שיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי
-
@אזולאי כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
זה בכלל לא על מחשב הוא עם מכשיר אנדרואיד בלבד והוא פועל לפי ההדרכה של
את ההתקנה עושים דרך חיבור למחשב כן התוכנה adb
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
כמובן צריך מחשב עם ADB, למחוק את כל החשבונות על המכשיר ולהפעיל אותה עם הפקודה הבא :
adb shell dpm set-device-owner com.kdroid.kiosk/.framework.managers.dpm.DpmReceiver
אוקיי זהו להיום ! -
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
@מכשיר-נגנים כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
@לא-מתייאש @כולם
שימו לב מיועד לאנדרואיד 9 ומעלה !מעולה!
באמת אין צורך שיהיה זמין לכל הנגנים מעלי אקספרס
סתם כאב ראש שאין בו עניין
לדעתי גרסה 1.0 של קיידרואיד צריך לאפשר רק מאנדרואיד 12 וגם זה בקושיטעות.
אם תעשה סקר משתמשים תראה שחלק עצום מהמתקינים של קיידרואיד הם אנדרואיד 8.1 - שזה רוב הנגנים החדשים.
מה איכפת לך שיהיה מאופשר לכולם, שכולם יוכלו להנות מחסימה הרמטית מחד וחינמית מאידך, בלי מגבלות בגלל הגרסה? הרי המטרה של @לא-מתייאש היא נטו להרבות טהרה בעם ישראל, ולא לשדרג את האנדרואידים שלהם........
אם כבר, היה צריך לאפשר (אם זה אפשרי טכנית) קיידרואיד גם על אנדרואיד 4.4 - 5.1, שזה שאר הנגנים הקיימים...אולי אתה מפחד על הפרנסה.....?
אגב, זה בדיוק כמו שתאמר שאתה מנתק וחוסם רק באנדרואיד 12 ומעלה... -
@א-מ-ד כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
@מכשיר-נגנים כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
@לא-מתייאש @כולם
אם תעשה סקר משתמשים תראה שחלק עצום מהמתקינים של קיידרואיד הם אנדרואיד 8.1 - שזה רוב הנגנים החדשים.
מה איכפת לך שיהיה מאופשר לכולם, שכולם יוכלו להנות מחסימה הרמטית מחד וחינמית מאידך, בלי מגבלות בגלל הגרסה? הרי המטרה של @לא-מתייאש היא נטו להרבות טהרה בעם ישראל, ולא לשדרג את האנדרואידים שלהם........
אם כבר, היה צריך לאפשר (אם זה אפשרי טכנית) קיידרואיד גם על אנדרואיד 4.4 - 5.1, שזה שאר הנגנים הקיימים...אולי אתה מפחד על הפרנסה.....?
אגב, זה בדיוק כמו שתאמר שאתה מנתק וחוסם רק באנדרואיד 12 ומעלה...אני חושב שהוא לא מתכוון לסתם לא לתמוך במכשירים ישנים בגלל שהם ישנים אלא בגלל שזה יותר קשה לפיתוח מצידי, וממלא זה גובל על המכשירים היותר חדשים, כתבתי פעם שחשבתי הרבה על למתוך רק מאנדרואיד 9 ומעלה, בסוף הסתדרתי, אבל אני לא אומר שזה לא יקרא בהמשך, יש פח משמעותית בין אנדרואיד 7 ל-9. אבל בהחלט שכרגע אין לי עניין לתמוך רק מאנדרואיד 12, אין איזה API חדשים שיקילו לי את החיים בשביל קיידרואיד
-
@א-מ-ד כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
@לא-מתייאש @כולם
אם תעשה סקר משתמשים תראה שחלק עצום מהמתקינים של קיידרואיד הם אנדרואיד 8.1 - שזה רוב הנגנים החדשים.נמאס לי פשוט שמלכלכים על קיידרואיד "אני פורץ את הסינון תוך רגע" "הסינון לא שווה כלום"
ושאר חרטוטיםמה איכפת לך שיהיה מאופשר לכולם, שכולם יוכלו להנות מחסימה הרמטית מחד וחינמית מאידך, בלי מגבלות בגלל הגרסה?
כי על 100 % מהנגנים זה לא הרמטי
לדעתי צריך לחסום כל מעבד MTK אם זה אפשריהרי המטרה של @לא-מתייאש היא נטו להרבות טהרה בעם ישראל, ולא לשדרג את האנדרואידים שלהם........
המטרה של @לא-מתייאש זה לבנות סינון לסמארטפונים לא לנגני אנדרואיד מוזרים מעלי אקספרס
-
נמאס לי פשוט שמלכלכים על קיידרואיד "אני פורץ את הסינון תוך רגע" "הסינון לא שווה כלום"
ושאר חרטוטיםנו, ו---?
כי על 100 % מהנגנים זה לא הרמטי
לדעתי צריך לחסום כל מעבד MTK אם זה אפשריהרמטי לחלוטין. פרצות האבטחה שהיו במכשירים הישנים יותר שאיפשרו לעשות רוט בקלות בלחיצת כפתור ואפילו בלי אינטרנט כבר לא קיימות, ופריצת נגני ה-mtk היום היא בדיוק כמו סמארטפון עם אנדרואיד 14. חוץ מזה שיש מכשירים מסוימים שאין אפשרות ידועה לעשות להם רוט כמו ruzio z80 ועוד.
המטרה של @לא-מתייאש זה לבנות סינון לסמארטפונים לא לנגני אנדרואיד מוזרים מעלי אקספרס
אנדרואיד זה אנדרואיד, ובאנדרואיד 0.1 אפשר לעשות בדיוק מה שאפשר לעשות באנדרואיד 100. כולם צריכים סינון.
ככה במקום לשלם 150 על נגן ואז לשלם איזה 70-100 ש"ח על ההכשרה שלו, אפשר לעשות את זה בשיטת "עשה זאת בעצמך" ובחינם לגמרי.
אולי המטרה של @לא-מתייאש היתה לבנות סינון לסמארטפונים כי למעשה גם אני כשאצטרך וויז (בעז"ה...) אני ייקח לזה סמארטפון עם קיידרואיד ולא נגנים מכל סוג שהוא, אבל אם זה עוזר וחוסך לעוד מאות אם לא אלפי בעלי נגנים, מבחינה רוחנית ומבחינה כספית, אז למה לא?
חוץ מזה, בוא, אתה בטח יודע שלחסימה הרמטית באמת של הנגנים האלה צריך להסיר עוד כמה דברים חוץ מוויי-פיי, כמו לדוגמא מתקין החבילה ועוד, מה שגורם שלמעשה הרבה מבעליהם לא חוסמים אותם הרמטית בגלל זה ומשאירים לדוגמה את מתקין החבילה, ולכן כשיש להם אפשרות לחסימה הרמטית כמו קיידרואיד, בלי לפגוע בחוויית השימוש, זה הפתרון המושלם. -
-
@לא-מתייאש @כולם
שימו לב מיועד לאנדרואיד 9 ומעלה !.
-
@מישהו12 כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
@לא-מתייאש @כולם
שימו לב מיועד לאנדרואיד 9 ומעלה !.
אז איך מישהו הספיק שם להתקין את זה על נגן אנדרואיד?
ואם זה על אותו אפליקציה של הגירסא החדשה של קיידרואיד אז גם גירסא החדשה לא תעבוד על נגנים? -
נמאס לי פשוט שמלכלכים על קיידרואיד "אני פורץ את הסינון תוך רגע" "הסינון לא שווה כלום"
זה לא קשור לגרסת האנדרואיד, זה קשור לרוט, שירותי גוגל, וכדומה.
לדעתי צריך לחסום כל מעבד MTK אם זה אפשרי
לצחוק או לבכות?
שאין ביניהם הרבה הבדלים טכניים בכלל.
-
@למה-באתי כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
אז איך מישהו הספיק שם להתקין את זה על נגן אנדרואיד?
כי הוא כנראה היה יותר מאנדרואיד 8
@למה-באתי כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
ואם זה על אותו אפליקציה של הגירסא החדשה של קיידרואיד אז גם גירסא החדשה לא תעבוד על נגנים?
זו לא אותה אפליקציה
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
זה לא גרסה 1.0 של קיידרואיד, והאמת שזה כמעט ולא קשור לקיידרואיד
-
אנדרואיד זה אנדרואיד, ובאנדרואיד 0.1 אפשר לעשות בדיוק מה שאפשר לעשות באנדרואיד 100. כולם צריכים את הסינון הזה.
לא נכון. קיידרואיד מבוסס על MDM שלא קיים בכלל לפני אנדרואיד 7 (והשתפר ב8-9)
-
@צדיק-תמים כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
אנדרואיד זה אנדרואיד, ובאנדרואיד 0.1 אפשר לעשות בדיוק מה שאפשר לעשות באנדרואיד 100. כולם צריכים את הסינון הזה.
הוא התכוון שכל אנדרואיד צריך את הסינון הזה
-
בסוף הצלחתי אם העזרה המקצועית של @יוסף-אלחנן
תודה רבה -
@צדיק-תמים כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
התכוונתי שבכל אנדרואיד חייבים סינון.
ברגע שיש לך דפדפן גם אם זה אנדרואיד מאוד ישן אתה תראה את אותם אתרים שתראה באנדרואיד הכי חדש. -
@נעזר1000 כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
אנדרואיד זה אנדרואיד, ובאנדרואיד 0.1 אפשר לעשות בדיוק מה שאפשר לעשות באנדרואיד 100
שטויות.
תראה את ההודעה הקודמת.
@נעזר1000 כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
אגב השיאומי הראשון (זה שקיבל הכשר מהוועדה) היה אנדרואיד 1.0זה באמת שטויות. זה היה אנדרואיד 4.4. אין כיום גרסה 1.0 ואפילו אין על זה ערך בויקיפדיה - זה היה אב טיפוס לפני אנדרואיד 1.1 שכן שווק וגם הוא לא בשימוש על ידי אף אחד כיום.
גם אין קשר בין גרסת האנדרואיד לאישור הועדה. לדוגמה גלקסי יאנג אושר עם אנדרואיד 4.2 אאל"ט.