המלצה | פרוייקט פיתוח מרכזיה חדשנית לחברות / בעלי מוניות
-
לאחרונה ישנה תחרות גלויה / סמויה בין נהגי וחברות מוניות
נותנים מתנות הגרלות וכו'...
רציתי להציע להשקיע בפרוייקט מיוחד של מרכזיה חדשנית להזמנת מוניות עם נציגים / אוטומטי / שכל נהג מקבל את השיחה וכדו'
בעזרת ה גם נוסיף ממשק מיוחד לניהול ההגדרות / הנהגים וכדו'.
אני עדיין לא סגור על איך לעשות את זה.
מי שרוצה להשתתף / לתת המלצות וכדו מוזמן לחוות את דעתו ולשלוח מייל ל kav023137471@gmail.com
אפשר לתת המלצות גם בתור נוסע.. -
@בריטי כתב בהמלצה | פרוייקט פיתוח מרכזיה חדשנית לחברות / בעלי מוניות:
מי שרוצה להשתתף / לתת המלצות וכדו מוזמן לחוות את דעתו ולשלוח מייל ל kav023137471@gmail.com
להשתתף בתור נהג? תחפש פורום נהגי מוניות...
-
לאחרונה ישנה תחרות גלויה / סמויה בין נהגי וחברות מוניות
נותנים מתנות הגרלות וכו'...
רציתי להציע להשקיע בפרוייקט מיוחד של מרכזיה חדשנית להזמנת מוניות עם נציגים / אוטומטי / שכל נהג מקבל את השיחה וכדו'
בעזרת ה גם נוסיף ממשק מיוחד לניהול ההגדרות / הנהגים וכדו'.
אני עדיין לא סגור על איך לעשות את זה.
מי שרוצה להשתתף / לתת המלצות וכדו מוזמן לחוות את דעתו ולשלוח מייל ל kav023137471@gmail.comהרבה הצלחה.
רק שאני לא כ"כ מבין במה שונה מה שאתה רוצה לפתח מכל חברת דרייברים קיימת, אם אתה רוצה לנהל חברה חדשה אדרבה וה' ישלח לך בע"ה הרבה פרנסה אבל אני לא רואה כאן מוצר חדשני שלא היה בשוק קודם לכן. -
אני מתכוון פרוייקט שכל החברות שרוצות להשתתף יוכלו בעלות מוזלת כיוון שזה לכולם יחד,
בנוסף שזה יהיה אותה פלטפורמה לכולםזה הם הכי לא ירצו.
אני אסביר לך מה יש היום - כל נהג יכול להיות רשום גם ב90 תחנות.
יש מנהל תחנה [בד"כ מקים ואח"כ מוכר וזה המנהל שאתה מכיר כמה שנים אחרי הקרמת התחנה].
הוא מפרסם מס' לפעמים הוא עונה ולפעמים נהגים כשהוא לא זמין וכו', ויש לו עמלה על כל נסיעה, אם יהיה מס' אחיד הנהגים יעבדו מול זה ישר ולא יצטרכו לשלם להם עמלה.
ולכן כתבתי לעיל שז רעיון נפלא אבל זה בעצם הקמה של תחנה חדשה על כל המשתמע והנצרך לשם כך [פרסום וכו'].הרבה הצלחה