המלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן
-
@DAVID-MMOD אני הזמנתי ל 10 חברים ואף אחד לא התלונן לא יודע על מה אתה מדבר.
-
@DAVID-MMOD גם לי אין שום כוונת רווח, אבל שניים שקיבלו פגום זה לא ראייה אתה פשוט יכול להחזיר לדואר תוך 90 יום ולקבל החזר מלא, אפילו לא צריך לחכות בתור אתה מניח את החבילה על הדלפק ותוך כמה ימים מזכים אותך.
-
@DAVID-MMOD
אולי פשוט הפעלתם אותם אחד ליד השני והם פשוט השתגעו בגלל זה -
@דער-צדיק-נסתר קנינו בנפרד...
עברו איפוס וכו' -
@א-ד-ג כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן:
@DAVID-MMOD אני הזמנתי ל 10 חברים ואף אחד לא התלונן לא יודע על מה אתה מדבר.
אני הזמנתי אפ' יותר!
ואף אחד לא יתלונן... דווקא מאוד אהבו את זה....
תודה רבההיה לי איזה משהו.....
קניתי את זה היה ממש לאחרונה! -
@DAVID-MMOD אני קיבלתי מהן כמה מוצרים שבורים, אפ' לא אחזרתי רק שלחתי למוכר בוואצפ תמונה של זה!, והוא שלח לי אחד אחר!, תוך שלושה שבועות הגיע אחד אחר!
-
@ישראל-רפורפורט
אתה בטוח שזה אותו מוכר כי משלוח שלי מהארץ עבר חודש ועוד לא הגיע -
@פדאל כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן:
גם אני הקודם שהזמנתי הגיע תוך שלושה ימים,מיד הזמנתי עוד אחד ואני מחכה כבר יותר מחודש!!!
ואוו מאוד מהר...
איך בלי גם שיגיע לי מאוד מהר! -
@דער-צדיק-נסתר כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן:
דיברתי עם צ'יט החברת משלוח שזה דרכם והם אמרו שיש להם עומס מוזר ?!
אולי בגלל השרשור הזה?!
-
@פדאל כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן:
מישהוא יכול להגיד לי אפה אני יכול לקנות אוזניה מקורית בודדת יעזור לי מאוד (מעדיף קישור)
מניין לך שאפשר לקנות (ולחבר לאוזניה נוספת?) רק אחת?
-
מישהוא יכול להגיד לי אפה אני יכול לקנות אוזניה מקורית בודדת יעזור לי מאוד (מעדיף קישור)
יש לאנקר עצמם (באתר הרשמי) וכמובן ללא משלוח לישראל,
אתה יכול לנסות לחפש באליאקספרס אמור להיות אבל לא רשמי ובמחיר של כ-150 שח
שזה כבר מתקרב לאזור של זוג אוזניות...לי יש אוזנייה בודדת (שמאל אני חושב) אבל בעיקרון אני שומר אותה למקרה שבחדש יידרס לי השמאלי, אבל אולי תצליח לשכנע אותי... -
@משה-ברוך-00
איך מחברים בין החדשה לישנה?