שאלה | עריכת אפליקציה
-
אני רוצה לערוך אפליקציה. עכשיו יש כפתור שאני רוצה למחוק. ניתן דוגמה אפליקצית applok של נעילת אפליקציות. אני רוצה למחוק את הדפדפן שלא יראו אותו. וגם אם תלחץ זה לא יגיב. זה רק דוגמה כי יש גירסה בלי דפדפן
אני רוצה שהסוללה תזוז ותיהיה במקום הדפדפן אולי כבר דיברו על זה אני ישמח אם מישהו יוכל להאיר את עיני ותודה מראש -
@אלוף-תימן כתב בשאלה | עריכת אפליקציה:
וגם אם תלחץ זה לא יגיב.
כן את זה אפשר לעשות בקלות על ידי מנהל MT פרו
על ידי מחיקת ה DEX (נראה לי עם אני זוכר טוב) -
אני רוצה לערוך אפליקציה. עכשיו יש כפתור שאני רוצה למחוק. ניתן דוגמה אפליקצית applok של נעילת אפליקציות. אני רוצה למחוק את הדפדפן שלא יראו אותו. וגם אם תלחץ זה לא יגיב. זה רק דוגמה כי יש גירסה בלי דפדפן
אני רוצה שהסוללה תזוז ותיהיה במקום הדפדפן אולי כבר דיברו על זה אני ישמח אם מישהו יוכל להאיר את עיני ותודה מראשאפשר עם apk editor. בעזרה באפליקציה כתוב הדרכה איך עושים את זה.
-
@א-מ-ד טוב תודה אני יבדוק
יש בפורום את העורך בעברית שתרגמו בו גם את העזרה. חפש.
-
@א-מ-ד כתב בשאלה | עריכת אפליקציה:
אני רוצה שהסוללה תזוז ותיהיה במקום הדפדפן אולי כבר דיברו על זה אני ישמח אם מישהו יוכל להאיר את עיני ותודה מראשאפשר עם apk editor. בעזרה באפליקציה כתוב הדרכה איך עושים את זה.
אפשר קישור