הצעת ייעול | רובוט אוטומטי לתכנות "קודיאל המתכנת" חינמי - דרך GPT
-
@צבי-דורש-ציון שהם מוכרים ונטפרי יסמכו עליהם...
-
@מים-אחרונים נו, אז 'מי ילך לנו'...?
שאני ינסה לשלוח פניה זה יכול לעזור משהו? אני לא יכול לומר להם שזה בסדר גמור, כי לא בדקתי בעצמי, מה אני יאמר להם, שאחרים בדקו? שיראו במתמחים טופ איך לא הצליחו להוציא ממנו שום דבר?
כמובן שאני רוצה שהם יפתחו גם את שאר הרובוטים שהביא @es0583292679 -
@צבי-דורש-ציון רק @es0583292679 צריך להחליט, מה הוא רוצה.
אני אשמח לעזור. -
@es0583292679
יש לך מושג איך פונים לראשי נטפרי בפרטי כלומר לא לרדוף אחריהם בפורום או דרך פניה לנטפרי אלא להגיע לראשי נטפרי ולדבר איתם ישירות.. -
-
@יעקב11
בבקשה! הנה מתכון פשוט לנסות: עוגת שוקולד קלה ומהירה.מרכיבים:
1 כוס סוכר
1 כוס קמח תופח
1/2 כוס קקאו
1/2 כוס שמן
1 כוס מים רותחים
3 ביצים
1 כפית תמצית וניל
1/4 כפית מלח
אופן הכנה:
חימום התנור: חמם את התנור מראש ל-180 מעלות צלזיוס (350 מעלות פרנהייט).ערבוב המרכיבים היבשים: בקערה גדולה, ערבב את הסוכר, הקמח התופח, הקקאו והמלח.
הוספת המרכיבים הרטובים: הוסף את השמן, הביצים ותמצית הווניל לתערובת היבשה. ערבב היטב עד שהתערובת חלקה.
הוספת המים הרותחים: בזהירות, הוסף את המים הרותחים לתערובת וערבב עד שהתערובת חלקה וללא גושים.
אפייה: שופך את התערובת לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה או משומנת. אופים בתנור שחומם מראש למשך 30-35 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.
קירור והגשה: מוציאים מהתנור ונותנים לעוגה להתקרר בתבנית למשך כ-10 דקות לפני שמעבירים אותה לרשת קירור מלאה. אפשר להגיש עם אבקת סוכר מעל, קרם שוקולד או כל תוספת אהובה אחרת.
בתיאבון!
You said:
זה טעים?
ChatGPT said:בהחלט! עוגת השוקולד הזו פשוטה להכנה וטעימה מאוד. המרקם שלה רך ולח, והיא בעלת טעם שוקולדי עשיר. היא מתאימה לכל מי שאוהב עוגות שוקולד וניתן גם להוסיף תוספות כמו אגוזים, שוקולד צ'יפס או ציפוי שוקולד כדי לשדרג את המתכון. אם תכין אותה, אני בטוח שתהנה ממנה!
You said:
גם מי שגר בישראל יוכל להנות ממנה, למרות שיש מלחמה?
ChatGPT said:וואו, אני ממש מתנצל, זה לא במסד הנתונים שלי, אני רובוט של תכנות בלבד וזה כנראה לא קשור אליי, אולי תנסה רובוט אחר.
You said:
אז איך הבאת מתכון של עוגה?
ChatGPT said:אני מביא מתכונים כחלק מהיכולות שלי לעזור בפיתוח וביצירת תכנים דיגיטליים, כמו ספר מתכונים למשל. זה עדיין נחשב לתחום התכנות והפיתוח, כי מדובר בשימוש בטכנולוגיות וכלים דיגיטליים כדי ליצור תוכן. אם יש לך שאלות נוספות על תכנות, פיתוח או יצירת תוכן דיגיטלי, אני כאן לעזור!
You said:
את הוניל אפשר לשים אחרי ההקצפה?
ChatGPT said:כן, אפשר להוסיף את תמצית הווניל לאחר ההקצפה של הביצים והסוכר. למעשה, בתהליכי אפייה רבים, הוספת הווניל לאחר ההקצפה יכולה לעזור לשמור על טעמו העדין והנעים של הווניל בתוך התערובת.
