המלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן כולל קישורים
-
@3157686
הוא מעולה יש לו סינון רעשים מטורף... בפער יותר מ 4NC!
והוא נוח באוזן.
זה מה שאני יודע,
הם טוענים שיש לו יותר מיקרפונים, אך לא נתקלתי בבעיות במיקרפונים של ה 4NC כך שאני לא רואה מה צריך עוד.ובמוזיקה הוא גם טוב יותר
בשיחות הוא מעולה שומעים אותי מעולה, לא תמיד מבינים
בהחלט אוזניות מעולות@מישהו-טוב-מאד כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן כולל קישורים:
הוא מעולה יש לו סינון רעשים מטורף... בפער יותר מ 4NC!
בשיחות טלפון?
כי מבחינתי אחד החסרונות ב4NC יש בעיות בשיחות טלפון במקומות קצת רועשים או שיש רוחות לא שומעים כ"כ טוב -
אם מישהו רוצה למכור לי את האוזניות האלה יד 2 שידבר איתי באישי וגם מי שרוצה למכור אנקר 4 פרו או 5 או P20.
אני לא יכול להזמין עכשיו@שלמה-רביב בכמה??
-
תלוי כמה זמן עבר וכ"ו
אבל כפי שאמרתי פרטים באישי
אין לך מספיק מוניטין לצ"אט כמו שאני רואה אז תעשה כאן https://mitmachim.top/topic/88297/בקשת-מידע-מחפש-לקנות-מיד-2-אנקר-ליברטי-4-nc -
תלוי כמה זמן עבר וכ"ו
אין לך מספיק מוניטין לצ"אט כמו שאני רואה אז תעשה כאן https://mitmachim.top/topic/88297/בקשת-מידע-מחפש-לקנות-מיד-2-אנקר-ליברטי-4-nc@שלמה-רביב כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן כולל קישורים:
אין לך מספיק מוניטין לצ"אט כמו
אפרטהייד
-
תלוי כמה זמן עבר וכ"ו
אין לך מספיק מוניטין לצ"אט כמו שאני רואה אז תעשה כאן https://mitmachim.top/topic/88297/בקשת-מידע-מחפש-לקנות-מיד-2-אנקר-ליברטי-4-nc@שלמה-רביב כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן כולל קישורים:
אין לך מספיק מוניטין לצ"אט כמו שאני רואה אז תעשה כאן
אגב בחדרי מחשבים הצ'אט לא עובד
נחסם ע"י נטפרי -
חבר'ה זה סוטה מהנושא המקורי כבר (מתנצל אני התחלתי...) אז מי שרוצה לענות או למכור או סתם להגיב אז שיגיב כאן https://mitmachim.top/topic/88297/בקשת-מידע-מחפש-לקנות-מיד-2-אנקר-ליברטי-4-nc
-
@יאיר-דניאל
לא נכון .
אני "לקוח ותיק" (ולא בעייתי...) ובחודש האחרון נפלתי עם חיקוי של אוזניות JBL ולמרות שהוכחתי לשירות מעל לכל ספק שזה חיקוי ולא מה שהובטח (עם תוספת גיבוי של חוו"ד של אחרים מהאתר) ולמרות שהעלתי להם צילום מסך מדף המוצר וגם ממדיניות ההחזרה שבמקרה שהמוצר לא כמו שתואר אתה זכאי להחזרה כשדמי המשלוח על המוכר, ולמרות שפתחתי ערעור פעמיים הם משכו אותי באף כאילו יש על זה דיון ובלה-בלה ובסוף הורו לי שאם אני רוצה החזר אז לשלוח את זה על חשבוני (שזה יותר מפי 3 מהמוצר) ואח"כ "לבקש החזר לדמי משלוח" (במילים אחרות: לך חפש אותם בסיבוב...).
נלחמתי בהם כמעט חודש עם שעות על גבי שעות ופתחתי פעמים ערעורים ושמיניות באוויר ושיחות בלי סוף עם ה"שירות" (שרק עושים העתק-הדבק להבטחות ריקות
[והרבה שקרים שלא התממשו כמובן] מתוכן ושופכים רבה "הבנה והכלה"...) והם שיחקו את המשחק כאילו הם שומעים/דנים וכו' ומתחשבים בדעתך ובבקשותיך
ובסוף הבנתי שהמוכר הזייפן לא מתכוון להוציא שקל וגם הם לא, אבל לא נפלתי בפח של לשלוח חזרה בתשלום, כי הם שקרנים בדיוק כמו המוכר. אז תזהרו מאוד לא ליפול לזה. לקח לי זמן להבין שהם מורחים אותי בשקרים, אבל בסוף זה נקלט ...יצא לי כבר בעבר לזכות מוצרים בצי'ק-צ'ק ולדעתי המדד הלא מוצהר הוא עלות הפריט.
כל הפריטים (הלא רבים אמנם) שזיכיתי בעבר היו בין שקלים בודדים ל עד 20 פלוס מינוס) וכל התהליך היה אוטומטי ומיידי.
בסכומים של כמה עשרות ומעלה (חלקם רק בדקתי ולא ניסיתי בפועל לזכות) נדרשה החזרה.אם מישהו- אפילו אחד- הצליח לקבל החזרה על חשבון המוכר/החברה אשמח לשמוע, אבל נראה לי שאין חיה כזו ...
@AFG כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן כולל קישורים:
אם מישהו- אפילו אחד- הצליח לקבל החזרה על חשבון המוכר/החברה אשמח לשמוע, אבל נראה לי שאין חיה כזו ...
אני הזמנתי אוזניות של UGREEN שלפתע לא עבדו בערך ב100 שח והמוכר החזיר לי את הסכום במלואו ללא צורך להחזיר
-
@AFG כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן כולל קישורים:
אם מישהו- אפילו אחד- הצליח לקבל החזרה על חשבון המוכר/החברה אשמח לשמוע, אבל נראה לי שאין חיה כזו ...
אני הזמנתי אוזניות של UGREEN שלפתע לא עבדו בערך ב100 שח והמוכר החזיר לי את הסכום במלואו ללא צורך להחזיר
@y0508352872
אני דיברתי על שליחה בחזרה על חשבון המוכר (שבמדיניות ההחזרות המפורסמת באתר - יש לך זכאות כזו בתנאים מסויימים. כפי שהיו אצלי).
בתכל'ס - אין חיה כזו (כי ברור שזה לא משתלם לו, עדיף כבר שתשאיר אצלך.)
זה השקר שהשירות של עלי ניסה למכור לי - שלח חזרה על חשבונך ותקבל החזר
(ממי? מהנוכל ??)
במקרה שלי המוכר לא שיתף פעולה בגרוש בניסיון שלי להזדכות באיזושהי צורה, אפילו חלקית (היום אני מבין שהוא רמאי) והשירות של עלי זרמו איתו ולא כפו עליו כלום (למרות שניסו לשחק אותה כאילו הם אוביקטיביים, שירותיים ורודפי זיופים וזייפנים).
אפילו שערערתי פעמים תמיד התשובה (לאחר "דיון"...) היתה אותה אחת.
עבודה בעיניים, בקיצור.נ.ב - במקרה שלך נשמע שהמוכר היה ממש בסדר, כי אחרי שקיבלת והשתמשת הוא היה יכול לסרב לך ולא נראה לי שהיה לך הרבה מה לעשות. לא?
(וגם לא נראה לי שהשירות היה יוצא מגדרו ללחוץ את המוכר...) -
@y0508352872
אני דיברתי על שליחה בחזרה על חשבון המוכר (שבמדיניות ההחזרות המפורסמת באתר - יש לך זכאות כזו בתנאים מסויימים. כפי שהיו אצלי).
בתכל'ס - אין חיה כזו (כי ברור שזה לא משתלם לו, עדיף כבר שתשאיר אצלך.)
זה השקר שהשירות של עלי ניסה למכור לי - שלח חזרה על חשבונך ותקבל החזר
(ממי? מהנוכל ??)
במקרה שלי המוכר לא שיתף פעולה בגרוש בניסיון שלי להזדכות באיזושהי צורה, אפילו חלקית (היום אני מבין שהוא רמאי) והשירות של עלי זרמו איתו ולא כפו עליו כלום (למרות שניסו לשחק אותה כאילו הם אוביקטיביים, שירותיים ורודפי זיופים וזייפנים).
אפילו שערערתי פעמים תמיד התשובה (לאחר "דיון"...) היתה אותה אחת.
עבודה בעיניים, בקיצור.נ.ב - במקרה שלך נשמע שהמוכר היה ממש בסדר, כי אחרי שקיבלת והשתמשת הוא היה יכול לסרב לך ולא נראה לי שהיה לך הרבה מה לעשות. לא?
(וגם לא נראה לי שהשירות היה יוצא מגדרו ללחוץ את המוכר...)@AFG אם נתקלת במוכר רמאי ברור שאתה לא צריך לדבר איתו אף מילה אלא לפתוח סכסוך מול עלי אקספרס, והשירות של אלי אקספרס צריכים לדאוג לך. ואז גם אם במוצר שקנית לא מגיע לך החזרה חינם אתה יכול לשכנע אותם שזה לא מה שהזמנת או משהו כזה ומניסיון שלי הם משתכנעים די בקלות.
