הצעת ייעול | מדור דרושים
-
@שמעון-חבצלת פותחים קטגוריה רק לדבר שקורה הרבה פעמים. וזה בקושי קורה, רק לעיתים רחוקות.
-
@רפאל-vnkl נכון, אבל אם מישהו יודע שהוא יכול לעזור במשהו וכד' - במקום שיחפש, שייכנס לסתם עזרה הדדית מחשבים וטכנולוגיה, שלך תמצא את הדרושים.. חוץ מזה שריכוז העניין יועיל, אם כי למעט!
-
@רפאל-vnkl אסביר שוב, בפרוג למשל, כמעט כל פעם שאני נכנס אני רואה איזה פרסום של דרושים בונה אתרים או תוסף ל... או תיקון מסוים ועוד הרבה, מה שהיה יכול להיות גם פה, אלא מאי, שאם יש לך לכך מקומות יעודים מה שעושה את זה אטרקטיבי, אם גם כאן יעשו לזה אזור, זה יכול להיות נטוורקינג לעניין.
כמובן בדרך אפשר.... אבל בכל זאת זה אחד ריכוזי המוחות המשמעותי בתחום. -
@חובבן-מקצועי כתב בהצעת ייעול | מדור דרושים:
במקום שיחפש, שייכנס לסתם עזרה הדדית מחשבים וטכנולוגיה, שלך תמצא את הדרושים..
וודאי שזה יועיל, מה שאמרת זה העניין של כל קטגוריה, אבל כאן בפורום פותחים קטגוריה רק כשיש הרבה מקרים כאלה. זה המצב.
-
@רפאל-vnkl כתב בהצעת ייעול | מדור דרושים:
אבל כאן בפורום פותחים קטגוריה רק כשיש הרבה מקרים כאלה. זה המצב.
אז בואו נפתח אלפי נושאים כאלה עד שישתכנעו שצריך את זה...
-
@רפאל-vnkl כתב בהצעת ייעול | מדור דרושים:
וודאי שזה יועיל, מה שאמרת זה העניין של כל קטגוריה, אבל כאן בפורום פותחים קטגוריה רק כשיש הרבה מקרים כאלה. זה המצב.
אתה אומר דברים נכונים וחכמים.
באופן אישי אני חושב שברגע שיהיה קטגוריה כזו, זה יביא הרבה יותר הצעות כי הציבור יתרגל לעשות את זה דרך פה -
@שמעון-חבצלת אני חושב שזה רעיון מדהים!
כאן זה לא המקום לפרנס אנשים ולא פרסומות וכדו'...
זה המקום לעזרה הדדית בחינם !אמממה, אם יהיה כזה קטגוריה, זה יכול להיות מצויין להרבה חברים...
ובכלל לקיים את המצווה
'צאו והתפרנסו זה מזה'!אך כמובן זוהי דעתי, ויש פה הנהלה שהיא תחליט בסופו של דבר...
-
@יוסף-אלחנן לא הצלחתי להבין אם אתה בעד או נגד.
דהיינו אתה בוודאי חושב שזה רעיון מדהים, השאלה אם אתה בעד שזה יהיה פה.
אם אתה נגד בגלל שזה דבר שיכול להפוך למסחרה שלמה, אשמח לענות לך
דיברתי על כך שרק אנשים שצריכים עזרה בתשלום יוכלו לפרסם ואז המתכנת הספציפי יוכל לפנות אליהם לעזרה.
אבל אנשים שרוצים לתת שירות לא יוכלו כלל לפרסם שום פוסט גם לא כתגובה, כי כפי שאמרתי, יהיה אפשר כל פעם להעלות פוסט יחדיני ללא תגובות. -
@שמעון-חבצלת סליחה אם לא הייתי ברור, אני בעד!
בהתחלה נימקתי למה לא, ואחר כך למה כן...
צאו והתפרנסו זה מזה!זה ששמתי לך לייק, שכחת?