שיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי
-
@EBA כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
@לא-מתייאש תודה רבה!
מה תכלס' יקרה אם אני אתקין את האפליקציה הזו על מכשיר עם רוט? [סתם בשביל לנסות, זה המכשיר שיש לי עכשיו]
ומה יקרה אם היה בעבר רוט והסרתי את הרוט? [ע"י הסרה מלאה של מג'יסק]זה יעבוד, רק רציתי לומר שבגרסה 1.0 של קיידרואיד, אני אשתמש באותה טכנלוגיה כדי לחסום לגמרי את הגישה למכשיר.
-
@לא-מתייאש
ניסיתי להשיג אותך במייל
כמה עולה להפעיל את החסימה הזאת ? -
@יוסף-אלחנן כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
חברים, אני זכיתי להיות המשתמש הראשון (לכאורה).
קודם @לא-מתייאש
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
כמובן צריך מחשב עם ADB, למחוק את כל החשבונות על המכשיר ולהפעיל אותה עם הפקודה הבא :
מי יכול לתת פירוט קטן איך בדיוק לעשות
יש לי ADB ואני טיפ טיפה מבין בזה...
@מישהו12 -
@לא-מתייאש
רק מברר
מה יקרה עם האפליקציות שמחוברות לרשת ויצטרכו בהמשך עדכון, הרי אין עדכון כי אין חנות -
@הדובדבן-שבקצפת כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
רק מברר
מה יקרה עם האפליקציות שמחוברות לרשת ויצטרכו בהמשך עדכון, הרי אין עדכוןשמים מעדכן אפליקציות מראש
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
אפילו הכפתורים למטה עם הודעה נחמדה שהמכשיר חסום כל עוד שיש למכשיר רוט
אבל בוטלואדר פתוח\חוסר בשירותי גוגל - אפשרי?
-
@מישהו12 כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
אפילו הכפתורים למטה עם הודעה נחמדה שהמכשיר חסום כל עוד שיש למכשיר רוט
אבל בוטלואדר פתוח\חוסר בשירותי גוגל - אפשרי?
על האפליקצייה הזאת הכל אפשרי, אבל בקיידרואיד 1.0 זה לא יהיה אפשרי להתקין אותו בלי שירותי גוגל, הייתי רוצה להגביל אותו גם לבוטלואדר סגור אבל לא מצאתי דרך לזהות את זה
-
@שמעון-חבצלת כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
כמובן צריך מחשב עם ADB, למחוק את כל החשבונות על המכשיר ולהפעיל אותה עם הפקודה הבא :
מי יכול לתת פירוט קטן איך בדיוק לעשות
יש לי ADB ואני טיפ טיפה מבין בזה...
@מישהו12תפתח שורת הפקודה בנתיב של הadb
תקלידadb
ואז תקליד את הקוד שיש בפוסט הראשון.
כמובן שהמכשיר אמור להיות עם ניפוי באגים פתוח, ולצאת מכל החשבונות...
-
@יוסף-אלחנן תודה רבה!!
איפה אני אמור לשים את הקובץ הנ"ל? -
@שמעון-חבצלת איזה?
את הadb? -
@יוסף-אלחנן לא, אתה הקובץ זיפ שהוא העלה
-
@שמעון-חבצלת אתה אמור להתקין את זה על המכשיר.
ולפעול לפי ההוראות...
-
@לא-מתייאש ווואאאאוווווו לפי התאריכים זה לקח רק קצת יותר משבוע... מטורף...
ושאפו ל @יוסף-אלחנן שככה"נ יש לו גם חלק בזיכוי הרבים שהרי בסופו של דבר @לא-מתייאש יצר את זה בזכות הפוסט שלו...
-
@לא-מתייאש אני מבקש ממך להמשיך עם זה בכל המרץ והכוח, כרגע הקיידרואיד שלך, זה הדבר היחיד שהצלחתי הוא יותר נכון שלא הצלחתי לשנות אחרי התקנה מכשיר הניסויים שלי כיום זה מכשיר שבעבר היה של הדרן וד"ל
-
@לא-מתייאש מדהים! עולה כסף? (מלבד מה שמצוה לתת...)
-
@Ykingsmart כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
@לא-מתייאש מדהים! עולה כסף? (מלבד מה שמצוה לתת...)
כן
אפשר לנסות בחינם אבל בלי אופציה לחסימה אמיתית
כלומר ניתן להסיר בלחיצה כפתור -
@מתושלח-הבבלי כבר נחמץ ליבי...
כי אני שילמתי על זה, ופתאום אני רואה שיש את זה בחינם...
כמובן שהייתי שמח אם דבר כזה עומד לציבור בחינם, אבל @לא-מתייאש עבד והשקיע שעות, עמל ויזע בפרוייקט.
אז בהחלט מגיע לו!