המלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן
-
@Number-one כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן:
שאלו לעיל אם יש משהו שהשתמש בזה עם Q7 או 4*4
כי כל מוכר שאני שואל אותו על אוזניות לטלפונים האלו הוא לא מתחייב לי על שום דבר אולי זה הפתרון?אני משתמש עם Q3 ועובד פיקס
בנוסף למעלה כתבתי שזה שקט,
שיניתי סוג סאונד באפליקצייה ובנוסף שיניתי את פעולת הלחצנים שאוכל להגביר ולהנמיך ווליום וזה פשוט מטורף!. -
@Number-one כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן:
שאלו לעיל אם יש משהו שהשתמש בזה עם Q7 או 4*4
כי כל מוכר שאני שואל אותו על אוזניות לטלפונים האלו הוא לא מתחייב לי על שום דבר אולי זה הפתרון?אני משתמש עם Q7 ממש פצצה המון זמן חיפשתי אוזניות עם דיבורית טובה גם באיזורים רועשים וזה פשוט פצצה [ועלה לי רק 200 בסייל האחרון בעלי אקספרס]-ממליץ בטירוף.
למרות שבמוזיקה בפלאפון המצב לא משהוא אבל כנראה הפלאפון אשם!!!
הזמנתי והגיע לי עד התיבת דואר תוך שלושה ימים,ומאידך הזמנתי עוד אחד שעוד לא הגיע ,[כנראה שלפעמים שולחים מישראל ולפעמים מחו"ל]. -
@פדאל כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן:
למרות שבמוזיקה בפלאפון המצב לא משהוא
אתה מתכוון שזה דיי שקט או למשהו אחר?
-
משהו יכול לשלוח שוב את הקישור לאלי אקספרס
תודה רבה -
@Number-one
תחכה למחר אמור להיות די זול ביחס לימים רגילים -
@דער-צדיק-נסתר כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן:
תחכה למחר אמור להיות די זול ביחס לימים רגילים
מה יש מחר?
בלאק פריידיי הוא שבוע הבא -
-
@אהרן-שובקס אני מתכוון שהאיכות פחותה ,כמו שתמיד בלוטוס קצת פחות טוב מחוט ,
אז בפלאפון (כשר) זה יותר גרוע, מסתמא כי השבב בלוטוס לא מספיק איכותי למוזיקה. -
פוסט זה נמחק!