המלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן כולל קישורים
-
מה החידושים באלו?
-
מה החידושים באלו?
@חיים-יענקל-0 לפי מה שכתוב שם
שיש תרגום מבוסס AI
לא יודע יותר מזה -
מה החידושים באלו?
-
@משה-ברוך-00 כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן כולל קישורים:
(עדיין לא מופיע באלי אקספרס ולא באנקר ישראל)
-
@משה-ברוך-00
צורת הפתיחה של המארז -
@hthrjbbhv
עדיין אין אפשרות לרכוש אותם@משה-ברוך-00 כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן כולל קישורים:
יש טעות גסה בתמונה הראשונה
אולי זה ההבדל בין הפרו לפרו מקס?
-
@hthrjbbhv
עדיין אין אפשרות לרכוש אותם@משה-ברוך-00 כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן כולל קישורים:
יש טעות גסה בתמונה הראשונה
@3157686 כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן כולל קישורים:
עדיין אין אפשרות לרכוש אותם
בחנות הרשמית של אנקר באמזון, יש לקנות
(לכל המתלהבים, הם לא שולחים לישראל...)@3157686 כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן כולל קישורים:
תסתכל באתר שלהם ותראה
-
אני חושב שלפני שמזמינים כדאי שמישהו יזמין אותם וייתן סקירה משלנו וכן גם גודל קופסא של אחד מול השני וכו'.
-
אני חושב שלפני שמזמינים כדאי שמישהו יזמין אותם וייתן סקירה משלנו וכן גם גודל קופסא של אחד מול השני וכו'.
@חיים-יענקל-0 קריינא דאיגרתא איהו ליהוי פרוונקא-
נשמח שתקח את זה על עצמך... -
יש למישהו קישור לליברטי 4 פרו?
-
יש למישהו קישור לליברטי 4 פרו?
-
@מגנוס-קרלסן לא ראיתי. סליחה עד לא מזמן היה זמין....
-
@חיים-יענקל-0 קריינא דאיגרתא איהו ליהוי פרוונקא-
נשמח שתקח את זה על עצמך...@ארי.מ.
שום בעייה,
רק תן לי מספר אשראי להזמין את זה ואתן סקירה מפוצצת... -
@hthrjbbhv
כאן יש לך את ה5 פרו -
@hthrjbbhv
כאן יש לך את ה5 פרו@חיים-יענקל-0 זה מקורי?
-
@חיים-יענקל-0 זה מקורי?
@מגנוס-קרלסן חבר שלי אמר שאפשר לבדוק על מקורי לפי שם החנות שמוכרת את המוצר ומה ש@חיים-יענקל-0 שלח לא נראה מקורי
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות