שיתוף | ווידגט לזכרון חורבן בית המקדש לאנדרואיד
-
@הלי כתב בשיתוף | ווידגט לזכרון חורבן בית המקדש לאנדרואיד:
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | ווידגט לזכרון חורבן בית המקדש לאנדרואיד:
ב"ה אשתדל לעשות שיקרא גם משהו כשפותחים את האפליקצייה
כמובן שאני לא בא בדרישה ואני מלא הערכה על פעולתיך הברוכות אני רק בא לת רעיון שאם כבר אפליקציה אפשר למשל שיעלה פרק תהילים אולי לפי סדר או רעיון לקבלה כלשהיא או סימון עמידה בקבלה או כל משהו כזה שיכול לקרב את הגאולה ושוב לא כדרישה רק כהצעה שאם כבר אפליקציה אז זה יכול להיות רעיון
שבת שלוםאני חשבתי על תיקון חצות ומצפן לתפילה אבל לא עכשיו, אני קצת עסוק... אוליי מישהו ירצה להמשיך במקומי אח"כ .
-
ווידגט נועד ליהות סטיטי באנדרואיד, לכן זה וודאי לא יהיה טוב לבטריה בלי לדבר על קומבינה הגדולה שצריך לעשות כדי לעקוף את ההגבלה הזאת, חוץ מזה אני לא חושב שזה יהיה טוב להוסיף שנייות כי זה לא יהיה אמיתי באמת
אוקי קיבלתי. אבל באתרים שלך תמר והדס שיחזרו במהרה בימינו לכאורה תוכל לעשות גם שניות. אולי גם תבנה משהו למי שירצה לשים האתר שלו. ובקשר לשניות לא נורא שזה לא ממש אמיתי העיקר שזה יתן תחושה איך שהזמן עובר
-
@avrasha כתב בשיתוף | ווידגט לזכרון חורבן בית המקדש לאנדרואיד:
ווידגט נועד ליהות סטיטי באנדרואיד, לכן זה וודאי לא יהיה טוב לבטריה בלי לדבר על קומבינה הגדולה שצריך לעשות כדי לעקוף את ההגבלה הזאת, חוץ מזה אני לא חושב שזה יהיה טוב להוסיף שנייות כי זה לא יהיה אמיתי באמת
אוקי קיבלתי. אבל באתרים שלך תמר והדס שיחזרו במהרה בימינו לכאורה תוכל לעשות גם שניות.
זה רעיון ממש גרוע
זה סתם מציק
לא משנה שכולם סוגרים חלונות קופצים ברגע שהם רואים אותםאולי גם תבנה משהו למי שירצה לשים האתר שלו. ובקשר לשניות לא נורא שזה לא ממש אמיתי העיקר שזה יתן תחושה איך שהזמן עובר
-
אוקי קיבלתי. אבל באתרים שלך תמר והדס שיחזרו במהרה בימינו לכאורה תוכל לעשות גם שניות. אולי גם תבנה משהו למי שירצה לשים האתר שלו. ובקשר לשניות לא נורא שזה לא ממש אמיתי העיקר שזה יתן תחושה איך שהזמן עובר
יש את @טופטופיסט נראה לי בונה כבר משהו כזה לאתרים
לגבי דקות ושניות, אני שומע אף שזה מפריע לי שזה לא אמיתי.
אם לא, התחלתי קצת לעצב משהו, אני לא גרפיקאי וזה סוג של UI שאני לא כ"כ אוהב לבנות כי זה קשה שזה יהיה רספונסיבי...
אני נמצא כעת :
-
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | ווידגט לזכרון חורבן בית המקדש לאנדרואיד:
זה רעיון ממש גרוע
זה סתם מציקזה חלק מהרעיון. שיציק לך שבית המקדש עדיין לא נבנה
-
@מישהו12 כתב בשיתוף | ווידגט לזכרון חורבן בית המקדש לאנדרואיד:
שלום לכולם,
בעקבות הרעיון הנפלא של הפוסט הזה, ביצעתי את זה בתוך ווידגט לאנדרואיד, אני חושב שהוא עובד בסדר, לא יצא לי לבדוק אותו כל כך, הוא אמור להתעדכן עם הזמן של השקיע של ירושלים בערך (בגלל הגבלות של אנדרויאד, ולא ריציתי לעשות משהו שלוקח משאבים, לכן יתכן ויהיה 15 דקות של הפרש)
רק צריך להתקין את האפליקצייה, והווידגט יופיע בתפריט של הווידגטים של אנדרואיד, חוץ מזה אין אייקון לאפליקצייה זה רגיל.אז הנה הקישור להורדה :
com.kdroid.zichronbeithashem(0.2)-release.zipהקוד גם זמין בגיט :
https://github.com/kdroidFilter/ZichronBeitHashemוהנה צילומי מסך :
ישר כוח!
לי בעין הציק התצוגה מימין לשמאל (קודם שנים, אחר כך חודשים, אחר כך ימים) כי בגלל שהמספרים הם החלק הבולט, אז העין באה לקרוא משמאל לימין.תודה רבה. הא חשבתי שזה היה מקובל בעברית לכתוב את זה הפוך
בדרך כלל אתה צודק, אבל כאן בגלל שהמספרים הם התצוגה הראשית...
בעקבות הרעיון הנפלא של הפוסט הזה, ביצעתי את זה בתוך ווידגט לאנדרואיד, אני חושב שהוא עובד בסדר, לא יצא לי לבדוק אותו כל כך, הוא אמור להתעדכן עם הזמן של השקיע של ירושלים בערך (בגלל הגבלות של אנדרויאד, ולא ריציתי לעשות משהו שלוקח משאבים, לכן יתכן ויהיה 15 דקות של הפרש)
רק צריך להתקין את האפליקצייה, והווידגט יופיע בתפריט של הווידגטים של אנדרואיד, חוץ מזה אין אייקון לאפליקצייה זה רגיל.פצצה של רעיון וביצוע.
אני רק חושב שהרעיון של החטופים היה גם עם שניות שעוברות דבר שמעצים איך הזמן עובר כך שאולי כדאי להוסיף גם שניות שעוברות חץ מהימים ושניםווידגט נועד ליהות סטיטי באנדרואיד, לכן זה וודאי לא יהיה טוב לבטריה בלי לדבר על קומבינה הגדולה שצריך לעשות כדי לעקוף את ההגבלה הזאת, חוץ מזה אני לא חושב שזה יהיה טוב להוסיף שנייות כי זה לא יהיה אמיתי באמת
אולי תוסיף ווידג'ט על החטופים?
אני יודע שכולם יגידו שזה לא מתאים וכו'
אבל בתכלס' למה שלא נזכור שיש לנו אחים שנמצאים בשבי חמאס ימ"ש?
בלי קשר לצבא והאם צריך ללכת לצבא ובלי קשר למה שאנחנו חושבים על מדינת ישראל והאם צריך עסקת חטופים או שצריך להמשיך את המלחמה
פשוט שנזכור שיש לנו אחים שחטופים בעזהלצערנו היום זה נוכס למטרות פוליטיות מסויימות.
זה רעיון ממש גרוע
אפרופו חטופים, ךא ראית אף פעם כאלו ששמו באנר של החטופים בפינה?
זה לא מציק. -
בסוף הוספתי גם דקות ושנייות
אבל שלא יבוא על חשבון הבטריה
-
בסוף הוספתי גם דקות ושנייות
אבל שלא יבוא על חשבון הבטריה
זה רק בתוך האפליקצייה לא בוודגט
-
-
@לאצי כתב בשיתוף | ווידגט לזכרון חורבן בית המקדש לאנדרואיד:
@לא-מתייאש
אשמח אם הווידג'ט יהיה בצורה מתמזגת יותר עם מסך דף הבית, עם קצוות מתעממים או משהו כזה.
יתכן וזה לא קשור אליך אלא לווידג'ט עצמו, אז אם יש הגדרה או אפליקציה שעושה זאת אשמח לדעת.לא בדיוק הבנתי מה כוונתך
-
@לא-מתייאש נראה לי שהוא התכוון לזה שיש ווידגטים שיש להם אפשרות לבחור רמת שקיפות על המסך אז הוא שאל אם תוכל לעשות את זה גם במה שפיתחת.
-
@עם-ישראל-חיי כתב בשיתוף | ווידגט לזכרון חורבן בית המקדש לאנדרואיד:
@לא-מתייאש נראה לי שהוא התכוון לזה שיש ווידגטים שיש להם אפשרות לבחור רמת שקיפות על המסך אז הוא שאל אם תוכל לעשות את זה גם במה שפיתחת.
רעיון יפה, אני חשבתי גם לתת לבחור רקעים, אבל זה גם מעולה לתת לבחור שקיפות.
ב"ה אשתדל אבל לא עכשיו. -
@לא-מתייאש התכוונתי גם לשקיפות. חוץ מזה גם היתה כוונתי, בגרפיקה יש מושג שנקרא 'עמעום קצוות' שזה אומר שלקראת הקצוות התמונה הולכת ונהיית שקופה עד להתמזגות. כך התמונה, ובענינינו - הווידג'ט לא נראה 'מודבק בפיראטיות' על המסך אלא כאילו חלק ממנו. מקווה שהייתי מספיק ברור.
-
@לאצי כתב בשיתוף | ווידגט לזכרון חורבן בית המקדש לאנדרואיד:
@לא-מתייאש התכוונתי גם לשקיפות. חוץ מזה גם היתה כוונתי, בגרפיקה יש מושג שנקרא 'עמעום קצוות' שזה אומר שלקראת הקצוות התמונה הולכת ונהיית שקופה עד להתמזגות. כך התמונה, ובענינינו - הווידג'ט לא נראה 'מודבק בפיראטיות' על המסך אלא כאילו חלק ממנו. מקווה שהייתי מספיק ברור.
הא הבנתי מה זה, זה ממש קל, אוכל לעשות את זה מגרסה הבא ב"ה
-
אולי תוסיף ווידג'ט על החטופים?
אני יודע שכולם יגידו שזה לא מתאים וכו'
אבל בתכלס' למה שלא נזכור שיש לנו אחים שנמצאים בשבי חמאס ימ"ש?אם תרצו לעשות משהו באמת מועיל למען אחינו החטופים, אפשר לעשות ווידג'ט או אפליקציה עם תזכורת לפרק תהילים יומי לזכותם ורצוי אפי' לצרף רשימה של שמות החטופים לתפילה. וה' יעזור שעד שיפתחו כזה דבר, כל החטופים כבר יחזרו הביתה בשלום.