המלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן כולל קישורים
-
@שלמה-רביב כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן כולל קישורים:
מישהו יודע איך אפשר לדעת האם אנקר מקורי למשל בקישור הזה?
זה החנות הרשמית והנה הקישור לאוזניות - כמובן קישור נקי!
אם מעניין אותך הכללים מתי זה חנות רשמית או לפחות מוכרת רק מוצרים מקוריים עיין כאן וגם כאן,
אחרי שתקרא את זה תבין למה לא כדאי להזמין מהקישור שהבאתאם תעשה כמו כל המדריך שלי זה אמור לצאת לך כ 70 שקל פחות ממה שכתוב!!! ועיין עוד כאן רק שים לב שאתה מחפש דגם 5 Anker Soundcore Liberty.
-
@שלמה-רביב כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן כולל קישורים:
מישהו יודע איך אפשר לדעת האם אנקר מקורי למשל בקישור הזה?
זה החנות הרשמית והנה הקישור לאוזניות - כמובן קישור נקי!
אם מעניין אותך הכללים מתי זה חנות רשמית או לפחות מוכרת רק מוצרים מקוריים עיין כאן וגם כאן,
אחרי שתקרא את זה תבין למה לא כדאי להזמין מהקישור שהבאתאם תעשה כמו כל המדריך שלי זה אמור לצאת לך כ 70 שקל פחות ממה שכתוב!!! ועיין עוד כאן רק שים לב שאתה מחפש דגם 5 Anker Soundcore Liberty.
לכל מי שניסה להזמין את Anker Soundcore Liberty 4 וראה שלא זמין לישראל
אני ניסיתי לבדוק קצת יותר החלפתי כתובת לארצות הברית ולא עוזר לשום צבע, לדעתי זה מילה נרדפת לנגמר... זה ראש סיני!
אני לא מאמין שמשלוח למדינה אחרת יעזור,אם יש לכם חשבון שלא הזמנתם בו את האוזניות הנ''ל תנסו לבדוק אולי זה קשור (כי בד''כ אפשר להזמין רק אחד בכל תקופת מבצע במחיר הזול, ומי יודע אולי זה התרחב), אפשר גם לנסות להתכתב עם המוכר ולשאול אותו מה הסיפור,
זה כמובן נוגע גם למוצרים אחרים שנתקלתם בבעיה הנ''ל,
אפשר גם לנסות להתעדכן דרך הקישורים ששמתי בפוסט הזה.
-
לכל מי שניסה להזמין את Anker Soundcore Liberty 4 וראה שלא זמין לישראל
אני ניסיתי לבדוק קצת יותר החלפתי כתובת לארצות הברית ולא עוזר לשום צבע, לדעתי זה מילה נרדפת לנגמר... זה ראש סיני!
אני לא מאמין שמשלוח למדינה אחרת יעזור,אם יש לכם חשבון שלא הזמנתם בו את האוזניות הנ''ל תנסו לבדוק אולי זה קשור (כי בד''כ אפשר להזמין רק אחד בכל תקופת מבצע במחיר הזול, ומי יודע אולי זה התרחב), אפשר גם לנסות להתכתב עם המוכר ולשאול אותו מה הסיפור,
זה כמובן נוגע גם למוצרים אחרים שנתקלתם בבעיה הנ''ל,
אפשר גם לנסות להתעדכן דרך הקישורים ששמתי בפוסט הזה.
@פבב-הראשון כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן כולל קישורים:
אם יש לכם חשבון שלא הזמנתם בו את האוזניות הנ''ל תנסו לבדוק אולי זה קשור
גם בלי להתחבר בכלל הוא כותב שא"א לשלוח את זה לאזור שלי