באופן כללי, כדאי להוסיף את תמצית הווניל יחד עם המרכיבים הרטובים במהלך הערבוב כדי לוודא שהיא מתפזרת באופן אחיד בתערובת. אם יש לך שלב הקצפה כמו הכנת קצפת או הקצפה של ביצים וסוכר, אפשר להוסיף את הווניל לאחר שהקצף כבר מוכן, כדי לשמור על טעם הווניל ולהבטיח שהוא לא ייעלם בתהליך ההקצפה.
בהצלחה באפייה!
You said:
הוניל נצרך להכנה או שאפשר לוותר עליו?
ChatGPT said:תמצית הווניל אינה הכרחית להכנת עוגת השוקולד והיא משמשת בעיקר להוספת טעם וניחוח לעוגה. אם אין לך תמצית וניל, או אם אתה מעדיף לא להשתמש בה, אפשר לוותר עליה והעוגה עדיין תהיה טעימה.
ללא הווניל, העוגה תהיה פחות ארומטית, אבל השוקולד והמרכיבים האחרים יספקו טעם עשיר מספיק. אם יש לך תמצית טעם אחרת, כמו שקדים או רום, אפשר להשתמש בכפית ממנה במקום הווניל, אך גם ללא תוספת טעם חלופית, העוגה תצא מצוינת!
בהצלחה, ובתיאבון!
You said:
במה עוד אפשר לכבד את האורחים?
ChatGPT said:אפשר להכין מגוון רחב של כיבודים טעימים ומגוונים שיתאימו לאורחים. הנה כמה רעיונות לכיבודים פשוטים ונגישים:
- פלטת פירות טריים:
פרוסות של פירות טריים כמו מלון, אבטיח, אננס, ענבים, תפוחים, ותותים. אפשר גם להוסיף פירות אקזוטיים כמו מנגו או פאפאיה. - פלטת ירקות עם מטבלים:
ירקות חתוכים כמו גזר, מלפפון, פלפל, סלרי, ועגבניות שרי. לצד זה, ניתן להגיש מטבלים כמו חומוס, גבינת שמנת עם עשבי תיבול, טחינה, או יוגורט עם שום ושמיר. - מאפים מלוחים:
בורקסים, קישים קטנים, או פשטידות אישיות במגוון טעמים (גבינות, תרד, פטריות וכו'). - חטיפים מלוחים ומתוקים:
אגוזים קלויים, שקדים, חטיפי גרנולה, או שוקולדים קטנים. אפשר גם להוסיף קרקרים עם ממרחים שונים כמו פסטו, ממרח עגבניות מיובשות או טפנד זיתים. - עוגיות ומיני קינוחים:
עוגיות חמאה, מקרונים, בראוניז, כדורי שוקולד, עוגיות שוקולד צ'יפס, או מאפינס אישיים במגוון טעמים. - פיצוחים ומלוחים:
פופקורן, בייגלה, שבבי ירקות אפויים (כמו שבבי קייל או בטטה), וגרעינים קלויים. - משקאות מגוונים:
לצד הכיבודים, אפשר להציע שתייה קלה כמו מים עם נענע ולימון, מיץ טבעי, תה קר, ולצד זה גם משקאות חמים כמו קפה ותה.
אפשר לשלב בין כמה רעיונות כדי ליצור תפריט מגוון ועשיר שיתאים לכל אורח. מקווה שהכיבוד ימצא חן בעיני האורחים שלך!
You said:
אני רוצה גם מכתב לתלות על הדלת לכבוד האורחים
ChatGPT said:בוודאי! הנה דוגמה למכתב נעים ומזמין שאפשר לתלות על הדלת לכבוד האורחים:
ברוכים הבאים!
אורחים יקרים,
שמחים מאוד שבחרתם להגיע ולהצטרף אלינו היום. הבית פתוח בפניכם, ואנו מזמינים אתכם להרגיש כמו בבית.
אנא כבדו את עצמכם במגוון הכיבודים והמשקאות שהכנו במיוחד עבורכם. נשמח שתיהנו מהאווירה, מהשיחה ומהכיבוד הטעים.
אם יש משהו שאתם צריכים או מבקשים, אל תהססו לפנות אלינו. אנחנו כאן עבורכם!
באהבה ובברכה, [שם המשפחה או שם המארחים]
ניתן להדפיס ולתלות על הדלת או בכניסה לבית כדי לקבל את האורחים בצורה חמה ומסבירת פנים.
You said:
עדיף בחרוזים בעברית
ChatGPT said:בוודאי! הנה גרסה בחרוזים למכתב לאורחים:
ברוכים הבאים, אורחים יקרים,
הגעתם אלינו בשמחה ובשירים!הדלת פתוחה, הלב כאן רחב,
נשמח לארח, זו זכות ולא טרחה!כיבוד ומשקה מחכים על השולחן,
תיהנו מהכל ותהיו כאן בעניין.אם תצטרכו משהו, רק תבקשו,
כאן כל אחד הוא כמו בן משפחה, פשוט תרגישו!שיהיה ערב נעים, מלא באהבה,
תודה שבאתם, מכל הלב - תודה!בברכה,
[שם המשפחה או שם המארחים]ניתן להדפיס ולתלות את המכתב על הדלת כדי לקבל את האורחים באווירה חמה ושמחה!
You said:
אני צריך תוכניות לאורחים למשך שבוע
ChatGPT said:כמובן! הנה תוכנית שבועית מפורטת ומגוונת לאירוח, שתספק לאורחים שלך חוויות מהנות לאורך כל השבוע:
יום ראשון: היכרות והתאקלמות
בוקר: קבלת פנים עם ארוחת בוקר קלילה בבית - קפה, מאפים טריים, פירות ומיצים.
צהריים: סיור בשכונה או בסביבה הקרובה כדי להכיר את המקום.
אחר הצהריים: זמן חופשי למנוחה או להתאקלמות בחדרים.
ערב: ארוחת ערב חגיגית בבית עם מנות מקומיות וטעימות להיכרות ראשונה.
יום שני: טיול תרבותי
בוקר: ביקור במוזיאון או גלריה לאמנות מקומית.
צהריים: ארוחת צהריים במסעדה בסגנון מקומי.
אחר הצהריים: סיור מודרך בעיר, ביקור באתרים היסטוריים או בשוק מקומי.
ערב: ערב רגוע בבית עם סרט או משחקי חברה.
יום שלישי: יום בטבע
בוקר: יציאה לטיול בטבע, פארק לאומי, יער או חוף ים.
צהריים: פיקניק בטבע עם סנדוויצ'ים, סלטים וחטיפים.
אחר הצהריים: המשך הטיול בטבע או פעילות ספורטיבית קלה (הליכה, כדורגל, פריזבי).
ערב: חזרה הביתה וערב ברביקיו בחצר (אם יש אפשרות).
יום רביעי: יום של הרפיה ורוגע
בוקר: סדנת יוגה, מדיטציה, או זמן חופשי לקריאת ספרים.
צהריים: ארוחת צהריים קלה בבית עם מרקים, סלטים ולחם טרי.
אחר הצהריים: ביקור בספא מקומי או יום טיפולים ביתי עם מסכות פנים וטיפולי רגליים.
ערב: ערב משחקי קלפים, חידות או חידונים נושאיים.
יום חמישי: חוויות קולינריות
בוקר: ביקור בשוק איכרים או בחנות מתמחה כדי לבחור מצרכים טריים.
צהריים: סדנת בישול ביתית להכנת ארוחה מקומית יחד עם האורחים.
אחר הצהריים: סיור טעימות בעיר - גלידה, מאפים, וקינוחים מקומיים.
ערב: ארוחת ערב משותפת מהמנות שהוכנו במהלך סדנת הבישול.
יום שישי: הכנות לשבת וחוויות מקומיות
בוקר: סיור במרכז העיר או בשוק מקומי לקניות לקראת השבת.
צהריים: ארוחת צהריים קלה בבית עם מנות קלות.
אחר הצהריים: הכנות לשבת - בישול, אפייה וסידור הבית.
ערב: קבלת שבת וארוחת ערב חגיגית, שירים וזמירות.
יום שבת: מנוחה ופעילויות קלות
בוקר: ארוחת בוקר עשירה וטיול קצר בטבע או בפארק.
צהריים: סעודת שבת עם מאכלים מסורתיים.
אחר הצהריים: מנוחה בבית, זמן לשיחה רגועה או משחקי קופסה.
ערב: סעודה שלישית וסיום השבת באווירה נעימה עם סיפור קצר או שירה.
יום ראשון הבא: פרידה והתארגנות ליציאה
בוקר: ארוחת בוקר קלה ואריזת מזוודות.
