המלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן כולל קישורים
-
@hthrjbbhv
כל החנות הזאת לא מוכרת לארץ,
כנראה שבימים הקרובים זה יופיע בחנות השנייה שכן מוכרת לארץ.@חיים-יענקל-0 זה ממש מבאס שהם לא שולחים לארץ, את ה-P40 שלי הזמנתי לפני כשנה מהחנות הזו ואפילו היו דגמים שנשלחו מהמחסן בארץ והגיעו תוך 10 ימים!
(אמנם ה-P40 הגיעו אלי לאחר חודשיים אבל העיקר מקורי עם אישור..) -
@חיים-יענקל-0 זה ממש מבאס שהם לא שולחים לארץ, את ה-P40 שלי הזמנתי לפני כשנה מהחנות הזו ואפילו היו דגמים שנשלחו מהמחסן בארץ והגיעו תוך 10 ימים!
(אמנם ה-P40 הגיעו אלי לאחר חודשיים אבל העיקר מקורי עם אישור..) -
@chadasot ידידי, פרסום רווחי אסור בפורום...
-
@ממקק כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן כולל קישורים:
א איך אני בודק
המספר סידורי נמצא על האריזה למעלה (איפה שהקרטון בצבע תכלת - אתה צריך לגרד את הפס כסף)
ופה (תעשה תרגום לדף) אתה כותב את המספר, ואם זה מקורי זה כותב אוטנטי (וגם שזה פעם ראשונה שבדקו את המספר הזה)
-
@ממקק כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן כולל קישורים:
א איך אני בודק
המספר סידורי נמצא על האריזה למעלה (איפה שהקרטון בצבע תכלת - אתה צריך לגרד את הפס כסף)
ופה (תעשה תרגום לדף) אתה כותב את המספר, ואם זה מקורי זה כותב אוטנטי (וגם שזה פעם ראשונה שבדקו את המספר הזה)