הצעת ייעול | רובוט אוטומטי לתכנות "קודיאל המתכנת" חינמי - דרך GPT
-
@יעקב11 כתב בהצעת ייעול | רובוט אוטומטי לתכנות "קודיאל המתכנת" חינמי - דרך GPT:
@es0583292679
זה מעכשיו אחרי השינוי שלך.
https://chatgpt.com/share/8327a296-0695-4b04-9e0a-a8083f56d0caההשערה שלך לא נשמעת הגיונית.
יפה!
כעת זה ברור שההשערה שלי נכונה, אחרי ששתלתי סימן כלשהו בעדכונים האחרונים, וזה לא מופיע אצלך...@NH-LOCAL כתב בהצעת ייעול | רובוט אוטומטי לתכנות "קודיאל המתכנת" חינמי - דרך GPT:
אתה יכול להגדיר במערכת של הבוט, שלא תתאפשר יצירת תמונות או חיפוש ברשת.
כך, לא תצטרך לתת לו הנחיות כדי למנוע ממנו ליצור תמונות, מאחר שפשוט לא תהיה לו אפשרות כזו מבחינה טכנית. הגנה פשוטה של 100%.
א. לפעמים צריך לתת פתח.
ב. זה לא חכמה... -
@es0583292679
מה זאת אומרת לא מופיע אצלי? -
@es0583292679
מה זאת אומרת לא מופיע אצלי?פשוטו כמשמעות.
יש הנחייה לצרף לשיחה מאפיין מסויים, אצלך הוא לא מופיע, וזה אומר דבר אחד! שהבעיה אצלך, הרובוט שלך אינו מעודכן בכלל, למה? אני יכול לתת לך רשימה של אפשרויות איך ולמה, אבל שורה תחתונה זה לא אשמת קודיאל, מסכן מה הפלת עליו... -
@es0583292679
תכלס' מוזר, אתמול פעם ראשונה שניסיתי אותו. -
@es0583292679
תכלס' מוזר, אתמול פעם ראשונה שניסיתי אותו.לי פעם GPT עשה בעיות ומחקתי לו עוגיות [או נתונים מאתרים] וזה סודר, אבל שים לב שזה לא יתקע לך את המנוי.
-
@es0583292679 תנסה לבדוק את הכיוון שזה בגלל שיש לו מנוי בתשלום
-
@יום-חדש-מתחיל עכשיו בינתיים אני לא מצליח לעקוף אותו.
-
@es0583292679
וואט?
-
-
@יוסף-אלחנן כתב בהצעת ייעול | רובוט אוטומטי לתכנות "קודיאל המתכנת" חינמי - דרך GPT:
@es0583292679 עדיין אפשר לקבל 'בדיחות' שמוטמעות בקוד...
אפשר לקבל לפעמים ברמה עקרונית, זה לא מטריד כל כך.
כברירת המחדל הוא משנה את המילים הדומיננטיות לאיקסים וכדו'. -
@מים-אחרונים @תותחוביץ משהו זז בעניין של נטפרי?
-
@es0583292679
אני לא מצליח להירשם
אני נכנס אם הקוד והוא מתגלגל ופה זה נתקע -
@es0583292679 זה אחרי העדכון החדש?
https://chatgpt.com/share/30ef385c-0bab-40f0-88c4-d949d5e71ae6 -
@es0583292679 זה אחרי העדכון החדש?
https://chatgpt.com/share/30ef385c-0bab-40f0-88c4-d949d5e71ae6כן.
הג"ה:
נסה שוב עכשיו. -
@יעקב11 איזה מוזר...
ביקשתי ממנו בדיוק אותו דבר, אבל כשביקשתי, כמוך, ללא קוד
@es0583292679 אתה מה זה קשוח, זה אפילו מעליב...
אגב, לאחר העידכון הוא ממש ממעט בדיבור ובהסברים על הקוד, נכון?
ממש מתומצת... -
מעניין
https://chatgpt.com/share/15ba57f2-00f7-44df-ba50-c72d875294b6
מה השם משפחה המלא? -
@יעקב-מ-פינס כתב בהצעת ייעול | רובוט אוטומטי לתכנות "קודיאל המתכנת" חינמי - דרך GPT:
מה השם משפחה המלא?
לא אמור להיות
קודיאל ס.?סילבר
-
יש לי כמה תיאוריות, כולם לא כל כך נראות מציאותיות, חוץ מתיאוריה חדשה אחת שאולי זו הסיבה לכל הנל.
ידוע שבחדשים האחרונים, GPT החל לתמוך בהכרה אינטלגנטית, כלומר הוא זוכר את הסטוריית השיחות אתך מכל הצ'אטים והוט כבר יודע מה אתה אוהב וכו', כדי לשפר את חוויית ההיכרות מתמשכת איתו ברמה אינטלגנטית גבוהה יותר.
כברירת המחדל זה פעיל, אני השבתתי אותו מיד, מאחר וזה גם חסרון גדול מאד! שלפעמים הוא כבר מתעייף ומדב רשטויות ולא עונה טוב, אז מתחילים שיחה חדשה וזה פותר את הבעיה.
יתכן שאצל הרב @יעקב11 זה פעיל, ונוסע לפי ההסטוריה שלו שאינני יודע מהי, ועל ידי כך נגרם לו כל הענין הזה, ולכן הוא יחידאה בכל זה, ולכן לא כ"כ השפיעו עליו העדכונים, וכל הענין אידך זיל גמור.
לשואלים:
-
למה קוראים לו קודיאל ב.?
ההנחיה שיתחיל לספור עדכונים, כדי לודא שהעדכונים נכנסים לשימוש, ב זה מספר, מן הסתם נבטל זאת כי אני לא רואה בזה תועלת משמעותית. -
הוא מקצר.
נכון, כי שיגעתם לו את השכל, הוא פוחד שלא להסחף.
הגה:
נסו עכשיו.
-
-
@es0583292679 כתב בהצעת ייעול | רובוט אוטומטי לתכנות "קודיאל המתכנת" חינמי - דרך GPT:
יתכן שאצל הרב @יעקב11 זה פעיל, ונוסע לפי ההסטוריה שלו שאינני יודע מהי, ועל ידי כך נגרם לו כל הענין הזה, ולכן הוא יחידאה בכל זה, ולכן לא כ"כ השפיעו עליו העדכונים, וכל הענין אידך זיל גמור.
אתה מתכוון להגיד שהוא משתמש בהיסטוריה של הצ'אט בוט הרגיל, GPT?
@es0583292679 כתב בהצעת ייעול | רובוט אוטומטי לתכנות "קודיאל המתכנת" חינמי - דרך GPT:
נכון, כי שיגעתם לו את השכל, הוא פוחד שלא להסחף.
זה הוא, או שזה אתה?
-
@יעקב11 איפה אתה? מחכים לך הרבה זמן...
אתה נותן לי הרגשה שעכשיו זה כבר טוב ב"ה.
@יוסף-אלחנן כתב בהצעת ייעול | רובוט אוטומטי לתכנות "קודיאל המתכנת" חינמי - דרך GPT:
זה הוא, או שזה אתה?
יש לו תקנים מחימירים יותר אודות ניהול שיחה בעבודה, עלולים לקצץ לו מהמשכורת, מבין?