בקשת מידע | זקוק למחשב נייח בסיסי, לא גרפיקה ולא מצגות, מה סדר גודל של מחיר?
-
-
-
@סתם-יהודי כתב בבקשת מידע | זקוק למחשב נייח בסיסי, לא גרפיקה ולא מצגות, מה סדר גודל של מחיר?:
@דוכי אם אתה מתעקש על מחיר זול אז תוכל למצוא ביד 2 מחשבים ישנים תקינים במחירים 300 -400 ש"ח, אבל תתחקר את המוכר שלא מדובר בבעיות חומרה וכדומה אלא פשוט ישן מדי ולא טוב למשחקים והתוכנות של ימינו.
אני לא מתעקש על זול. יכלתי מראש לגשת ליד2.
אני רוצה משהו שיתאים / יספיק לצרכים שלי.
במחיר אטרקטיבי, חומרה איכותית כבר כתבתי לעיל. -
@משה-מזרחי כתב בבקשת מידע | זקוק למחשב נייח בסיסי, לא גרפיקה ולא מצגות, מה סדר גודל של מחיר?:
@דוכי
לא ענית
כמה התקציב
מה התקרה?אני השואל כמה אני צריך לשלם?
כמה מחשב טוב אמור לעלות, אשמח למפרט ומחיר [בערך] -
@דוכי
צריך לדעת בדיוק כמה אתה מוכן להשקיע על זה
אתה רוצה גרוטאה ש"תעבוד" , או מחשב?לכאורה אתה מבקש :
@דוכי כתב בבקשת מידע | זקוק למחשב נייח בסיסי, לא גרפיקה ולא מצגות, מה סדר גודל של מחיר?:
מחשב טוב
ועוד משהו , חשוב לך שיהיה מארז קטן?
-
@יודע-ספר כתב בבקשת מידע | זקוק למחשב נייח בסיסי, לא גרפיקה ולא מצגות, מה סדר גודל של מחיר?:
@דוכי 300 ומעלה, כמו שכתבתי - לגבי חנות זו.
כדאי שתתחיל לעשות בירורים רציניים וטלפונים במקום שיטוטים ברחבי המרשתת.אני חוזר שוב - אני מחפש מחשב חדש. לא יד שניה. לא הנקודה לקנות מחשב במינימום כסף, כפי שכתבתי. במחיר אטרקטיבי, אבל איכותי. לא הטופ, אבל עושה את העבודה.
-
@משה-מזרחי כתב בבקשת מידע | זקוק למחשב נייח בסיסי, לא גרפיקה ולא מצגות, מה סדר גודל של מחיר?:
@דוכי
צריך לדעת בדיוק כמה אתה מוכן להשקיע על זה
אתה רוצה גרוטאה ש"תעבוד" , או מחשב?לכאורה אתה מבקש :
@דוכי כתב בבקשת מידע | זקוק למחשב נייח בסיסי, לא גרפיקה ולא מצגות, מה סדר גודל של מחיר?:
מחשב טוב
ועוד משהו , חשוב לך שיהיה מארז קטן?
לא.
-
@דוכי
לא יודע בדיוק מחירים
ולא יודע להרכיב מחשב
ממה שראיתי עכשיו , הרכבה תצא בסביבות ה 1000 +
זה יותר זול ממוכנים , ויותר יתאים לשימושים שלךמה שאני כן ממליץ 8 ג'יגה ראם , מינימום!
אין לי בעיה עם i3 אבל בהחלט מהדורות האחרונים
250 + - ssd למערכת הפעלה
ובנוסף hdd לאחסון - גודל לפי השימוש שלך -
250 + - ssd למערכת הפעלה
לסטנדרט זה מספיק גם לאחסון, הלא כן?