המלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן
-
@דער-צדיק-נסתר נכון מאוד, זה קרה לי גם ובגלל זה אני עושה רק מחו"ל.
אני מחכה למחיר זול של פחות מ 200 ש"ח כי כרגע זה קרוב ל 300 -
@דער-צדיק-נסתר כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן:
CAINIAO
רוב המשלוחים של CAINIAO ובינתיים בסדר גמור.
-
@משה-ברוך-00 כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן:
@KINGYOS כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן:
יש את הדגם החדש שלהם
anker liberty 4 proSpoiler
הוא מאוד משמעותי במחיר בכמה מאות שקלים יותר והשאלה שלי עד כמה הוא יותר טוב מהדגם שאתה סקרת?
אם אתה יודע על זה משהו אשמח לתגובה שלך.אני בדקתי מיד אחרי שזה יצא (לפני כחודש-וחצי) וברוב הפורומים (הכלליים) ואתרי סקירות עדיין לא היה,
אבל באתר אחד-אני לא זוכר איפה-אבל היה נראה אמין היה כתוב שבגדול זה אותו דבר עם אותו מפרט של ה-NC כמובן חוץ מהעיצוב (-אני לא התחברתי) והכפתור מגע (-עדיין אין לזה שם יותר לעניין?) על הקופסא שזה דיי מגניב אבל לכאורה פחות שימושי (-אא"כ ממש חשוב לך אורך זמן השימוש לטעינה)
מקווה שעזרתי:)לדעתי למי שאין אפשרות גישה לאפלקציה המגע בקופסא ממש יכול לעזור
אבל לדעתי זה שהקופסא יותר גדולה זה חסרון גדול
חוץ מזה זה נראה שבאמת אין הבדלים גדולים -
@א-ד-ג כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן:
יש למישהו מושג איך מאפסים את ההגדרות של האוזניות???
כמדומני שלחיצה ארוכה על הכפתור בקייס. -
@א-ד-ג @פדאל
@משה-ברוך-00 @KINGYOS @יענקל-ה
שאלתי את החנות של אנקר על ההבדלים בין הNC4 לדגם החדש PRO4 בפרט בתחום הביטול רעשים במיקרופון לאדם שבצד השני של הקו (אני חושש שהם לא הבינו אותי, והם חושבים ששאלתי על ביטול רעשים בסביבה עבור בעל האזניות)היי, גם ה-Soundcore Liberty 4 Pro וגם ה-Soundcore Liberty 4 NC כוללים ביטול רעשים אקטיבי (ANC) כדי להפחית את רעשי הסביבה, אך הם משתמשים בטכנולוגיות שונות: Soundcore Liberty 4 Pro: משתמש בהפחתת רעשים של cVc AI כדי לסנן רעשי רקע במהלך שיחות ותוך כדי האזנה למוזיקה. Soundcore Liberty 4 NC: משתמש בטכנולוגיית Adept Active Noise Cancellation כדי לדכא מגוון רחב יותר של תדרים, ולספק הפחתת רעש עמוקה יותר. באופן כללי, ה-Soundcore Liberty 4 NC נחשב לבעל ביטול רעשים מעט טוב יותר מאשר ה-Liberty 4 Pro, במיוחד עבור תדרים נמוכים יותר. עם זאת, שני הדגמים מציעים הפחתת רעש יעילה, והבחירה הטובה ביותר עבורך תהיה תלויה בצרכים וההעדפות הספציפיות שלך. הנה כמה גורמים נוספים שיש לקחת בחשבון: איכות סאונד: שני הדגמים מציעים איכות צליל טובה, אך ל-Liberty 4 Pro עשויה להיות חתימת סאונד קצת יותר מפורטת ומאוזנת. נוחות והתאמה: שני הדגמים נוחים ללבישה לתקופות ממושכות, אך ההתאמה עשויה להשתנות מעט בהתאם לצורת האוזן שלך. חיי סוללה: שני הדגמים מציעים חיי סוללה דומים, עם כ-6-7 שעות משחק בטעינה אחת. מחיר: ה-Liberty 4 Pro בדרך כלל יקר יותר מה-Liberty 4 NC. בסופו של דבר, הדרך הטובה ביותר לקבוע איזה דגם מתאים לך היא לנסות אותם ולראות איך הם מתפקדים בסביבת ההאזנה שלך.
-
@simon כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן:
אני חושש שהם לא הבינו אותי, והם חושבים ששאלתי על ביטול רעשים בסביבה עבור בעל האזניות
לכאורה אתה גם צודק,
לביטול רעשים במיקרופון קוראים כמדומני ENC, והם ענו לך על ANC, שזה ביטול רעשי סביבה לבעל האוזניות -
@מיגו-להוציא
מוזר, כי שאלתי אותם שוב על ביטול רעשים במיקרופון, ומאז הם מתחמקים ומפנים אותי לחפש באתר שלהם את המוצר שמתאים לי.
נראה שרישמית אין להם ביטול רעשים במיקרופון באוזניות אלו, גם במאפיינים שלהם לא מצוין ENC