בקשת מידע | מחפש לקנות מצלמה איכותית
- 
סוג טוב, במחיר טוב. 
 יש לי תקציב.אשמח לפרטים ומידע. תודה רבה! [באזור מודיעין עילית או ב"ב (אולי גם י-ם) ומציאות מטורפות בכל מקום...]. @DANIEL-4 כתב בבקשת מידע | מחפש לקנות מצלמה איכותית: סוג טוב, במחיר טוב. 
 יש לי תקציב.אשמח לפרטים ומידע. תודה רבה! איזה סוג מצלמה? 
 קומפקטית/דיגטלית/ מקצועית/ חצי מקצועית/ ללא מראות/ וכו'?
 מה התקציב?
- 
סוג טוב, במחיר טוב. 
 יש לי תקציב.אשמח לפרטים ומידע. תודה רבה! [באזור מודיעין עילית או ב"ב (אולי גם י-ם) ומציאות מטורפות בכל מקום...]. 
- 
@DANIEL-4 כתב בבקשת מידע | מחפש לקנות מצלמה איכותית: יש לי תקציב. כמה? 
 ומה הדרישות/ הציפיות שלך מהמצלמה? לפי סדר עדיפות@MAKRO @יעקב-אליעזר 
 ביתית/מקצועית - דהיינו סגנון של SX740/G7-1
 וכדומה.משהו נח לשימוש לא כמו השמנות הענקיות של צלמים/צלמי אירועונים. שיהיה חזר איכותי טוב עם איכות תמונה ברורה וכו' וכו' [אני חושב שחדש]. [זה לא בשבילי אז אני לא יודע מדוייק] - אני חושב שאזור 3.5 זה ודאי בפנים, כמובן עדיף שיעלה כמה שפחות אבל הרעיון. תודה רבה!! 
- 
@MAKRO @יעקב-אליעזר 
 וכדומה.משהו נח לשימוש לא כמו השמנות הענקיות של צלמים/צלמי אירועונים. שיהיה חזר איכותי טוב עם איכות תמונה ברורה וכו' וכו' [אני חושב שחדש]. [זה לא בשבילי אז אני לא יודע מדוייק] - אני חושב שאזור 3.5 זה ודאי בפנים, כמובן עדיף שיעלה כמה שפחות אבל הרעיון. תודה רבה!! 
- 
@MAKRO @יעקב-אליעזר 
 וכדומה.משהו נח לשימוש לא כמו השמנות הענקיות של צלמים/צלמי אירועונים. שיהיה חזר איכותי טוב עם איכות תמונה ברורה וכו' וכו' [אני חושב שחדש]. [זה לא בשבילי אז אני לא יודע מדוייק] - אני חושב שאזור 3.5 זה ודאי בפנים, כמובן עדיף שיעלה כמה שפחות אבל הרעיון. תודה רבה!! @DANIEL-4 כתב בבקשת מידע | מחפש לקנות מצלמה איכותית: @MAKRO @יעקב-אליעזר 
 וכדומה.משהו נח לשימוש לא כמו השמנות הענקיות של צלמים/צלמי אירועונים. שיהיה חזר איכותי טוב עם איכות תמונה ברורה וכו' וכו' [אני חושב שחדש]. [זה לא בשבילי אז אני לא יודע מדוייק] - אני חושב שאזור 3.5 זה ודאי בפנים, כמובן עדיף שיעלה כמה שפחות אבל הרעיון. תודה רבה!! יש חדש? 
- 
@DANIEL-4 כתב בבקשת מידע | מחפש לקנות מצלמה איכותית: @MAKRO @יעקב-אליעזר 
 וכדומה.משהו נח לשימוש לא כמו השמנות הענקיות של צלמים/צלמי אירועונים. שיהיה חזר איכותי טוב עם איכות תמונה ברורה וכו' וכו' [אני חושב שחדש]. [זה לא בשבילי אז אני לא יודע מדוייק] - אני חושב שאזור 3.5 זה ודאי בפנים, כמובן עדיף שיעלה כמה שפחות אבל הרעיון. תודה רבה!! יש חדש? @DANIEL-4 
 תברר על זה
 Sony RX100 VII
 אחד הטובים שיש
- 
@DANIEL-4 
 תברר על זה
 Sony RX100 VII
 אחד הטובים שיש
- 
@DANIEL-4 
 שלח קישור
- 
@DANIEL-4 
 שלח קישור@יעקב-אליעזר כתב בבקשת מידע | מחפש לקנות מצלמה איכותית: @DANIEL-4 
 שלח קישורבאישי - אם זה אמיתי אני רוצה שישאר לי משהו......... 
 מה המייל שלך?
- 
@DANIEL-4 
 תברר על זה
 Sony RX100 VII
 אחד הטובים שיש@יעקב-אליעזר כתב בבקשת מידע | מחפש לקנות מצלמה איכותית: @DANIEL-4 
 תברר על זה
 Sony RX100 VII
 אחד הטובים שישבהחלט נכון! 
 אבל לא נראה לי שנכנס בתקציב שהוא הזכיר (3.5 הוא התכוין כנראה שקלים ולא דולר ) )יש משהו דומה לזה 
 מסדרה דומה לזה אבל יש שינויים
 גם של סוני נקראת ZV-1.
 שים לב שיש מזה גם MARK II שזה אומר דגם חדש של אותו מצלמה
 יש לה יתרונות וחסרונות, ומחיר יותר גבוה