שיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי
-
@שמעון-חבצלת איזה?
את הadb? -
@יוסף-אלחנן לא, אתה הקובץ זיפ שהוא העלה
-
@שמעון-חבצלת אתה אמור להתקין את זה על המכשיר.
ולפעול לפי ההוראות...
-
@לא-מתייאש ווואאאאוווווו לפי התאריכים זה לקח רק קצת יותר משבוע... מטורף...
ושאפו ל @יוסף-אלחנן שככה"נ יש לו גם חלק בזיכוי הרבים שהרי בסופו של דבר @לא-מתייאש יצר את זה בזכות הפוסט שלו...
-
@לא-מתייאש אני מבקש ממך להמשיך עם זה בכל המרץ והכוח, כרגע הקיידרואיד שלך, זה הדבר היחיד שהצלחתי הוא יותר נכון שלא הצלחתי לשנות אחרי התקנה מכשיר הניסויים שלי כיום זה מכשיר שבעבר היה של הדרן וד"ל
-
@לא-מתייאש מדהים! עולה כסף? (מלבד מה שמצוה לתת...)
-
@Ykingsmart כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
@לא-מתייאש מדהים! עולה כסף? (מלבד מה שמצוה לתת...)
כן
אפשר לנסות בחינם אבל בלי אופציה לחסימה אמיתית
כלומר ניתן להסיר בלחיצה כפתור -
@מתושלח-הבבלי כבר נחמץ ליבי...
כי אני שילמתי על זה, ופתאום אני רואה שיש את זה בחינם...
כמובן שהייתי שמח אם דבר כזה עומד לציבור בחינם, אבל @לא-מתייאש עבד והשקיע שעות, עמל ויזע בפרוייקט.
אז בהחלט מגיע לו!
-
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
כן
כמה? או שאתה צעדיף שכל אחד ישאל את זה באופן אישי
-
המחיר הוא של 75 דולר, אך מי שכבר תרם לי את הסכום הזה יקבל רישיון בחינם, רק שיצור איתי קשר, זה מתנה שלי לאלו שתרמו. ומי שכבר תרם פחות, יכול להשלים את הפרש.
אני מבין שזה יותר יקר מגרסה, אבל אם לא זה, לא הייתי בונה את הפרייקט הזה בכלל, הייתי הולך על משהו אחר, לכן היה צריך להביא לי מוציבציה לבנות את זה ובפרט שאני לא הייתי בטוח למכור יותר מרישון אחד
חוץ מזה, הרבה שואלים אותי לוויז, זה לא מומלץ כי אני לא חוסם דפדפן מובנה, ב"ה ללא התחייבות, אני אתן להשבית הרכיב של הדפדפן מובנה, אבל עדיין לדעתי יותר טוב קיידראויד בשביל שימוש כזה, זה ממש נועד יותר לרחפנים או לאלו שמאוד לא רוצים שידמה לסמארטפון. -
@הלי כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
@לא-מתייאש שאלה
אפשר להתקין את האפליקציה הזאת ביחד עם קיידרואיד או שהם לא יעבדו בחפיפה?לא אי אפשר
-
@לא-מתייאש התקנתי את הגרסא של הקיידרואיד שכבר הבאת על הנגן שלי.
האם אני יכול להתקין עכשיו את הגרסא שהבאת - כלומר להחליף גרסאות?
ועוד דבר, לא כל כך הבנתי אותך. מה ההבדל בין הגרסא הזאת שאתה מביא כאן לגרסא הקודמת?
[אני זוכר שדיברת פעם על חנות עם אפליקציות שייבדקו אחד אחד, מה עם זה?] -
@בין-אדם-לחבירו מה שכאן זה לא קשור לקיידרואיד, תקרא מה הוא רשם, זה קייוסק, ממש לא קיידרואיד, ולא הגרסה החדשה של קיידרואיד
אם מותקן לך קיידרואיד אתה לא יכול להתקין את זה.. -
@בין-אדם-לחבירו כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
ועוד דבר, לא כל כך הבנתי אותך. מה ההבדל בין הגרסא הזאת שאתה מביא כאן לגרסא הקודמת?
[אני זוכר שדיברת פעם על חנות עם אפליקציות שייבדקו אחד אחד, מה עם זה?]זה לא קשור לקיידרואיד עם החנות אפליקציות
-
@מכשיר-נגנים כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
@בין-אדם-לחבירו כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
[אני זוכר שדיברת פעם על חנות עם אפליקציות שייבדקו אחד אחד, מה עם זה?]זה לא קשור לקיידרואיד עם החנות אפליקציות
לא
-
@מתושלח-הבבלי
זה היה בסימן . -
@לא-מתייאש זה יכול לעבוד על מולטימדיה שהיא לא T10 ?
-
@עם-ישראל-חיי כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
@לא-מתייאש זה יכול לעבוד על מולטימדיה שהיא לא T10 ?
אותו דבר כמו בקיידרואיד
עם יש ניפוי באגים אלחוטי-כן
ואם לאו-לאו