שיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי
-
@מכשיר-נגנים כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
@לא-מתייאש @כולם
שימו לב מיועד לאנדרואיד 9 ומעלה !.
-
@מישהו12 כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
@מכשיר-נגנים כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
@לא-מתייאש @כולם
שימו לב מיועד לאנדרואיד 9 ומעלה !.
אז איך מישהו הספיק שם להתקין את זה על נגן אנדרואיד?
ואם זה על אותו אפליקציה של הגירסא החדשה של קיידרואיד אז גם גירסא החדשה לא תעבוד על נגנים? -
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
נמאס לי פשוט שמלכלכים על קיידרואיד "אני פורץ את הסינון תוך רגע" "הסינון לא שווה כלום"
זה לא קשור לגרסת האנדרואיד, זה קשור לרוט, שירותי גוגל, וכדומה.
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
לדעתי צריך לחסום כל מעבד MTK אם זה אפשרי
לצחוק או לבכות?
המטרה של @לא-מתייאש זה לבנות סינון לסמארטפונים לא לנגני אנדרואיד מוזרים מעלי אקספרס
שאין ביניהם הרבה הבדלים טכניים בכלל.
-
@למה-באתי כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
אז איך מישהו הספיק שם להתקין את זה על נגן אנדרואיד?
כי הוא כנראה היה יותר מאנדרואיד 8
@למה-באתי כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
ואם זה על אותו אפליקציה של הגירסא החדשה של קיידרואיד אז גם גירסא החדשה לא תעבוד על נגנים?
זו לא אותה אפליקציה
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
זה לא גרסה 1.0 של קיידרואיד, והאמת שזה כמעט ולא קשור לקיידרואיד
-
@א-מ-ד כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
אנדרואיד זה אנדרואיד, ובאנדרואיד 0.1 אפשר לעשות בדיוק מה שאפשר לעשות באנדרואיד 100. כולם צריכים את הסינון הזה.
לא נכון. קיידרואיד מבוסס על MDM שלא קיים בכלל לפני אנדרואיד 7 (והשתפר ב8-9)
-
@צדיק-תמים כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
@א-מ-ד כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
אנדרואיד זה אנדרואיד, ובאנדרואיד 0.1 אפשר לעשות בדיוק מה שאפשר לעשות באנדרואיד 100. כולם צריכים את הסינון הזה.
הוא התכוון שכל אנדרואיד צריך את הסינון הזה
-
בסוף הצלחתי אם העזרה המקצועית של @יוסף-אלחנן
תודה רבה -
@צדיק-תמים כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
התכוונתי שבכל אנדרואיד חייבים סינון.
ברגע שיש לך דפדפן גם אם זה אנדרואיד מאוד ישן אתה תראה את אותם אתרים שתראה באנדרואיד הכי חדש. -
@נעזר1000 כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
אנדרואיד זה אנדרואיד, ובאנדרואיד 0.1 אפשר לעשות בדיוק מה שאפשר לעשות באנדרואיד 100
שטויות.
תראה את ההודעה הקודמת.
@נעזר1000 כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
אגב השיאומי הראשון (זה שקיבל הכשר מהוועדה) היה אנדרואיד 1.0זה באמת שטויות. זה היה אנדרואיד 4.4. אין כיום גרסה 1.0 ואפילו אין על זה ערך בויקיפדיה - זה היה אב טיפוס לפני אנדרואיד 1.1 שכן שווק וגם הוא לא בשימוש על ידי אף אחד כיום.
גם אין קשר בין גרסת האנדרואיד לאישור הועדה. לדוגמה גלקסי יאנג אושר עם אנדרואיד 4.2 אאל"ט. -
לדוגמה גלקסי יאנג אושר עם אנדרואיד 4.2 אאל"ט.
אתה מתכוון 4.1...
או יותר נכון 4.1.2...
-
@יוסף-אלחנן כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
לדוגמה גלקסי יאנג אושר עם אנדרואיד 4.2 אאל"ט.
אתה מתכוון 4.1...
או יותר נכון 4.1.2...
לכן כתבתי אאל"ט...
-
כי על 100 % מהנגנים זה לא הרמטי
לדעתי צריך לחסום כל מעבד MTK אם זה אפשריאת המשפט הזה אתה צריך לומר כל הארגונים שמביאים את הנגנים האלה לציבור.
כל נגן MTK ניתן לפריצה ולגישה לאינטרנט בקלות יחסית כזו או אחרת, וכל הארגונים שלוקחים כסף לכיס ושמים סמלים של "נותק" כזה או אחר מאחורי הנגן - עושים הכל בשביל בצע כסף, בלי טיפה של מחשבה על מה עושים עם המוצרים שהם מכניסים לציבור החרדי.
אז בא מישהוא שנותן חסימה, לבוא לומר לו שיחסום את זה על מכשירים שגם ככה נכנסים לציבור החרדי בפשע, זה לא נכון.
-
פוסט זה נמחק!
-
@אביי כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
@לא-מתייאש א. אולי כדאי להוסיף גם אפשרות להגדיר אפליקציה מסוימת שתופעל כברירת מחדל, ולא יהי ניתן לצאת ממנה ללא קוד.
מה העניין?
ב. לגבי רישיון, זה רישיון אחד לכל מכשיר, או שניתן להשתמש ברישיון אחד למספר מכשירים?
רשיון אחד למכשיר אחד
-
מה העניין?
אם אני רוצה להעמיד טאבלט כקיוסק...