המלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן
-
-
-
@Y-A כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר:
לעומת זאת בדגם NC אין אפשרות של מד דופק אבל הסינון רעשים הרבה יותר מקצועי וממולץ.
הסינון רעשים, ובאופן כללי האופציות של האוזניות עובדים גם בלי אפליקציה? או שבלי אפליקציה אין לי מה לעשות?
-
@דער-צדיק-נסתר
הסתכלת בקישור?
זה יוצא 169 שקל אחרי שאתה מוסיף את הקופונים שהביאו שם, נראה לי קצת יותר זול מהקישור המקורי... -
@yos כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר:
זה יוצא 169 שקל אחרי שאתה מוסיף את הקופונים שהביאו שם, נראה לי קצת יותר זול מהקישור המקורי...
מטורף!!!!!!!!!!!!!!!
זה כמובן באותו קישור רק עם קופונים מתאימים ספציפית לחנות הזו -
@yos כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר:
בבחירת אוזניות בצבע ורוד
זה תלוי לפי מה שיש להם כרגע בארץ אני הזמנתי לפני כמה ימים והזמנתי שחור ויכלתי לבחור בשליחה מישראל.
-
@אהרן-שובקס
נו הגיע כבר ? -
@דער-צדיק-נסתר כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר:
@אהרן-שובקס
נו הגיע כבר ?עדיין לא בציטה כתוב לי:
בדקתי עבורך ומשלוח xxxxxx כבר נמצא במחסנינו והצ׳יטות הכי מהירות שלנו יעדכנו אותך בהודעת SMS לפני שימסרו את המשלוח ליעדו!
תודה שפנית אלינו! -
בדקתי עבורך ומשלוח xxxxxx כבר נמצא במחסנינו והצ׳יטות הכי מהירות שלנו יעדכנו אותך בהודעת SMS לפני שימסרו את המשלוח ליעדו!
תודה שפנית אלינו! -
@דער-צדיק-נסתר הזמנתי כבר באזור העשר כאלו אני מאד מרוצה!!!!!