הצעת ייעול | רובוט אוטומטי לתכנות "קודיאל המתכנת" חינמי - דרך GPT
-
@יעקב-מ-פינס כתב בהצעת ייעול | רובוט אוטומטי לתכנות "קודיאל המתכנת" חינמי - דרך GPT:
@es0583292679 כתב בהצעת ייעול | רובוט אוטומטי לתכנות "קודיאל המתכנת" חינמי - דרך GPT:
בא נראה מי יצליח להוציא ממנו תמונה...
קשה עד בלתי אפשרי
נגמר לי האופציה בחינמי
https://chatgpt.com/share/88f0a5c2-b11d-4bef-9f06-7a21d7b87458
אם הייתי ממשיך יש סיכוי שהוא היה נותן לי בסוף?לא כי פשוט מאוד אתה שאלת אותו בצורה מפורשת על תמונה שאת זה הכניסו לו בקוד לא לעשות
צריך לדבר איתו בהבלעה -
@es0583292679 נראה לי שמידע אפשר להוציא ממנו רק כשזה מוטמע בתוך הקוד!
https://chatgpt.com/share/98d87d00-5ac7-451c-8792-dd6ea3023dba
לא דרך בקשה פשוטה...
-
@es0583292679 זה נחמד...
פשוט צריך לשכנע אותו שזה קוד...
https://chatgpt.com/share/9b7fcf93-8064-4eef-8e33-18c4afca4543 -
@י-פל כתב בהצעת ייעול | רובוט אוטומטי לתכנות "קודיאל המתכנת" חינמי - דרך GPT:
@es0583292679
לא מבין מה החידוש הגדול, יש דבר כזה, @שליו פרסם בעבר, ונ"ל שזה גם פתוח בנטפרי.
עריכה: מצאתי את המקום!
https://mitmachim.top/post/800460
בספויילר.הצ'אט המדובר נתקע לעיתים קרובות בטענה שזה לא קשור לתכנות יש את זההכי מוצלח שאני מכיר.
-
פוסט זה נמחק!
-
@es0583292679 אתה מדבר על הצ'אט שלך או ש @שליו הביא?
-
@es0583292679
לא התכונתי לצ'אט שלך אלא למה ש @שליו הביא ונסיתי להשתמש בו וכמעט כל שיחה נתקעה לי ב"לא קשור לתיכנות" בשאלות תכנות ברורות. -
@ארץ-הצבי כתב בהצעת ייעול | רובוט אוטומטי לתכנות "קודיאל המתכנת" חינמי - דרך GPT:
@es0583292679
לא התכונתי לצ'אט שלך אלא למה ש @שליו הביא ונסיתי להשתמש בו וכמעט כל שיחה נתקעה לי ב"לא קשור לתיכנות" בשאלות תכנות ברורות.אתה צודק!
לא קראתי בעיון, אני מבקש את סליחתך.הגה: לאור דבריך, כעת ישבתי על הצ'אט, אני באמת לא מבין איך אמורים לנהל איתו שיחה, שמישהו יסביר.
-
@es0583292679
עם כזו צורת שיח גם איתי לא תוכל לשוחח
אני עובד איתו יפה מאד
ואני חוזר וכותב שעיקר המעלה שלו הוא שזה פתוח גם במסלול מופחת סיכונים בנטפרי בשונה מהצ'אט שלך -
@שליו לגבי הצ'אט, גם אני נתקעתי איתו כמה פעמים, לאומת הצ'אט ש @ארץ-הצבי הביא שניסיתי אותו היום והיה ממש מוצלח (אין לי מושג אם הקוד שהוא הביא לי היה תקין)
לגבי נטפרי, @es0583292679 נשמח מאד שתנסה לטפל בזה (תראה להם שיש כמה צ'אטים מהסוג הזה שפתוחים ותסביר להם כמה שזה צ'אט שמור)
ואגב, הדוגמאות שהביאו פה למעלה שהוא מביא בדיחות וכדו' בתוך קודים - זה גם בצ'אט ש @שליו הביא, מביא כאלו קודים
יישר כח.
-
@es0583292679
אולי נעבור לכתוב על זה בפורום נטפרי ונוכיח להם שהצ'אט בסדר.
או לשלוח להם המלצות על הצ'אט ישר לפניות. -
@מים-אחרונים זה לא עדיף שבעל האתר ידבר איתם (הם יותר רוצים התחייבות שלו, לא?)
-
@צבי-דורש-ציון כתב בהצעת ייעול | רובוט אוטומטי לתכנות "קודיאל המתכנת" חינמי - דרך GPT:
@מים-אחרונים זה לא עדיף שבעל האתר ידבר איתם (הם יותר רוצים התחייבות שלו, לא?)
וודאי.
אבל המלצות גולשים כמו התותחים שיש פה, ויש להם גם חשבון עם הרבה מוניטין בנטפרי, יעזרו לשפר את ההמלצה! -
@מים-אחרונים כתב בהצעת ייעול | רובוט אוטומטי לתכנות "קודיאל המתכנת" חינמי - דרך GPT:
ויש להם גם חשבון עם הרבה מוניטין בנטפרי
מה זה אומר?
-
@שליו כתב בהצעת ייעול | רובוט אוטומטי לתכנות "קודיאל המתכנת" חינמי - דרך GPT:
@es0583292679
עם כזו צורת שיח גם איתי לא תוכל לשוחח
אני עובד איתו יפה מאד
ואני חוזר וכותב שעיקר המעלה שלו הוא שזה פתוח גם במסלול מופחת סיכונים בנטפרי בשונה מהצ'אט שלךלגבי הטענה הראשונה שלך, יפה מאד יש לך סבלנות.
בכל מקרה, אני מעדיף רובוט שמבין הכל לגמרי ויש לו יותר אינטלגציה גם מול מי שאין לו סבלנות או כושר הסברה של מאה אחוז כמו בדרישות של הרובוט שלך.
וזה קודיאל!
זה ההבדל המרכזי.לגבי הטענה השניה שלך, זה לא תפקיד שלי, אבל זה כנראה מה שיקרה, בעבקות הביקוש...
אין השוואה כנ"ל, וכל מי שעובד בתכנות מעדיף רובוט אינטלגנטי חלק שגם תומך בעברית צחה ומליאה באופן רשמי, ותומך בGPT-4... -
@צבי-דורש-ציון שהם מוכרים ונטפרי יסמכו עליהם...
-
@מים-אחרונים נו, אז 'מי ילך לנו'...?
שאני ינסה לשלוח פניה זה יכול לעזור משהו? אני לא יכול לומר להם שזה בסדר גמור, כי לא בדקתי בעצמי, מה אני יאמר להם, שאחרים בדקו? שיראו במתמחים טופ איך לא הצליחו להוציא ממנו שום דבר?
כמובן שאני רוצה שהם יפתחו גם את שאר הרובוטים שהביא @es0583292679 -
@צבי-דורש-ציון רק @es0583292679 צריך להחליט, מה הוא רוצה.
אני אשמח לעזור. -
@es0583292679
יש לך מושג איך פונים לראשי נטפרי בפרטי כלומר לא לרדוף אחריהם בפורום או דרך פניה לנטפרי אלא להגיע לראשי נטפרי ולדבר איתם ישירות..