המלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן כולל קישורים
-
@יאיר-דניאל כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן כולל קישורים:
@מישהו12 עוצמת השמע נשלטת ע"י מספר לחיצות קצובות, אבל אתה צריך להגדיר את זה דרך האפליקציה, כשהאוזניות מגיעות זה מוגדר שונה.
אחרי שתגדיר נגיד ששלוש לחיצות יגבירו/ינמיכו את השמע, 3 לחיצות באוזן ימין - יגבירו, ובאוזן שמאל - ינמיכותודה.
הגדרתי עכשיו אבל לא ממש עובד... כלומר, לא עובד חוץ מפעם אחת שבאמת קפץ בטלפון מחוון הסאונד, אבל זה לא השפיע עליו.עצירה\הפעלה - עובד (קליק אחד)
שיר הבא - עובד (2 קליקים)אשמח לדעת:
- אם יש איך לשלוט בעוצמת השמע בצורה נוחה יותר מ3 קליקים.
- אם יש דרך האוזניות לנתק\לקבל שיחה.
- אם יש דרך לשנות את שם האוזניות.
-
@יאיר-דניאל כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן כולל קישורים:
@מישהו12 עוצמת השמע נשלטת ע"י מספר לחיצות קצובות, אבל אתה צריך להגדיר את זה דרך האפליקציה, כשהאוזניות מגיעות זה מוגדר שונה.
אחרי שתגדיר נגיד ששלוש לחיצות יגבירו/ינמיכו את השמע, 3 לחיצות באוזן ימין - יגבירו, ובאוזן שמאל - ינמיכותודה.
הגדרתי עכשיו אבל לא ממש עובד... כלומר, לא עובד חוץ מפעם אחת שבאמת קפץ בטלפון מחוון הסאונד, אבל זה לא השפיע עליו.עצירה\הפעלה - עובד (קליק אחד)
שיר הבא - עובד (2 קליקים)אשמח לדעת:
- אם יש איך לשלוט בעוצמת השמע בצורה נוחה יותר מ3 קליקים.
- אם יש דרך האוזניות לנתק\לקבל שיחה.
- אם יש דרך לשנות את שם האוזניות.
- עוצמת השמע היינו באוזניות - לא במכשיר, הכוונה לעוצמת השמע שבאוזנייה עצמה, כך זה בכ"א אצלי - אנדרואיד 4.4 - שיואמי קין.
- כן, לחיצה ארוכה מענה/שתי לחיצות - דחיית שיחה. תוכ"ד שיחה - לחיצה ארוכה - ניתוק.
- מה שידוע לי, לא. אבל אתה יכול פשוט לשנות את השם שלהם במכשיר שאליו הם מחוברות.
-
- עוצמת השמע היינו באוזניות - לא במכשיר, הכוונה לעוצמת השמע שבאוזנייה עצמה, כך זה בכ"א אצלי - אנדרואיד 4.4 - שיואמי קין.
- כן, לחיצה ארוכה מענה/שתי לחיצות - דחיית שיחה. תוכ"ד שיחה - לחיצה ארוכה - ניתוק.
-
מה שידוע לי, לא. אבל אתה יכול פשוט לשנות את השם שלהם במכשיר שאליו הם מחוברות.
@מישהו12 אני כן הצלחתי לשנות את השם,
נראה לי דרך זה שהוספתי את האוזניות לחשבון גוגל באנדרואיד.