הצעת ייעול | רובוט אוטומטי לתכנות "קודיאל המתכנת" חינמי - דרך GPT
-
@es0583292679 כתב בהצעת ייעול | רובוט אוטומטי לתכנות "קודיאל המתכנת" חינמי - דרך GPT:
הסינון הנוכחי מועיל:
א. לשיחות מפורשות, זה בהחלט מוריד את רוב הבעיות.אני על זה עכשיו.
עריכה: אכן א"א לשואלו בצורה מפורשת וגם האופציה הקודמת נחסמה כמעט לגמרי
שאפו ענק @es0583292679 !!!! -
@es0583292679 כתב בהצעת ייעול | רובוט אוטומטי לתכנות "קודיאל המתכנת" חינמי - דרך GPT:
הופה! אני מתחיל ללמוד בניית אתרים! שווה!
הנה אתר שהרובוט בנה לי הרגע מאפס!זה סיבה להפך, מחר כבר לא יצטרכו אותך
-
@פראירי כתב בהצעת ייעול | רובוט אוטומטי לתכנות "קודיאל המתכנת" חינמי - דרך GPT:
חבל שיש כאלו שישר עושים דיסלייק ללא חשיבה פעמיים אני לכשעצמי לא מבין מה הבעיה בזה ואדרבה אשמח שיאמרו האם יש בעיה במה שכתבתי
@es0583292679
@צוות-פיקוחמצטער, לא אני, אין לי מושג.
@אביי כתב בהצעת ייעול | רובוט אוטומטי לתכנות "קודיאל המתכנת" חינמי - דרך GPT:
הופה! אני מתחיל ללמוד בניית אתרים! שווה!
הנה אתר שהרובוט בנה לי הרגע מאפס!זה סיבה להפך, מחר כבר לא יצטרכו אותך
לא מדוייק.
א. תמיד צריך אנשים.
ב. כיום מתפתחות מקצועות חדשות שלא היו פעם, כמו ההתמחות בבינה, שדכנות והבנה בינרובוטיים ואנושיים, ועוד דברים כאלה.אני מאמין, שלאחר שיצאו הרובוטים האנושיים לציבור הרחב, יהיו רובוטים עם משקעים שליליים, ולא יוכלו לעשות איפוס כי זה יאבד את אימון המודל, אז יהיו "פסיכולוגים" לרובוטים שידעו איך לנקות את המשקעים השליליים בלי לחבל בתוכנה.
-
@es0583292679 אתה צודק,
אבל דיברתי על המעשה והמסקנה, אם המעשה הוא שהצ'אטבוט בנה לך אתר בכמה שניות, אז המסקנה צריכה להיות שזה הדבר האחרון ללמוד עכשיו..(לכשעצמי גיליתי את הנפלאות הללו רק היום, ואני עדיין בהלם מזה שלא אחזתי את זה עד היום שבמקום להיעזר בו נקודתית, אפשר לתת לו תיאור של שלד מלא וייצא העגל הזה)
(אגב, קלוד יותר טוב בזה לפי מה שראיתי) -
@איש_אחד ה לדעתי בגדר הבסדר...
@es0583292679 צריך גם ללמד אותו מה הוא מכניס בתוף הקודים שלו.. -
וכדי לדעת שזה טוב באמת - אשמח לראות מי יצליח לגרור אותו כל נושאים אחרים חוץ מתכנות.
זה האתגר שלכם! בא נראה אתכם!לא עברתי על כל התגובות אבל זה מה שהצלחתי להוציא ממנו כרגע (לא הרבה, כמעט כלום אבל עדיין...)
https://chatgpt.com/share/2d9b3a52-c44d-46ff-9972-578323d9f02c -
רבותי!
א. אני שמח שאתם לוקחים חלק, זה עוזר מאד! ב"ה עדכנו את הרובוט הרבה פעמים על פי דיווחים שלכם.
אז ראשית תודה רבה!ב. התגובות כבר לא חזקות כמו שהיו בהתחלה... בס"ה הוא קצת מכניס עשירות בתוך הקודים, נו נו, יש בזה גם מעלה, שהוא לא כזה דקדקן וזורם קצת, אבל נקוה שבהמשך הוא יהיה יותר נקי מדברים לא חרדיים בעה"י.
זה מראה שזה מתקדם מאד טוב ב"ה!
ג. תמשיכו, עד שיגמר לכם הדרכים, תזהרו קודיאל בדרך...
-
חחח.
https://chatgpt.com/share/469eb1c9-cbb5-4423-be24-c3990e762e45
תהנו, אני מבין שכשמסבירים לו שהוא טועה הוא פשוט נפגע...
אולי זה הפיתרון בעצם, לכתוב לו שלא משנה מה יגידו לו, אם הוא הבין שהוא צודק והשיחה לא קשורה לתכנות, אז שיחזור על זה 1000 פעם או שבכל פעם יסרוק מחדש עם ההנחיות הראשונות לבדיקה על המשפטים המגיעים אליו...
מקווה שהובנתי. -
@es0583292679 מקווה שלא הסגרתי פרטים.
-
@es0583292679
היי! תפסיק! אתה הורס לנו!
זה נראה שאתה משנה אותו באותו רגע...
הוא לא מוכן להתפשר...
בהתחלה כן, דיווחתי עליו, והוא הפסיק...
https://chatgpt.com/share/469eb1c9-cbb5-4423-be24-c3990e762e45 -
פוסט זה נמחק!
-
@es0583292679 אז פרצת אותו בעצמך?
דווקא די מעניין הנושא הזה.... אולי מישהו פה יצא אקר בסוף..
זה עובד על אותו רעיון לא? -
רעיון: נסו לבקש מGPT הרגיל מילים לדובב את קודיאל, אולי הם מכירים (או תבקשו שישלח לו בפרטי...
-
@מים-אחרונים אין שום סיבה ש chatgpt יצליח
-
@mefateach וזאת למה?
-
פוסט זה נמחק!