עזרה | יש דרך לשחזר נתונים ממכשיר שנפל למים?
-
נפל לי המכשיר למים ועושה רושם שהלך, יש דרך למשוך מתוכו נתונים? יש לי כמה תמונות וואצאפ
עריכה:
חיברתי את הטלפון למטען והמסך נדלק וטוען, אבל המקשים לא מגיבים כך שאני לא מצליח להפעיל את הטלפון, יש דרך להפעיל אותו מהמחשב או בכל דרך אלטרנטיבית אחרת? -
@arye-zalaznik היום אין בקושי טכנאים שעושים את הדברים האלה
-
@רפי-סאם מה הסדר גודל?
-
@רפי-סאם מה הסדר גודל?
@arye-zalaznik כתב בעזרה | יש דרך לשחזר נתונים ממכשיר שנפל למים?:
מה הסדר גודל?
מאד תלוי בבעיה
הכי זול והכי מהר יצא לך לשחזר מגיבויים -
מה הסדר גודל?
מאד תלוי בבעיה
הכי זול והכי מהר יצא לך לשחזר מגיבויים@משחזר-מידע העניין שאין לי גיבויים... אם היו לא הייתי פה
-
@משחזר-מידע העניין שאין לי גיבויים... אם היו לא הייתי פה
אם היו לא הייתי פה
אתה בא לומר לי שמה4 בפבר׳ 2021, 23:51 אתה מתמודד עם הבעיה הזאת?
-
אם היו לא הייתי פה
אתה בא לומר לי שמה4 בפבר׳ 2021, 23:51 אתה מתמודד עם הבעיה הזאת?
@משחזר-מידע ?????? מאיפה התאריך הזה?
-
@משחזר-מידע ?????? מאיפה התאריך הזה?
@arye-zalaznik התאריך שהצטרפת לכאן
-
@arye-zalaznik התאריך שהצטרפת לכאן
@משחזר-מידע אוי באמת
-
נפל לי המכשיר למים ועושה רושם שהלך, יש דרך למשוך מתוכו נתונים? יש לי כמה תמונות וואצאפ
עריכה:
חיברתי את הטלפון למטען והמסך נדלק וטוען, אבל המקשים לא מגיבים כך שאני לא מצליח להפעיל את הטלפון, יש דרך להפעיל אותו מהמחשב או בכל דרך אלטרנטיבית אחרת?@arye-zalaznik שים את המכשיר באורז כמה ימים אפילו
בלי להתייאש, לנו זה עבד מלא פעמים ממכשירים שנפלו למים, אפילו שהיו במצב אנוש... -
אז יש התפתחות
חיברתי את הטלפון למטען והמסך נדלק וטוען, אבל המקשים לא מגיבים כך שאני לא מצליח להפעיל את הטלפון, יש דרך להפעיל אותו מהמחשב או בכל דרך אלטרנטיבית אחרת?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות