שיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי
-
בסוף הצלחתי אם העזרה המקצועית של @יוסף-אלחנן
תודה רבה -
@צדיק-תמים כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
@א-מ-ד כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
אנדרואיד זה אנדרואיד, ובאנדרואיד 0.1 אפשר לעשות בדיוק מה שאפשר לעשות באנדרואיד 100. כולם צריכים את הסינון הזה.
לא נכון. קיידרואיד מבוסס על MDM שלא קיים בכלל לפני אנדרואיד 7 (והשתפר ב8-9)
התכוונתי שבכל אנדרואיד חייבים סינון.
ברגע שיש לך דפדפן גם אם זה אנדרואיד מאוד ישן אתה תראה את אותם אתרים שתראה באנדרואיד הכי חדש. -
@נעזר1000 כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
@א-מ-ד כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
אנדרואיד זה אנדרואיד, ובאנדרואיד 0.1 אפשר לעשות בדיוק מה שאפשר לעשות באנדרואיד 100
שטויות.
תראה את ההודעה הקודמת.
@נעזר1000 כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
אגב השיאומי הראשון (זה שקיבל הכשר מהוועדה) היה אנדרואיד 1.0זה באמת שטויות. זה היה אנדרואיד 4.4. אין כיום גרסה 1.0 ואפילו אין על זה ערך בויקיפדיה - זה היה אב טיפוס לפני אנדרואיד 1.1 שכן שווק וגם הוא לא בשימוש על ידי אף אחד כיום.
גם אין קשר בין גרסת האנדרואיד לאישור הועדה. לדוגמה גלקסי יאנג אושר עם אנדרואיד 4.2 אאל"ט. -
לדוגמה גלקסי יאנג אושר עם אנדרואיד 4.2 אאל"ט.
אתה מתכוון 4.1...
או יותר נכון 4.1.2...
-
@יוסף-אלחנן כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
לדוגמה גלקסי יאנג אושר עם אנדרואיד 4.2 אאל"ט.
אתה מתכוון 4.1...
או יותר נכון 4.1.2...
לכן כתבתי אאל"ט...
-
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
כי על 100 % מהנגנים זה לא הרמטי
לדעתי צריך לחסום כל מעבד MTK אם זה אפשריאת המשפט הזה אתה צריך לומר כל הארגונים שמביאים את הנגנים האלה לציבור.
כל נגן MTK ניתן לפריצה ולגישה לאינטרנט בקלות יחסית כזו או אחרת, וכל הארגונים שלוקחים כסף לכיס ושמים סמלים של "נותק" כזה או אחר מאחורי הנגן - עושים הכל בשביל בצע כסף, בלי טיפה של מחשבה על מה עושים עם המוצרים שהם מכניסים לציבור החרדי.
אז בא מישהוא שנותן חסימה, לבוא לומר לו שיחסום את זה על מכשירים שגם ככה נכנסים לציבור החרדי בפשע, זה לא נכון.
-
פוסט זה נמחק!
-
@אביי כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
@לא-מתייאש א. אולי כדאי להוסיף גם אפשרות להגדיר אפליקציה מסוימת שתופעל כברירת מחדל, ולא יהי ניתן לצאת ממנה ללא קוד.
מה העניין?
ב. לגבי רישיון, זה רישיון אחד לכל מכשיר, או שניתן להשתמש ברישיון אחד למספר מכשירים?
רשיון אחד למכשיר אחד
-
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
מה העניין?
אם אני רוצה להעמיד טאבלט כקיוסק...
-
נמאס לי פשוט שמלכלכים על קיידרואיד "אני פורץ את הסינון תוך רגע" "הסינון לא שווה כלום"
ושאר חרטוטיםנו, ו---?
כי על 100 % מהנגנים זה לא הרמטי
לדעתי צריך לחסום כל מעבד MTK אם זה אפשריהרמטי לחלוטין. פרצות האבטחה שהיו במכשירים הישנים יותר שאיפשרו לעשות רוט בקלות בלחיצת כפתור ואפילו בלי אינטרנט כבר לא קיימות, ופריצת נגני ה-mtk היום היא בדיוק כמו סמארטפון עם אנדרואיד 14. חוץ מזה שיש מכשירים מסוימים שאין אפשרות ידועה לעשות להם רוט כמו ruzio z80 ועוד.
יש בעיות דווקא במעבדי MTK וד"ל
המטרה של @לא-מתייאש זה לבנות סינון לסמארטפונים לא לנגני אנדרואיד מוזרים מעלי אקספרס
אנדרואיד זה אנדרואיד, ובאנדרואיד 0.1 אפשר לעשות בדיוק מה שאפשר לעשות באנדרואיד 100. כולם צריכים סינון.
ככה במקום לשלם 150 על נגן ואז לשלם איזה 70-100 ש"ח על ההכשרה שלו, אפשר לעשות את זה בשיטת "עשה זאת בעצמך" ובחינם לגמרי.זה ממש לא נכון לקרוא לזה עשה זאת בעצמך
הרי לא אתה בנית את זה ולכן במובן הזה זה כמו גרסה רק ש-@לא-מתייאש החליט להיטיב איתנו ולא לגבות על זה תשלוםאולי המטרה של @לא-מתייאש היתה לבנות סינון לסמארטפונים כי למעשה גם אני כשאצטרך וויז (בעז"ה...) אני ייקח לזה סמארטפון עם קיידרואיד ולא נגנים מכל סוג שהוא, אבל אם זה עוזר וחוסך לעוד מאות אם לא אלפי בעלי נגנים, מבחינה רוחנית ומבחינה כספית, אז למה לא?
כי ברובם אין שירותי גוגל
אבל מבחינת האנדרואיד באמת אין הבדלחוץ מזה, בוא,
לאן תרצה שאבוא?
אתה בטח יודע שלחסימה הרמטית באמת של הנגנים האלה צריך להסיר עוד כמה דברים חוץ מוויי-פיי,
מי אמר שלא?
כמו לדוגמא מתקין החבילה ועוד
מה גרוע במתקין החבילה? אין ממילא אינטרנט
מה שגורם שלמעשה הרבה מבעליהם לא חוסמים אותם הרמטית בגלל זה ומשאירים לדוגמה את מתקין החבילה, ולכן כשיש להם אפשרות לחסימה הרמטית כמו קיידרואיד, בלי לפגוע בחוויית השימוש, זה הפתרון המושלם.
-
שלא היה וידאו למשל...
-
@עם-ישראל-חיי כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
שלא היה וידאו למשל...
לדעתי, (יכול להיות שיש כאלה שיחלקו עליי)
אבל ווידאו זה דבר שאדם צריך להחליט לעצמו
99.9 % מהאנשים אין להם ווידאו אוף במחשב וזה לא גורם להם (לרוב) לראות סרטים -
@מתושלח-הבבלי אני חושב כמוך, אמרתי את דעת אלה שלא רוצים.
-
לעומת מעבדי קוואלקום שהחסימה נמצאת ברכיב ולא בתוכנה
אתה בטוח בזה?
ואין אופציה לכתוב מחדש לרכיב הזה? (כמו שכתבת את החסימה...) -
@מישהו12 כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
לעומת מעבדי קוואלקום שהחסימה נמצאת ברכיב ולא בתוכנה
אתה בטוח בזה?
ואין אופציה לכתוב מחדש לרכיב הזה? (כמו שכתבת את החסימה...)יותר מדויק: במעבדי MTK הכל תוכנה
לעומת מעבדי קוואלקום שיש גם רכיב ולכן לא תוכל לפרוץ ע"י איפוס
יכול להיות שיש דרכים גם לפרוץ את זה אבל זה ה-ר-ב-ה יותר קשה -
לעומת מעבדי קוואלקום שיש גם רכיב ולכן לא תוכל לפרוץ ע"י איפוס
אבל הרי כתבת לרכיב הזה איכשהו מידע, נכון?
אז מה הבעיה לכתוב אליו שוב מידע חדש?
רק צריך את הקובץ הנכון של המחיצה הזו, כריק. -
ההבדל הוא שבמכשירי MTK אפשר לצרוב עם download+format all וכל החסימה נעלמת
לעומת מעבדי קוואלקום שהחסימה נמצאת ברכיב ולא בתוכנהאתה מדבר על פרצת אבטחה ישנה שהיתה במכשירים עם מעבדי mtk ישנים, אותה פרצה שאפשרה לבצע רוט באמצעות לחיצת כפתור ואפילו ללא אינטרנט, שתוקנה כבר מזמן וכיום אין כמעט הבדל (ודאי לא ברמה שכתבת) בין mtk לקוואלקום, ולכן כיום א"א לעשות ככה רוט.
חוץ מזה, לא מדובר על פרצה מורכבת ולא פשוטה, ובגללה אתה לא אמור לא לאפשר לכל מי שרוצה לחסום את הנגן שלו לעשות את זה. הרי מי שרוצה לחסום בדר"כ הוא לא האקר ולא בא לפרוץ את החסימות אלא בסך הכל לגדור את עצמו.
מה גם שרוב הנגנים שמאפשרים קיידרואיד הם אנדרואיד 8.1, מה שאומר שרובם למעט דגמים בודדים (כמו m18) הם חדשים, כך שאין בהם את הפירצה הנ"ל.@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
זה ממש לא נכון לקרוא לזה עשה זאת בעצמך
הרי לא אתה בנית את זה ולכן במובן הזה זה כמו גרסה רק ש-@לא-מתייאש החליט להיטיב איתנו ולא לגבות על זה תשלוםברור שלא אני בניתי את זה, ולא יודע איך בונים את זה, ואין לי מושג איך הוצאת את זה מהמילים שלי.
אני רק באתי לומר שאם עד עכשיו הקונה הפשוט שלא ידע לחסום לבד היה צריך לשלם ע"ז 100 ש"ח לכאלה שחוסמים כמוך, עכשיו באדיבות @לא-מתייאש זה בחינם ובקלות (ומגיע לו על זה כל התודות בעולם!)@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
כי ברובם אין שירותי גוגל
אבל מבחינת האנדרואיד באמת אין הבדלקודם כל ברובם המכריע יש (ודאי של החדשים), וחוץ מזה גם ככה זה נועד רק למכשירים עם שירותי גוגל אז לא הבנתי מה אתה רוצה.
אין שום בעיה, וגם אני כשחסמתי לעצמי השארתי אותו וגם יש לי וידיאו (כי לדעתי העיקר הוא מה אתה רואה), אבל מי שרוצה חסימה הרמטית הרמטית צריך להסיר גם את מתקין החבילה ואם אתה רוצה שאני אסביר לך למה דבר איתי האישי (אני לא מתכוון לתת כאן רעיונות לאנשים), ולכן קיידרואיד הוא הפיתרון המושלם לחסימה הרמטית בלי הצורך להסיר את מתקין החבילה, מה שגורם שיותר אנשים יחסמו הרמטית...
אבל מה שלא הצלחתי להבין, זה מה מפריע לך שיהיה את החסימה לכמה שיותר אנשים???