-
@AFG אם נתקלת במוכר רמאי ברור שאתה לא צריך לדבר איתו אף מילה אלא לפתוח סכסוך מול עלי אקספרס, והשירות של אלי אקספרס צריכים לדאוג לך. ואז גם אם במוצר שקנית לא מגיע לך החזרה חינם אתה יכול לשכנע אותם שזה לא מה שהזמנת או משהו כזה ומניסיון שלי הם משתכנעים די בקלות.
-
אני רוצה לשמוע דעה ממי שיש להם
מישהו יודע מה יותר טוב הליברטי 4 NC או הבאסוס J2 (מקווה שזכרתי את הדגם הנכון זה האוזניות עם המסך
אני מיתכוון בטוב בכל הדברים בסינון רעשים בסאונד ועוד...
תודה
@א.-ד.-ג. אולי אתה יודע?@שלמה-רביב היה לעי ת שתיהם (את האנקר עד היום)
מבחינת איכות שיחה הבאסוס לוקח (נראה לי)
ויושב יותר טוב על האוזן
הבידוד רעשים זבל (מה שהיה לי בכל אופן)
והעוצמה יחסית נמוכה
בכל השאר האנקר לוקח בענק -
@בנימין-כפיר שווה אאת ההפשר?
קניתי את הבאסוס ב140 ש"ח היום זה עולה כבר 350 ניראה לך ששווה ההפרש בשביל האנקר?
עוד כמה שאלות בכללי מה יותר איכותי?
יש באנקר משו מיוחד על פני הבאסוס כמו נגד מים או משהו?
אגב אני לא מישתמש בבאסוס בשביל שיחה ככה שזה לא פרמטר בשבילי
זה הדגם המדויק של הבאסוס שלי M2s Ultra
תודה רבה -
@בנימין-כפיר שווה אאת ההפשר?
קניתי את הבאסוס ב140 ש"ח היום זה עולה כבר 350 ניראה לך ששווה ההפרש בשביל האנקר?
עוד כמה שאלות בכללי מה יותר איכותי?
יש באנקר משו מיוחד על פני הבאסוס כמו נגד מים או משהו?
אגב אני לא מישתמש בבאסוס בשביל שיחה ככה שזה לא פרמטר בשבילי
זה הדגם המדויק של הבאסוס שלי M2s Ultra
תודה רבה@שלמה-רביב אני קניתי את הבסוס ב120
באותו יום מכרתי אותו
אני התפטרתי ממנו כי השמע שלו יחסית נמוך
אם חשוב לך סינון רעשים ובאס - בבאסוס אין כמעט...
באנקר זה פצצה
אישית אני פשוט פתחתי תלונה בעלי
כתבתי שאין כמעט בידוד רעשים ובאס למרות שהם מבטיחים את זה, ושהשמע נמוך מאוד
קיבלתי את כל מה ששילמתי (אחרי שמכרתי את זה בעוד 150)
באנקר יש תקן IPX4, לא משהו מיוחד בכללל
באיכות שמע אני לא יודע כל כך, כי הבאסוס לא היה אצלי הרבה זמן
אבל האנקר יחסית מאוד איכותי ויש לו סוללה מטורפת
איכות החומרים - באנקר טובה משמעותית מהבאסוס, וגם מרגישים שזה יוקרתי. בבאסוס המסך נטו הורס ולא שימושי בכלל.
רק הקייס קצת גדול באנקר
גםלא יודע אם שווה את ההפרש (כמה ההפרש?) אבל אני בכל אופן לקחתי אנקר
-
-
@שלמה-רביב לחנות הרשמית של אנקר באלי אקספרס יש מעל 3 מליון עוקבים הקישור שהבאת הוא לא מהחנות הרשמית. (יכול להיות שזה כן מקורי אבל לא בטוח)
-
@שלמה-רביב כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן כולל קישורים:
מישהו יודע איך אפשר לדעת האם אנקר מקורי למשל בקישור הזה?
זה החנות הרשמית והנה הקישור לאוזניות - כמובן קישור נקי!
אם מעניין אותך הכללים מתי זה חנות רשמית או לפחות מוכרת רק מוצרים מקוריים עיין כאן וגם כאן,
אחרי שתקרא את זה תבין למה לא כדאי להזמין מהקישור שהבאתאם תעשה כמו כל המדריך שלי זה אמור לצאת לך כ 70 שקל פחות ממה שכתוב!!! ועיין עוד כאן רק שים לב שאתה מחפש דגם 5 Anker Soundcore Liberty.