לנגן המובנה בווינדוס:
יש עדיין המון באגים בתוכנה כי היא לא גמורה
מ2021? זה נשמע לא רציני, מחילה.
-
@י-פל כתב בהמלצה | תוכנה לשמיעת מוזיקה וסרטים - תחליף לנגן המובנה בווינדוס:
@הנני-העני כתב בהמלצה | תוכנה לשמיעת מוזיקה וסרטים - תחליף לנגן המובנה בווינדוס:
יש עדיין המון באגים בתוכנה כי היא לא גמורה
מ2021? זה נשמע לא רציני, מחילה.
אני מדבר כעת על vlc 4.0
נסה ותראה
לא מעט כפתורים לא מגיבים
והעברית זוועה
כך התרשמתי מהפעם האחרונה שהשתמשתי בתוכנה לפני כמה חודשים -
עדכון:
התוכנה כמעט 100% בעברית, הסתדרתי בלעדיכם...
תהנו!
אני שוקל להסיר לגמרי את הנגן המובנה.תודה רבה על הכל
שתי הערות אם יורשה לי ....
א.אם אפשר לשנות שהקו שמראה את הזמן במהלך הוידאו יהיה משמאל לימין כמו בנגן של ווינדוס ולא מימין לשמאל.
ב.שרואים כיתוביות הוא מראה אותם הפוך
||ספויילר||
ושוב תודה!!! -
@ידידים כתב בהמלצה | תוכנה לשמיעת מוזיקה וסרטים - תחליף לנגן המובנה בווינדוס:
ב.שרואים כיתוביות הוא מראה אותם הפוך
גם הסרטון עצמו הפוך, שמים לב לזה רק כשיש אותיות...
הבאג תוקן, העדכון היציב עוד לא יצא [ניתן לשלוח מייל ל: tung75605@live.com ולבקש ממנו לחבר את החשבון [מיקרוסופט, זה שהחנות מחוברת דרכו] לערוץ תצוגה מקדימה.
עי' בגיט שם, להרחבה. [בסגורים]. -
@י-פל
לי הדבר שהכי מפריע בכל נגני הוידאו שאינם bs player [ממש כך , ניסיתי רבים והתאכזבתי] זו העובדה שאין להם חיפוש כתוביות אוטומטי ברשת[וגם שאחרי שאתה מוריד את הכתוביות הוא מצמד אותם אוטומטית לסרטון ולא צריך כל פעם לבחור אותם!].
אם יהיה אפשרי להוסיף זאת לנגן הזה זה יהיה אגדי.נ.ב את כלל היתרונות של התוכנה ניתן לראות כאן:
https://bsplayer.com/bsplayer-english/download.html
-
[ניתן לשלוח מייל ל: tung75605@live.com ולבקש ממנו לחבר את החשבון [מיקרוסופט, זה שהחנות מחוברת דרכו] לערוץ תצוגה מקדימה.
עי' בגיט שם, להרחבה. [בסגורים].זה יעבוד לי גם בנטפרי?
-
הבאג תוקן, העדכון היציב עוד לא יצא [ניתן לשלוח מייל ל: tung75605@live.com ולבקש ממנו לחבר את החשבון [מיקרוסופט, זה שהחנות מחוברת דרכו] לערוץ תצוגה מקדימה.
תודה רבה
אגב עידכנתי מהחנות בלי לשלוח מייל.
הסתדר!!! -
וגם שאחרי שאתה מוריד את הכתוביות הוא מצמד אותם אוטומטית לסרטון ולא צריך כל פעם לבחור אותם!]
ב MPC הוא מצמיד אוטומטי אם זה אותה תיקיה ואותו שם.
כמו"כ יש שם איזה אפשרות של חיפוש כיתוביות, לא ניסתי אף פעם. -
-
אני רוצה לעדכן שכבר כמה שבועות אני משתמש בנגן הזה,
וסוף סוף יש נגן שנראה טוב ויכול להחליף את את הנגנים עם ממשקים מיושנים (VLC, MPC-HC),
ויש בו את כל הפונקציות של מחוות וקיצורים ברמה הכי מתקדמת, נח בטירוף..(ע"פ רוב כמו יוטיוב, לדוגמא: חיצים לווליום ודילוג קדימה ואחורה, ספרות מ- 0-9 למיקום, Shift +- להאצה והאטה של המהירות, ועוד)
תודה ל- @י-פל שהכיר לנו את התוכנה הנפלאה הזו ,
ואם אתם רוצים לעשות טובה לחברים שלכם תכירו להם את הנגן הזה .. -
@תקום כתב בהמלצה | תוכנה לשמיעת מוזיקה וסרטים - תחליף לנגן המובנה בווינדוס:
@שאול-208
המחשב שלך לא על אנגלית, נכון?זה קישור ישיר לגרסה מעודכנת נכון לעכשיו https://github.com/huynhsontung/Screenbox/releases/download/v0.13.2/Screenbox_0.13.2.0_neutral.msixbundle
מדהים !
גיליתי שאפשר להגביה ולהנמיך את הווליום על ידי שלוחצים באמצע המסך עם העכבר בלחצן השמאלי ומשאירים לחוץ וגוררים למטה זה מנמיך ואם גוררים למעלה זה מגביה -
אני לא מצליח לעלות על הבאג אבל חלק מקבצי MP3 הוא לא משמיע קול
אולי זה משהוא במחשב אצלי אני מעלה שמשהוא יוכל לבדוק 30 אלול - תקיעת שופר באלול - הרב יונתן אבר - כה' אייר, תשפ'א32514941.mp3 -
@צדיק-וטוב-לו-0
מסקרן אותי, למה?