שיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי
-
@עם-ישראל-חיי כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
ההסרה
לא ההסרה אלא חסימת יכולת ההסרה זה בתשלום וכפי ש
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
ניתן לנסות את האפליקצייה אך חשוב לדעת שכל עוד שלא הפעלתי את המכשיר, ניתן להוריד את החסימה ללא סיסמה, ולמי שרוצה שאני אפעיל אותו, שינסה ויפנה אליי באופן אישי.
-
@הלי כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
ויפנה אליי באופן אישי.
חוץ ממייל יש עוד אופציה לפנות .
במייל הוא לא זמין. -
@הבל-הבלים-הכל כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
במייל הוא לא זמין.
זמין זמין...
אני איתו הרבה על המייל והוא זמין, ברגע שהוא יוכל הוא יתפנה אליך...
-
@אביי כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
@לא-מתייאש א. אולי כדאי להוסיף גם אפשרות להגדיר אפליקציה מסוימת שתופעל כברירת מחדל, ולא יהיה ניתן לצאת ממנה ללא קוד.
ב. לגבי רישיון, זה רישיון אחד לכל מכשיר, או שניתן להשתמש ברישיון אחד למספר מכשירים?
@לא-מתייאש אשמח עם תתייחס לנקודות הללו
-
@לא-מתייאש אולי אפשר לשדרג את האפלקצייה הזאת שתעבוד גם על אנדרואיד 8 ??? בתודה מראש.
-
@א-ד-ג כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
@לא-מתייאש אולי אפשר לשדרג את האפלקצייה הזאת שתעבוד גם על אנדרואיד 8 ??? בתודה מראש.
אחרי שהאפליקצייה כמעט לא בשימוש, אני כנראה אתמוך רק מאנדרואיד 14, זה מקיל לי כמה דברים שאני צריך לסדר
-
@אביי כתב בשיתוף | להגביל מכשיר אנדרואיד לכמה אפליקציות בלבד - האפליקצייה החדשה שלי:
@לא-מתייאש א. אולי כדאי להוסיף גם אפשרות להגדיר אפליקציה מסוימת שתופעל כברירת מחדל, ולא יהיה ניתן לצאת ממנה ללא קוד.
ב. לגבי רישיון, זה רישיון אחד לכל מכשיר, או שניתן להשתמש ברישיון אחד למספר מכשירים?
@לא-מתייאש אשמח עם תתייחס לנקודות הללו
לא שווה לי הפיתוח מצטער
-
@לא-מתייאש לא ענית לגבי הרישיון
רשיון אחד