המלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן
-
@simon כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן:
ברור שאני מדבר על הנמכת או הגבהת הווליום מהאוזניות, הגדרתי את זה בעצמי באמצעות האפליקציה, ולמרות זאת כתבתי שזה לא מגיב, ורק מהמכשיר אפשר להגביה או להנמיך, ובשיחות הווליום הכי גבוה במכשיר עדין נמוך.
לא הבנתי
שאתה מגביה מהאוזניות זה פשוט לא מגיב לך ונישאר על אותה עוצמה??? -
@3157686 כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן:
@simon כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן:
ברור שאני מדבר על הנמכת או הגבהת הווליום מהאוזניות, הגדרתי את זה בעצמי באמצעות האפליקציה, ולמרות זאת כתבתי שזה לא מגיב, ורק מהמכשיר אפשר להגביה או להנמיך, ובשיחות הווליום הכי גבוה במכשיר עדין נמוך.
לא הבנתי
שאתה מגביה מהאוזניות זה פשוט לא מגיב לך ונישאר על אותה עוצמה???בדיוק, ובמכשיר Q7 גם כשזה על שיא הווליום זה ווליום נמוך בשיחות, בנגן הווליום בסדר.
-
@דער-צדיק-נסתר כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן:
@simon
אז כנראה שהפלאפון לא יודע לקרוא את הפקודה שהאוזניות שולחות מה אתה רוצה ?פשוט, שיעדכנו את הפקודות הנדרשות.
בדיוק בשביל זה יש עדכוני גרסאות. -
-
-
-
|-אני קניתי מאליאקספרס בחצי השנה האחרונה כבר 6 אוזניות לי ולחברים שלי מאד נהנתי זה מקורי מהקישור הזה כרגע עולה 238 שח https://s.click.aliexpress.com/e/_olxfHZA
ולאחרונה יצא דרם פרו שעולה 406 שח כרגע לפני הנחות וכו
https://s.click.aliexpress.com/e/_opYU7L2
הטוב שלו שפותחים אותו כמו כופסאת גפרורים זה מקורי באחריות
אפשר לשחק איתו בלי אפליקציה (רק פעם ראשונה) צריך לסדר אותו ואז אםפשר לשחק מתוך המסך בקייס של האוזניות המצה שלי שווה מאד-| -
@א-ד-ג כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן:
הזמנתי לפני יומיים את האוזניות האלו לחבר שלי וזה כבר הגיע הבוקר עם חברת צ'יטה עד הבית, בחיים שלי לא קיבלתי משלוח מאלי אקספרס בכזה מהירות.
זה הזמנה מהארץ ,יש לאנקר סניף בארץ, אתה יכול לראות כשאתה מזמין האם זה מהארץ (ואז זה מגיע תוך שבוע בערך) או מסין
-
@יאיר-דניאל לא נשמע לי שזה מגיע מאנקר בארץ, אלא יותר מסתבר שזה מגיע מהמחסנים של אלי אקספרס בארץ
-
@mnir כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן:
ולאחרונה יצא דרם פרו שעולה 406 שח כרגע לפני הנחות וכו
https://s.click.aliexpress.com/e/_opYU7L2כרגע, עולה 335 בלי הנחות, עם הנחת קופון הוא יוצא 324 ש"ח. מצורף קוד קופון: SSIL01
-
@yos כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן:
@דער-צדיק-נסתר
הסתכלת בקישור?
זה יוצא 169 שקל אחרי שאתה מוסיף את הקופונים שהביאו שם, נראה לי קצת יותר זול מהקישור המקורי...נראה מטורף.
אבל לא הבנתי מה זה האתר הזה?
הוא מפנה לאלי אקספרס, רק יש לו יותר הנחות?ושאלה נוספת למי שרכש את האוזניות,
האם הלחצנים על האוזניות הם מגע או לחיצה? -
@פסטיבל כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן:
הוא מפנה לאלי אקספרס, רק יש לו יותר הנחות?
הוא פשוט נותן לך קוד קופון, לי זה יצא 199 ש"ח כי את הקופון השני זה לא נתן לי.
@פסטיבל כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן:
ושאלה נוספת למי שרכש את האוזניות,
האם הלחצנים על האוזניות הם מגע או לחיצה?מגע.
-
יש לי את האוזניות nc4 כחודש, בהתחלה הסוללה החזיקה הרבה זמן וגם הסינון רעשים היה איכותי, לא היו שומעים רעשים רוח כלל, כעת הוא הפסיק לסנן רעשים, אנשים מתלוננים שלא שומעים אותי ברצף ויש ניתוקים, הוא שוכח את מה שמגדירים לו באפליקציה ומתנהג אחרת.
בקיצור לא יודע כמה זה שווה.