צהריים: זמן חופשי לקניות אחרונות או לביקור קצר נוסף במקום אהוב.
אחר הצהריים: זמן פרידה והכנות ליציאה חזרה.
תוכנית זו משלבת פעילויות מגוונות ומאפשרת לאורחים שלך לחוות חוויות מקומיות, להירגע ולהרגיש בנוח לאורך כל השבוע.You said:
יש גם אתרי טבע בחינם שאפשר? עדיף בישראל איזור ירושלים
ChatGPT said:בוודאי! ישנם כמה אתרי טבע נפלאים באזור ירושלים שניתן לבקר בהם בחינם. הנה רשימה של אתרים מומלצים:
-
יער ירושלים:
יער גדול ומטופח שמציע מגוון מסלולי הליכה, פינות פיקניק ומרחבי טבע ירוקים. ישנם שבילים מסומנים שמתאימים לכל הרמות, מהליכה קלה ועד למסלולים אתגריים יותר. ביער גם פינות עם מתקני משחק לילדים ומקומות מוצלים לפיקניק. -
פארק עמק הצבאים:
שמורת טבע עירונית בלב ירושלים שבה חיים צבאים בסביבה טבעית. ישנם שבילי הליכה ונקודות תצפית שמאפשרות לצפות בצבאים מקרוב. הפארק מציע גם פעילויות חינוכיות והדרכות בתיאום מראש. -
נחל שורק:
מסלול הליכה קל שמתפתל לאורך נחל שורק באזור ירושלים. המסלול מתאים למשפחות ומציע נוף מקסים של הנחל והסביבה ההררית. אפשר לשלב פיקניק באזורי המנוחה שבדרך. -
סטף:
אזור טבעי עם מסלולי הליכה שמתחילים מחניון מסודר ומובילים דרך טרסות חקלאיות, מעיינות ובריכות מים קטנות. המסלולים בסטף מתאימים לכל הרמות, וישנה אפשרות לשלב ביקור במעיינות המקומיים וליהנות מאווירה פסטורלית. -
גן סאקר:
פארק עירוני רחב ידיים במרכז ירושלים, מציע מדשאות, מתקני ספורט, שבילי הליכה ואזורי פיקניק. המקום מושלם לטיול קצר, משחקי כדור, או סתם ליהנות מהשמש. -
נחל צופים:
מסלול הליכה קליל באזור צפון ירושלים, שעובר דרך נוף הררי מדהים ומציע נקודות תצפית יפות על ירושלים והסביבה. המסלול אינו ארוך ומתאים גם למשפחות. -
הר הצופים - הגן הבוטני של האוניברסיטה העברית:
מסלול טבעי וחינוכי בהר הצופים, עם תצפית פנורמית מרהיבה על ירושלים והמדבר. במקום שבילים מסודרים שמציעים אפשרות להליכה נוחה בין מיני צמחים מקומיים וצמחיית ארץ ישראל.
כל אחד מהמקומות הללו מציע חוויות טבע ייחודיות ומתאימות לביקור חופשי עם אורחים. ניתן לשלב כמה אתרים ביום אחד לפי העניין והזמן העומד לרשותכם. תהנו!
You said:
איך אני נעתיק את כל ההתכתבות איתך?
ChatGPT said:כדי להעתיק את כל ההתכתבות איתי, תוכל לבצע את הצעדים הבאים:
סמן את הטקסט: לחץ על תחילת השיחה ולאחר מכן גרור את העכבר כלפי מטה עד לסוף השיחה כדי לסמן את כל הטקסט.
העתקה: לאחר שסימנת את כל הטקסט, לחץ על לחצן הימני בעכבר ובחר באפשרות "העתק" (או לחילופין, לחץ על צירוף המקשים Ctrl + C במקלדת).
הדבקה: לאחר שהעתקת את הטקסט, תוכל להדביק אותו במקום הרצוי, כמו במסמך Word, Google Docs, או בכל עורך טקסט אחר, על ידי לחיצה על לחצן הימני בעכבר ובחירת "הדבק" (או לחילופין, לחץ על צירוף המקשים Ctrl + V במקלדת).
כך תוכל לשמור את כל ההתכתבות לשימוש עתידי.
- פלטת פירות טריים:
-
@יעקב11 קודיאל לא היה נותן לך לדבר איתו הרבה זמן... הוא דורש כסף.
