המלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן כולל קישורים
-
@hthrjbbhv
כל החנות הזאת לא מוכרת לארץ,
כנראה שבימים הקרובים זה יופיע בחנות השנייה שכן מוכרת לארץ.@חיים-יענקל-0 זה ממש מבאס שהם לא שולחים לארץ, את ה-P40 שלי הזמנתי לפני כשנה מהחנות הזו ואפילו היו דגמים שנשלחו מהמחסן בארץ והגיעו תוך 10 ימים!
(אמנם ה-P40 הגיעו אלי לאחר חודשיים אבל העיקר מקורי עם אישור..) -
@חיים-יענקל-0 זה ממש מבאס שהם לא שולחים לארץ, את ה-P40 שלי הזמנתי לפני כשנה מהחנות הזו ואפילו היו דגמים שנשלחו מהמחסן בארץ והגיעו תוך 10 ימים!
(אמנם ה-P40 הגיעו אלי לאחר חודשיים אבל העיקר מקורי עם אישור..) -
@chadasot ידידי, פרסום רווחי אסור בפורום...
-
@ממקק כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן כולל קישורים:
א איך אני בודק
המספר סידורי נמצא על האריזה למעלה (איפה שהקרטון בצבע תכלת - אתה צריך לגרד את הפס כסף)
ופה (תעשה תרגום לדף) אתה כותב את המספר, ואם זה מקורי זה כותב אוטנטי (וגם שזה פעם ראשונה שבדקו את המספר הזה)
-
@ממקק כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן כולל קישורים:
א איך אני בודק
המספר סידורי נמצא על האריזה למעלה (איפה שהקרטון בצבע תכלת - אתה צריך לגרד את הפס כסף)
ופה (תעשה תרגום לדף) אתה כותב את המספר, ואם זה מקורי זה כותב אוטנטי (וגם שזה פעם ראשונה שבדקו את המספר הזה)
-
@hthrjbbhv
אז הדרך היחידה לבדוק אם זה מקורי היא לחבר את לאפליקציה ולעשות עדכון קושחה.ציטוט מאתר אנקר ""אם אין תווית על האריזה או שהתווית שונה מזו המוצגת בדוגמה, לא ניתן לאמת את המוצר שלך. אין זה אומר שהמוצר מזויף"
-
@hthrjbbhv
מספר סידורי (מורכב מאותיות ומספרים) וקוד אימות (מורכב מ 16 ספרות) הם שני דברים שונים. -
@hthrjbbhv כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן כולל קישורים:
ואין דרך לאמת באמצעוץ המספר הסידורי ?
אכן.