שיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי
-
@EBA כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
מה תכלס' יקרה אם אני אתקין את האפליקציה הזו על מכשיר עם רוט? [סתם בשביל לנסות, זה המכשיר שיש לי עכשיו]
אני התקנתי את זה על מכשיר עם רוט.
זה עובד פצצה!
-
כמתחזק וטכנאי מחשבים בקהילה גדולה , בעבר נגעתי בהמון תחומים (לא תיכנות, אז כל הכבוד על ההשקעה והמקצועיות) ,
אבל היום זה כבר לא מציאותי
לכן אני חושב תהיה תועלת ,פונים אלי המון בכל מני תחומים וגם חסימת מכשירים לצרכים שונים .
למשל מזכירות במשרדים שבהם חייבים להחזיק מכשיר כל שהו לווצאפ מול ספקים או אפליקציות של בנקים וכדו' ...אגב, האם זה יתאים גם למערכות רכב למינהם ?
-
@המפותח כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
רק שאלה קטנה אפשרי להריץ לו פקודות דרך אפליקציה מהמכשיר עצמו דרך ניפוי פאגים אלחוטי?
-
@שניאור-שמח תודה רבה
אז זה אותו ראיון של קיידרויאד בעצם -
@המפותח כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
@שניאור-שמח תודה רבה
אז זה אותו ראיון של קיידרויאד בעצםבעניין הפקודה, נכון
-
@EBA כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
@לא-מתייאש תודה רבה!
מה תכלס' יקרה אם אני אתקין את האפליקציה הזו על מכשיר עם רוט? [סתם בשביל לנסות, זה המכשיר שיש לי עכשיו]
ומה יקרה אם היה בעבר רוט והסרתי את הרוט? [ע"י הסרה מלאה של מג'יסק]זה יעבוד, רק רציתי לומר שבגרסה 1.0 של קיידרואיד, אני אשתמש באותה טכנלוגיה כדי לחסום לגמרי את הגישה למכשיר.
-
@לא-מתייאש
ניסיתי להשיג אותך במייל
כמה עולה להפעיל את החסימה הזאת ? -
@יוסף-אלחנן כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
חברים, אני זכיתי להיות המשתמש הראשון (לכאורה).
קודם @לא-מתייאש
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
כמובן צריך מחשב עם ADB, למחוק את כל החשבונות על המכשיר ולהפעיל אותה עם הפקודה הבא :
מי יכול לתת פירוט קטן איך בדיוק לעשות
יש לי ADB ואני טיפ טיפה מבין בזה...
@מישהו12 -
@לא-מתייאש
רק מברר
מה יקרה עם האפליקציות שמחוברות לרשת ויצטרכו בהמשך עדכון, הרי אין עדכון כי אין חנות -
@הדובדבן-שבקצפת כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
רק מברר
מה יקרה עם האפליקציות שמחוברות לרשת ויצטרכו בהמשך עדכון, הרי אין עדכוןשמים מעדכן אפליקציות מראש
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
אפילו הכפתורים למטה עם הודעה נחמדה שהמכשיר חסום כל עוד שיש למכשיר רוט
אבל בוטלואדר פתוח\חוסר בשירותי גוגל - אפשרי?
-
@מישהו12 כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
אפילו הכפתורים למטה עם הודעה נחמדה שהמכשיר חסום כל עוד שיש למכשיר רוט
אבל בוטלואדר פתוח\חוסר בשירותי גוגל - אפשרי?
על האפליקצייה הזאת הכל אפשרי, אבל בקיידרואיד 1.0 זה לא יהיה אפשרי להתקין אותו בלי שירותי גוגל, הייתי רוצה להגביל אותו גם לבוטלואדר סגור אבל לא מצאתי דרך לזהות את זה
-
@שמעון-חבצלת כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
כמובן צריך מחשב עם ADB, למחוק את כל החשבונות על המכשיר ולהפעיל אותה עם הפקודה הבא :
מי יכול לתת פירוט קטן איך בדיוק לעשות
יש לי ADB ואני טיפ טיפה מבין בזה...
@מישהו12תפתח שורת הפקודה בנתיב של הadb
תקלידadb
ואז תקליד את הקוד שיש בפוסט הראשון.
כמובן שהמכשיר אמור להיות עם ניפוי באגים פתוח, ולצאת מכל החשבונות...
-
@יוסף-אלחנן תודה רבה!!
איפה אני אמור לשים את הקובץ הנ"ל? -
@שמעון-חבצלת איזה?
את הadb? -
@יוסף-אלחנן לא, אתה הקובץ זיפ שהוא העלה