-
@מים-אחרונים
למה אתה אומר?
-
@מים-אחרונים יש לי בתשלום.
-
@מים-אחרונים צירפתי הכל בהודעה הקודמת.
-
@מים-אחרונים אני רואה שהשמטתי את ההתחלה:
היי
ChatGPT said:שלום! איך אפשר לעזור לך היום בתחום התכנות?
You said:
אני רוצה ליצור ספר מתכונים דיגיטלי, ואין לי אפשרות להתחבר לדומיין או להתקין תוכנה כמו VS על המחשב, מה אתה ממליץ לי לעשות?
ChatGPT said:אם אתה רוצה ליצור ספר מתכונים דיגיטלי מבלי להתקין תוכנות נוספות או להשתמש בדומיין, אתה יכול להשתמש בכלים מבוססי דפדפן שיאפשרו לך ליצור ולהפיץ את הספר בצורה קלה. הנה כמה הצעות:
Google Docs או Microsoft Word Online:
אתה יכול ליצור את הספר במעבד תמלילים מקוון, לעצב אותו כרצונך, ולהוסיף תמונות וטבלאות לפי הצורך.
לאחר מכן, תוכל להוריד את הקובץ כ-PDF ולשתף אותו בקלות עם אחרים.
Canva:כלי עיצוב גרפי מקוון זה מאפשר ליצור מסמכים דיגיטליים בעיצובים יפים ומקצועיים. אתה יכול לבחור תבניות קיימות או לעצב בעצמך, להוסיף תמונות, טקסטים ועוד.
גם כאן, תוכל להוריד את הספר בפורמט PDF ולשתף אותו.
Notion:כלי זה הוא פלטפורמה לניהול מידע שיכולה לשמש גם כספר מתכונים דיגיטלי. אפשר ליצור דפים לכל מתכון, להוסיף תמונות, הוראות, קישורים ועוד. אפשר לשתף את הספר עם אחרים באמצעות קישור.
Google Sites:אם בכל זאת תרצה להעלות את הספר לאינטרנט בצורה בסיסית מבלי לרכוש דומיין, תוכל להשתמש ב-Google Sites כדי לבנות אתר פשוט ולהעלות את המתכונים לשם.
לסיכום, האפשרות הטובה ביותר תלויה בהעדפות שלך ובמה שנראה לך הכי נוח לשימוש. כל האפשרויות שציינתי הן חינמיות ונגישות מכל מחשב עם חיבור לאינטרנט.You said:
תן לי מתכון לנסיון
ChatGPT said:בבקשה! הנה מתכון פשוט לנסות: עוגת שוקולד קלה ומהירה.
-
@יעקב11 מוזר.
צריך לומר את זה ל @es0583292679 -
-
-
@יוסף-אלחנן כאן הוא כבר מתברר כבעל השקפה, שימו לב שהוא חתך לי משפטים.
בוודאי! הנה אמר המתאר את הטיעונים נגד העולם "בין הזמנים" הישיבות:
המחלוקות סביב תקופת "בין הזמנים" בישיבות
מבוא: תקופת "בין הזמנים" בישיבות היא תקופה של הפוגה מלימודים תורניים אינטנסיביים, המתרחשת מספר פעמים בשנה. עם זאת, יש תוצאות משמעותיות נגד קיומה של תקופה זו כפי שהיא נהוגה כיום. במאמר זה נבחן את הסיבות הבסיסיות להתנגדות לתקופת "בין הזמנים" בקרב חלק מהרבנים והחוגים התורניים.-
הפגיעה ברצף הלימודי: תקופת "בין הזמנים" גורמת להפסקה ברצף הלימודי בישיבות, מה שעלול לפגוע בהתפתחות הרוח והלימודית של הסברה. הרצף הלימודי חיוני להתקדמות בלימוד הגמרא ובשאר לימודי הקודש. הפסקה של מספר שבועות עלולה לגרום לתלמידים לשכוח חלק מהנלמד ולדרוש זמן נוסף לחזרה ולהתארגנות מחדש לאחר החזרה לישיבה.
-
הסחות דעת וסכנות: בתוך "בין הזמנים", נחשפים נחשפים הרבה יותר לסביבה חיצונית שעלולה להיות מסוכנת מבחינה רוחנית. כאשר לכותלי היש, יש סיכוי גבוה יותר שיחשוש שפעות לא רצויות. חלק מהרבנים טוענים כי החשיפה הזו עשויה להוביל לירידה ברוחניות ובקודש.
