המלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן
-
למסירה - קייס טעינה של אנקר דגם P20
בבני ברק - מי שמעוניין שיפנה בצ'אט@יאיר-דניאל אני צריך לדגם ליברטי 4
-
@הציבור כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן:
בלי קשר יש למישהו מושג איך משיגים את קייס הטעינה לדגם הזה מכיוון שנאבד לי הקייס
עריכה כאן יש מגן סיליקון משלוח איטי אך חינם.
@יאיר-דניאל כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן:
זה לא איטי - זה איטי מאוד!!!!
@פבב-הראשון כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן:
משלוח איטי
הזמנתי לפני חודשיים בערך את האוזניות והמגן הזה, את האוזניות החזרתי כבר לפני למעלה מחודש, והמגן עוד לא הגיע!!! -
@יאיר-דניאל אני צריך לדגם ליברטי 4
@הציבור כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן:
אני צריך לדגם ליברטי 4
הבנתי.
לי בכל אופן זה מה שיש -
@פבב-הראשון כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן:
משלוח איטי
הזמנתי לפני חודשיים בערך את האוזניות והמגן הזה, את האוזניות החזרתי כבר לפני למעלה מחודש, והמגן עוד לא הגיע!!!@יאיר-דניאל כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן:
הזמנתי לפני חודשיים בערך את האוזניות והמגן הזה, את האוזניות החזרתי כבר לפני למעלה מחודש, והמגן עוד לא הגיע!!!רק רציתי להעיר, שלפעמים במשלוחים חינם על מוצר זול אחד זה מגיע לתיבת דואר ולא לסניף הדואר ולכן לא רואים את זה, (מה שקרא לי בדיוק בזה ואין לי מושג א''כ כמה איטי זה היה).
-
@יאיר-דניאל כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן:
הזמנתי לפני חודשיים בערך את האוזניות והמגן הזה, את האוזניות החזרתי כבר לפני למעלה מחודש, והמגן עוד לא הגיע!!!רק רציתי להעיר, שלפעמים במשלוחים חינם על מוצר זול אחד זה מגיע לתיבת דואר ולא לסניף הדואר ולכן לא רואים את זה, (מה שקרא לי בדיוק בזה ואין לי מושג א''כ כמה איטי זה היה).
רק רציתי להעיר, שלפעמים במשלוחים חינם על מוצר זול אחד זה מגיע לתיבת דואר ולא לסניף הדואר ולכן לא רואים את זה, (מה שקרא לי בדיוק בזה ואין לי מושג א''כ כמה איטי זה היה).
לא רבנו, זה לא המקרה שלי - אצלי לא הגיע בכלל לאזור:
-
רק רציתי להעיר, שלפעמים במשלוחים חינם על מוצר זול אחד זה מגיע לתיבת דואר ולא לסניף הדואר ולכן לא רואים את זה, (מה שקרא לי בדיוק בזה ואין לי מושג א''כ כמה איטי זה היה).
לא רבנו, זה לא המקרה שלי - אצלי לא הגיע בכלל לאזור:
@יאיר-דניאל לי בפעם הקודמת שהזמנתי את האוזניות לקח חודש וחצי להגיע (הכי הרבה זמן באלי ב5 שנים האחרונות) גם עכשיו יצא דרך הולנד לדעתי, בא נראה כמה זמן יקח