המלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן כולל קישורים
-
@קראנץ-ונילה אולי נפתח שו"ת יאיר דניאל...
וצ"ל שבסוף דבריו הוא מדבר על כל האוזניות שבסקירה שלו,
והוא פחות אהב את ה NC4 בגלל הנוחות באוזן. -
@א.-ד.-ג.
לי די ברור שה NC לוקח את האוזניות האלו ושלא נדבר על הפרו
וגם @יאיר-דניאל לא דיבר שם על הnc -
@א.-ד.-ג.
וגם @יאיר-דניאל לא דיבר שם על הnc@3157686 כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן כולל קישורים:
וגם @יאיר-דניאל לא דיבר שם על הnc
@יאיר-דניאל כתב בהמלצה | סקירת מספר אוזניות בלוטוס - מנסיון אישי:
Liberty 4 NC
-
@3157686 כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן כולל קישורים:
וגם @יאיר-דניאל לא דיבר שם על הnc
@יאיר-דניאל כתב בהמלצה | סקירת מספר אוזניות בלוטוס - מנסיון אישי:
Liberty 4 NC
-
@א.-ד.-ג.
וגם @יאיר-דניאל לא דיבר שם על הnc@3157686 כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן כולל קישורים:
אולי אתה צודק,
אבל ספציפית לגבי איכות המיקרופונים אולי לא.
ראית את הp40 במיקרופון? -
@3157686 כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן כולל קישורים:
אולי אתה צודק,
אבל ספציפית לגבי איכות המיקרופונים אולי לא.
ראית את הp40 במיקרופון?@קראנץ-ונילה
כן ראיתי ובדקתי ועדיין אני אומר את זה -
שימו לב
אנקר החליפו חברת משלוחים למשהו הרבה יותר מהיר אבל יש בעיה אחת שבחבר משלוחים הזו הם לא שולחים שיחות טלפון רק אס אם אס או מייל@3157686 כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן כולל קישורים:
שימו לב
אנקר החליפו חברת משלוחים למשהו הרבה יותר מהיר אבל יש בעיה אחת שבחבר משלוחים הזו הם לא שולחים שיחות טלפון רק אס אם אס או מיילאבל אני חושב שצריך למצוא פיטרון לזה מה עושים?
-
שימו לב
אנקר החליפו חברת משלוחים למשהו הרבה יותר מהיר אבל יש בעיה אחת שבחבר משלוחים הזו הם לא שולחים שיחות טלפון רק אס אם אס או מייל@3157686 כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן כולל קישורים:
שימו לב
אנקר החליפו חברת משלוחים למשהו הרבה יותר מהיר אבל יש בעיה אחת שבחבר משלוחים הזו הם לא שולחים שיחות טלפון רק אס אם אס או מיילגם בחברת המשלוחים החדשה זה עדיין עובר דרך הולנד(סיומת משלוח NL)? מתי עברו חברת משלוחים?
-
שימו לב
אנקר החליפו חברת משלוחים למשהו הרבה יותר מהיר אבל יש בעיה אחת שבחבר משלוחים הזו הם לא שולחים שיחות טלפון רק אס אם אס או מיילגם בחברת המשלוחים החדשה זה עדיין עובר דרך הולנד(סיומת משלוח NL)? מתי עברו חברת משלוחים?
-
עברו ממש לאחרונה בארץ זה חברת בר
בהזמנה משבוע שעבר זה עדיין בחברת שילוח של הולנד ודואר ישראל מעניין אם זה יותר מהר בחברה החדשה כי בעבר זה לקח עד חודשיים...
-
ואוו... ממש התרגשתי לראות שדנים ומתעמקים בדבריי...
לענייננו - לדעתי האישית, אין הבדל בין הליברטי NC לP40 מבחינת דיבורית, שניהם יותר טובים בפער מהP30.
מבחינת סאונד - אולי יש הבדל קטן לטובת הליברטי NC, רק שאינני יכול להעיד ע"כ כעת, עבר הרבה זמן מאז שם היו תחת ידי, הזמתני לפני כמה ימים אחד כזה לחבר, אבדוק (כשיבוא...) ואם יהיה שינוי, אעדכן. -
שימו לב
אנקר החליפו חברת משלוחים למשהו הרבה יותר מהיר אבל יש בעיה אחת שבחבר משלוחים הזו הם לא שולחים שיחות טלפון רק אס אם אס או מייל
קיבלתי הודעה קולית ואני לא מצליח להבין איזה משלוח זה (אני שומע שם רק מספרים) ומה מספר המדף (כנ"ל אני שומע רק מספרים, ברגיל יש גם אותיות) וכן אני לא מצליח להבין מאיזה חברה זה, כי יש לי שני משלוחים בדרך - אחד של אנקר ואחד של עוד חנות באלי ובשניהם מופיע לי שזה יצא מארץ המוצא ולא מופיע לי שזה הגיע לאן שהוא
מישהו יכול לעזור לי לפענח את ההקלטה או משהו כזה? -
אנקר החליפו חברת משלוחים למשהו הרבה יותר מהיר אבל יש בעיה אחת שבחבר משלוחים הזו הם לא שולחים שיחות טלפון רק אס אם אס או מייל
קיבלתי הודעה קולית ואני לא מצליח להבין איזה משלוח זה (אני שומע שם רק מספרים) ומה מספר המדף (כנ"ל אני שומע רק מספרים, ברגיל יש גם אותיות) וכן אני לא מצליח להבין מאיזה חברה זה, כי יש לי שני משלוחים בדרך - אחד של אנקר ואחד של עוד חנות באלי ובשניהם מופיע לי שזה יצא מארץ המוצא ולא מופיע לי שזה הגיע לאן שהוא
מישהו יכול לעזור לי לפענח את ההקלטה או משהו כזה?@שמואל-ש.
הם שולחים בדר"כ גם במייל -
@שמואל-ש.
הם שולחים בדר"כ גם במייל@קראנץ-ונילה כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן כולל קישורים:
@שמואל-ש.
הם שולחים בדר"כ גם במייללא קיבלתי כלום
קיבלתי את רק ההודעה הנ"ל -
מישהו יכול לעזור לי לפענח את ההקלטה או משהו כזה? -
@ארי.מ. כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן כולל קישורים:
@שמואל-ש. תנסה לכתוב לאליאקספרס בשירות לקוחות הם עונים אונליין ומאמין שיש להם מידע
פניתי אליהם והם ענו לי שהם רואים שזה עדיין לא הגיע, אבל היום קיבלתי הודעה שניה
זה נסיעה של כחצי שעה מהבית שלי כך שאני לא הולך לנסוע על הספק