מדריך | צריבת מכשירי נוקיה (SPD) ע"י ResearchDownload
-
לא ענית על מה ששאלתי או שלא הבנתי סליחה
-
אה סליחה אוקי תודה רבה איזה מאמץ והשקעה
-
התמונה הישתחררה מנטפרי
-
התמונה הישתחררה מנטפרי
-
תודה רבה הצלחתי בסוף כמובן בזכותך ובע"ה אשרך תודה הייתי נותן לך לייק אבל אין לי עדיין מווניטין
-
אני צרבתי את הגירסה של שלומפ@ האלוף אבל יש לי בעיה שהטלפון תוך כדי שיחה עם משהו עושה צלצול כאילו משהו מתקשר ות'חלס אף אחד לא משהו יודע מה הבעיה ומה הפיתרון
-
אני צרבתי את הגירסה של שלומפ@ האלוף אבל יש לי בעיה שהטלפון תוך כדי שיחה עם משהו עושה צלצול כאילו משהו מתקשר ות'חלס אף אחד לא משהו יודע מה הבעיה ומה הפיתרון
-
@הישבשר-המלומד זה הגדרה שלך בהגדרות עלות.
@שלוםפ כתב במדריך | צריבת מכשירי נוקיה (SPD) ע"י ResearchDownload:
@הישבשר-המלומד זה הגדרה שלך בהגדרות עלות.
מה הכוונה
-
הייתכוונתי שהטלפון עושה צפצוף שמשהו מתקשר וזה באמת מתקשר אבל אני לא רואה את המספר ולא רואה כלום על המסך
-
הייתכוונתי שהטלפון עושה צפצוף שמשהו מתקשר וזה באמת מתקשר אבל אני לא רואה את המספר ולא רואה כלום על המסך
-
כשאני האמצע שיחה זה עושה רעש שמשהו מתקשר ולא מראה לי מי זה ושאני לא באמצע שיחה זה בכלל לא עושה כלום אבל תחל'ס אנשים מתקשרים
-
כשאני האמצע שיחה זה עושה רעש שמשהו מתקשר ולא מראה לי מי זה ושאני לא באמצע שיחה זה בכלל לא עושה כלום אבל תחל'ס אנשים מתקשרים
-
אוט מוביל ולגבי ההגדרות זה היה מוגבל לל60 וביטלתי לגמרי
-
אוט מוביל ולגבי ההגדרות זה היה מוגבל לל60 וביטלתי לגמרי
-
עד עכשיו היה לי נוקיה 225 עם גירסה רגילה לא וועדה ועבד רגיל
-
עד עכשיו היה לי נוקיה 225 עם גירסה רגילה לא וועדה ועבד רגיל
-
תודה זה היסתדר אבל עכשיו יש עוד בעיה שהגלריה של התמונות לא עובד
-
@שלוםפ אשמח לעזרה דחוף ניסיתי להחליף גירסה בטלפון וכרגע הטלפון לא נדלק [כשמדליקים אותו הוא כותב NOKIA ונכבה ומייד נדלק ושוב כותב NOKIA וחוזר חלילה].
-
@שלוםפ אשמח לעזרה דחוף ניסיתי להחליף גירסה בטלפון וכרגע הטלפון לא נדלק [כשמדליקים אותו הוא כותב NOKIA ונכבה ומייד נדלק ושוב כותב NOKIA וחוזר חלילה].
@שמואל-הסיני איזה גירסא ניסית לצרוב?
-
@נחמן-בניה כתב במדריך | צריבת מכשירי נוקיה (SPD) ע"י ResearchDownload:
תצרוב את הגירסה של שלומפ וזה יסתדר https://mitmachim.top/topic/76264/שיתוף-להורדה-אינדקס-כל-הגרסאות-לנוקיה בהצלחה