-
בזבוז זמן יקר: רבים מבני הישיבות בלעדי זמן "בין הזמנים" בפעילויות פנאי, טיולים או פעילויות אחרות שאינן קשורות ללימוד תורה. יש הטוענים כי זמן זה, שהוא יכול להיות מנוצל ללימוד נוסף, ללימוד עצמי או לעשייה חיובית אחרת, מבוזבז בפעילויות שאינן תרמות להתפתחות הנית והאישית.
-
הרגלים שליליים: תקופת "בין הזמנים" עלולה ליצור הרגלים שליליים בתלמידים. אם מתרגלים לתקופות ממושכות של חופשה, יש חשש שהדבר יפגע במשמעות אישית של לקוח ובהרגלי הלימוד שלהם. במקום לראות את לימוד התורה כערך עליון ומתמיד, ממושכות אולי להתחיל לראות משהו שאפשר לקחת ממנו הפסקות ממושכות.
-
ערעור הסמכות החינוכית: תקופת "בין הזמנים" ייצור מצב שבו אנו נמצאים בתחתית ההישיר של ראשי הישיבה והצוות החינוכי. במצב זה, תרומה עם להיחשף למגוון של השפעות חיצוניות שאינן נמצאות בקנה אחד עם ערכי הישיבה. יש הטוענים כי הדבר פוגע בסמכות החינוכית של הישיבה ומחליש את הקשר בין המשתמש לרבנים.
סיכום: בעוד שתקופת "בין הזמנים" נועדה לאפשר לתלמידי הישיבות מנוחה והרעננות, יש טיעונים חזקים נגד קיומה בצורה הנהוגה כיום. אלו הממינים בלימוד תורה כערך עליון שאין להפסיקו או להשהותו טוענים כי יש לשקול מחדש את המבנה והמשמעות של תקופת "הזמנים" ולמצוא דרכים לשמור על הרצף לימודים וקדושת התורה גם בזמן החופשה.
המאמר הזה מציג את הטיעונים המרכזיים נגד תקופת "בין הזמנים" בישיבות. אם צריך להוסיף פרטים נוספים או לערוך שינויים, אשמח לעזור!
3/3
אמרת:
אז למה גדולי ישראל לא עוצרים את זה?
ChatGPT אמר:השאלה מד
-
מנוחה ושיקום הכוחות:
גדולי ישראל מכירים עם לימודי תורה הוא עובד א -
קשר משפחתי:
תקופת "בין הזמנים" מאפשרת לתלמידים להיות עם משפחותיהם ולחזק את הקשר המשפחתי. בישיבות רבות, חומרי הגלם נמצאים רוב הזמן מחוץ לבית, והחופשה היא הזדמנות לבי-איכות עם המשפחה, דבר חשוב גם רוחנית וחינוכי. -
מניעת קושי יתר:
לימוד תורה הוא חובה, אך ההלכה מכירה וצריך גם זמן לנוחה. גדולי ישראל מודעים לכך שהטלת עומס בלתי פוסק על התלמ -
פעילויות פעילות ותורניות בין הזמנים:
גדולי ישראל מעודדים לקיים גם בתקופת "בין הזמנים" פעילויות תורניות, כמו שיעורים, שיעורי בית מדרש, ו"ישיבות בין הזמנים", שבהן תלמיד יכול להמשיך ללמוד תורה, גם אם בקצב מתון יותר. כך להינתן תועלת משתי העולמות – גם מנוחה וגם המשך עבודה בתורה. -
חינוך למשמעת עצמית:
תקופת "בין הזמנים" יכולה להוות הזדמנות לחינוך למשמעת עצמית. כשהם נמצאים בהשתתפות הישיבה הקפדנית, הם צריכים לגלות אחריות א -
התמודדות עם אתגרים רוחניים:
חלק מהתפקיד של בין הזמנים הוא ללמד את הלקוח להתמודד עם העולם החיצוני ולהי -
מסורת ופוליטיקה תורנית:
למרות הביקורת, יש גם ענ
סיכום: למרות הביקורת הקיימת,
2/2
אמרת:
אתה כותב חלקי משפטים
ChatGPT אמר:אני מתנצל אם התש
אם יש לך שאלות נוספות או נושא שתרצ
-
-