המלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן כולל קישורים
-
יש למישהו קישור לליברטי 4 פרו?
-
יש למישהו קישור לליברטי 4 פרו?
-
@מגנוס-קרלסן לא ראיתי. סליחה עד לא מזמן היה זמין....
-
@חיים-יענקל-0 קריינא דאיגרתא איהו ליהוי פרוונקא-
נשמח שתקח את זה על עצמך...@ארי.מ.
שום בעייה,
רק תן לי מספר אשראי להזמין את זה ואתן סקירה מפוצצת... -
@hthrjbbhv
כאן יש לך את ה5 פרו -
@hthrjbbhv
כאן יש לך את ה5 פרו@חיים-יענקל-0 זה מקורי?
-
@חיים-יענקל-0 זה מקורי?
@מגנוס-קרלסן חבר שלי אמר שאפשר לבדוק על מקורי לפי שם החנות שמוכרת את המוצר ומה ש@חיים-יענקל-0 שלח לא נראה מקורי
-
@מגנוס-קרלסן חבר שלי אמר שאפשר לבדוק על מקורי לפי שם החנות שמוכרת את המוצר ומה ש@חיים-יענקל-0 שלח לא נראה מקורי
-
@חיים-יענקל-0 זה מקורי?
@מגנוס-קרלסן
לא נראה לי שאפשר להוציא חיקוי ביומיים.
תתקן אותי אם אני טועה. -
@מגנוס-קרלסן
תתקן אותי אם אני טועה.@חיים-יענקל-0 מצד שני מוזר שהמשווק הרשמי של מוצרי אנקר באלי אקספרס עדיין לא מוכר את זה והם כן...
-
@מגנוס-קרלסן
תתקן אותי אם אני טועה.@חיים-יענקל-0 כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן כולל קישורים:
השאלה מי מוכן לקחת סיכון על כזה סכום
ואתה עוד רוצה שהוא יעלה פה סקירה, ואם זה לא מקורי?

-
@חיים-יענקל-0 כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן כולל קישורים:
השאלה מי מוכן לקחת סיכון על כזה סכום
ואתה עוד רוצה שהוא יעלה פה סקירה, ואם זה לא מקורי?

@ממוחשב
אגב, באמזון זה זול משמעותית!!.
אם למישהו יש כתובת בארה"ב זה יכול לחסוך הרבה כסף.לי יש אבל לא תכננתי כרגע להוציא את הסכום הזה על חשבוני.
-
@ממוחשב
אם למישהו יש כתובת בארה"ב זה יכול לחסוך הרבה כסף.לי יש אבל לא תכננתי כרגע להוציא את הסכום הזה על חשבוני.
@חיים-יענקל-0 כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן כולל קישורים:
באתר שלהם זה הרבה יותר זול
-
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות