המלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן
-
@א-ד-ג
רכשתי את האוזניות הללו.
אני מחבר אותם לq7, אנשים בקו לא מתלוננים וכנראה שומעים אותי מספיק טוב גם ברכיבה על אופניים.
אבל אני עצמי שומע נמוך יחסית, אפילו בהשוואה לאוזניות של 30₪, וגם שזה נשמע מרוחק ועם רעש רקע כמו הד כזה.
התקנתי את האפליקציה המתורגמת בשיאומי חצי טאץ', האפליקציה עובדת, הגדרתי שם הכל, ועדיין אין שינוי בשמיעה עם Q7.
באפליקציה לא רואים מצב סוללה של אוזניה, אולי זה בגלל שהאפליקציה אוף ליין. עריכה: כן רואים, זה בקטן ולא שמתי לב שזה מראה על מצב הסוללות.
קרה לי כבר פעמיים שבאמצע שאני מקשיב לשיעור, הקו מתעוות שומעים רעשים מוזרים כמו מים נשפכים וכו' עד לניתוק השיחה.
אני לא יודע האם הבעיה היא בגלל העדכון גרסא V9 של Q7, או שזה בגלל שהמכשיר דפוק במהותו, או שזה תקלה באוזניות. -
@דער-צדיק-נסתר תודה
אבל מוזיקה, או שיעורים באמצעות אנדרואיד אני שומע מעולה. -
@simon לי יש את הגירסה v8 בQ7 ואני כבר שבועיים משתמש בהם אני ממש מרוצה מהאיכות של השמיעה ומאייך ששומעים אותי אף אחד לא מתלונן לא משנה איפה אני נמצא
ממש ממליץ
ראיתי עכשיו בקישור שיש בתחילת השרשור שהם עולות 229 לפני קוד שובר מחיר ממש טוב
אגב איך אני מסדר את עוצמת השמיעה? -
@Number-one כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן:
@simon לי יש את הגירסה v8 בQ7 ואני כבר שבועיים משתמש בהם אני ממש מרוצה מהאיכות של השמיעה ומאייך ששומעים אותי אף אחד לא מתלונן לא משנה איפה אני נמצא
ממש ממליץ
ראיתי עכשיו בקישור שיש בתחילת השרשור שהם עולות 229 לפני קוד שובר מחיר ממש טוב
אגב איך אני מסדר את עוצמת השמיעה?לא הצלחתי לסדר את עוצמת השמיעה.
באיזה דור אתה משתמש בשיחות? אני בגולן ומשתמש בדור 4 ולפני העדכון גרסא ועם האוזניות הקודמות האיכות בקו היתה טובה, אלא שלא היו שומעים אותי טוב, והיה קושי לחבר את האזניות למכשיר, והמכשיר היה מאבד את הבלוטוס הרבה ולא היה ניתן לשמוע לא במכשיר ולא באזניות. -
@3157686 כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן:
@simon
האמת ששלי עובד ממש מצויין אם שיאומי
יתכן שהבעיה בחיבור לטלפון עם האוזניות ולא באוזניות
תנסה בטלפון אחרגם אצלי עובד מעולה עם שיאומי, הבעיה היא עם Q7 הכשר
-
@א-ד-ג
אמור להיות ב205
https://ali-buy.com/anker-soundcore-liberty-4/ -
@3157686 כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן:
@simon כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן:
הבעיה היא עם Q7 הכשר
אם כך אני לא חושב שיש הרבה מה לעשות
בדקתי היום עם הנגן של Q7 והאוזניות הללו.
שומעים ממש בסדר, וגם הוא מגיב ללחיצות של עצירה והפעלה מחדש וכן של שיר קודם או הבא, אבל לחיצות של הגבהת או הנמכת הווליום לא מסונכרן עם המכשיר ואין תגובה, נראה שיש באג בבלוטוס של המכשיר. -
@א-ד-ג כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן:
זמין עכשיו ב 222 ש"ח בלבד אם מוסיפים את הקוד קופון IFP3UFC (לאחר ההדבקה לוחצים על אנטר).
@דער-צדיק-נסתר כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן:
אמור להיות ב205
אתמול בלילה זה היה ב224 בלי הקופון כנירה המחיר עלה במעלך הלילה
@simon כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן:
אבל לחיצות של הגבהת או הנמכת הווליום לא מסונכרן עם המכשיר ואין תגובה, נראה שיש באג בבלוטוס של המכשיר.
הווליום של הנמכה הם על האוזניות ולא על הטלפון ככה זה בהגדרות ולא בעיה בבלוטוס
יתכן שזה הסיבה שהאוזניות היו לך נמוכות כי לא יעזור שתגביה בטלפון -
ברור שאני מדבר על הנמכת או הגבהת הווליום מהאוזניות, הגדרתי את זה בעצמי באמצעות האפליקציה, ולמרות זאת כתבתי שזה לא מגיב, ורק מהמכשיר אפשר להגביה או להנמיך, ובשיחות הווליום הכי גבוה במכשיר עדין נמוך.
לא הבנתי
שאתה מגביה מהאוזניות זה פשוט לא מגיב לך ונישאר על אותה עוצמה???