המלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן
-
@שמחה-צבי כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן:
@mnir אני רוצה לקנות את זה רק חשוב לי שישמעו אותי טוב בשיחה אתה יכול להמליץ על הרגיל מבחינה זו שזה עובד חלק
חד משמעית, היו לי הרבה אוזניות מסוגים שונים וזה הראשון שעבד לי בצורה טובה ובלי תלונות מהצד השני.
-
לכל המתלהבים מהאוזניות האלה, בקטע של המוזיקה איכות טובה (ביחס למחיר...
שיחות ממש לא ברור, אולי כי אני משתמש עם 4x4, שומעים אותי כאילו אני מדבר במיקרופון ולפעמים בכלל לא שומעים, מכיר אצל עוד חבר אותה בעיה, אדרבה אם מישהו מכיר פיתרון, אולי משהו באפליקציה? -
@yשמריהו כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן:
אני משתמש באוזניות האלה ושומעים אותי מצויין. (בוודאי יחסית למחיר)
גם אני, כשאין קליטה טובה זה לפעמים מחמיר את השמע אבל עם קליטה טובה ודיבור ברור שומעים מצויין ולא צריך לדבר מידי בקול
-
@yos כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן:
שיחות ממש לא ברור, אולי כי אני משתמש עם 4x4, שומעים אותי כאילו אני מדבר במיקרופון ולפעמים בכלל לא שומעים, מכיר אצל עוד חבר אותה בעיה, אדרבה אם מישהו מכיר פיתרון, אולי משהו באפליקציה?אצלי עם Q7 שמעו אותי מעולה, אני שמעתי נמוך יחסית אבל לא ממש נורא.
כעת אני עם Q8 ומשום מה הרבה פעמים לא שומעים אותי טוב, ובמיוחד אם אני משתמש רק באוזניה אחת. -
@yos כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן:
איכות טובה רק ביחס למחיר?
אותי מעניין אם מישהו קנה את האוזניות האלה כאן בארץ, האם יש הבדל?