בקשת מידע | עזרה בבחירת חברת סלולר לטלפון קינג קונג מיני 3+ בעייה בNFC
-
שלום
אני נמצא באזור ירושלים ששם החברה עם הקליטה הכי טובה זה גולן/סלקום. מצד שני בטלפון שייש לי (קינג קונג מיני 3) יש יותר אנטנות להוט/פרטנר או פלאפון. מעלה תמונות. אשמח לשמוע מה הכי מומלץ.
עוד משהו, הNFC עובד רק לרב קו ולא לאשראי בגלל הרוט שהחברת סינון (מגן פלוס מבית כשר פליי) עשתה לטלפון, השאלה עם יש אפשרות לסדר את זה? -
@איפה-הבירות אשמח לעזרה
-
@איפה-הבירות כתב בבקשת מידע | עזרה בבחירת חברת סלולר לטלפון קינג קונג מיני 3+ בעייה בNFC:
עוד משהו, הNFC עובד רק לרב קו ולא לאשראי בגלל הרוט שהחברת סינון (מגן פלוס מבית כשר פליי) עשתה לטלפון, השאלה עם יש אפשרות לסדר את זה?
תראה כאן
אבל יכול להיות שהקוד לא מעודכן תבקש מ @משה-144 שיביא לך את הקוד המעודכן שאמור לעבוד.
בכל אופן אתה יכול להשתמש באפליקציית פייבוקס כי יש להם ארנק משלהם והם יותר קל להסתיר את הרוט. -
@שמעון-חבצלת כתב בבקשת מידע | עזרה בבחירת חברת סלולר לטלפון קינג קונג מיני 3+ בעייה בNFC:
בכל אופן אתה יכול להשתמש באפליקציית פייבוקס כי יש להם ארנק משלהם והם יותר קל להסתיר את הרוט.
הם היום עם אבטחה רצינית יותר, וזה כבר לא עובד עם רוט.
-
@משה-144 כתב בבקשת מידע | עזרה בבחירת חברת סלולר לטלפון קינג קונג מיני 3+ בעייה בNFC:
וזה כבר לא עובד עם רוט.
ברור שלא עובד עם רוט, אבל אפשר להסתיר יותר בקלות
הלא כן? -
@שמעון-חבצלת כתב בבקשת מידע | עזרה בבחירת חברת סלולר לטלפון קינג קונג מיני 3+ בעייה בNFC:
אבל אפשר להסתיר יותר בקלות
כבר לא,
-
מישהו יודע לעזור לי לגביי החברת סלולר?
-
@איפה-הבירות שינית IMEI ? כי אם לא, אז לא כל חברה תעבוד לך גם ככה.
אבל לקוחות שלי בירושלים כולם טוענים שסלקום עובד הכי טוב -
@cool אני יודע שבאזור ירושלים סלקום הכי טוב בפער מה שאני שואל באנטנות של הטלפון עצמו שאני משתמש יש פחות תדרים בסלקום וברשתות אחרות כמו פלאפון או הוט מובייל יש יותר תדרים בטלפון שמתאימים לתדרים של החברה לכן הגיוני שיהיה יותר קליטה טובה בחברות השונות תסתכל בתמונות שצירפתי למעלה ותבין על מה אני מדבר
-
@איפה-הבירות הבנתי מצוין על מה אתה מדבר,
מה שאני אמרתי, זה שבסופו של דבר יש הרבה אנשים, עם הרבה מכשירים, שתומכים בכל מיני תדרים. ובסופו של דבר הרוב טוענים שסלקום הכי טוב.
אולי תשאל בפורום למי באיזור ירושלים יש מכשיר כזה בדיוק ותנסה לברר איתו