המלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן כולל קישורים
-
@מטען-נייד בכיף, תמיד שמחים לעזור!!!
-
אפשר לכתוב עוד 164,000 שרשורים וכל אחד יכתוב בדיוק איפה זה נתקע ולכמה זמן ומה אמרו לכל אחד בשירות הלקוחות של כל סוכנות בדרך למינהו,
אבל,
שימו לב כל המזמינים היקרים בעבר בהווה ובעתיד מאוזניות אנקר.
האוזניות נוסעות דרך הולנד ונתקעות שם בערך חודש+ ואז מקבלים הודעה הועברה להמשך מיון בדואר ישראל.
למי שקשה להמתין (נקרא דחיית סיפוקים) שיקנה בכסף מלא בחנות ליד הבית.@חיים-יענקל-0 כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן כולל קישורים:
אפשר לכתוב עוד 164,000 שרשורים וכל אחד יכתוב בדיוק איפה זה נתקע ולכמה זמן ומה אמרו לכל אחד בשירות הלקוחות של כל סוכנות בדרך למינהו,
אבל,
שימו לב כל המזמינים היקרים בעבר בהווה ובעתיד מאוזניות אנקר.
האוזניות נוסעות דרך הולנד ונתקעות שם בערך חודש+ ואז מקבלים הודעה הועברה להמשך מיון בדואר ישראל.
למי שקשה להמתין (נקרא דחיית סיפוקים) שיקנה בכסף מלא בחנות ליד הבית.צר לי על האיבחון שלך אך זה לא דחיית סיפוקים כשיש לך צורך עכשיו (ולא משנה אם הצורך הוא טכני או רגשי) ואתה בסוף צריך לחכות חודשיים זה לא דחיית סיפוקים. תזמין אוכל כשאתה רעב ותקבל כשאתה כבר שבע ואין לך צורך בו. אם הייתי יודע שזה המצב לעולם לא הייתי מזמין מי שמחכה חודשיים לחסוך 150 ש"ח זה נקרא קמצנות ... וממליץ לכל מי שרוצה להזמין לחשוב פעמיים