להורדה | נוקיה 215 - גרסה כשרה להורדה חינם
-
לפני תקופה קניתי באליאקספרס (כמו כולם) נוקיה 215.
הופתעתי לגלות לאחר מכן שכדי להכשיר את המכשיר ברמה כזאת או אחרת צריך לשלם לא מעט לחנויות לצריבה של גרסה כשרה, וגם הגרסה הכשרה לא מושלמת בלשון ההמעטה.
לכן החלטתי להשתמש בניסיוני ליצור גרסה כשרה "פתוחה" להורדה בחינם.
במיוחד הרגיז אותי לקרוא כל מיני "סיפורים" עד כמה מסובכת העריכה הזאת כולל איזכורים לנושא של "חתימות" ודיונים האם יש 4 או 5 חתימות על הקבצים.כדי לקצר, הצלחתי להגיע למספיק ידע כדי ליצור גרסה כשרה ראשונית, כולל עריכת התפריט, ביטול הגישה לדפדפן מכפתור ה-0 וכו'.
בנוסף, השתמשתי כבסיס בגרסה 17 החדשה ולא בגרסה 12 עם כל הבעיות שיש בה כגון הפונט השבור, הטקסט הקטן בשם המתקשר וכו'.אז מה עכשיו? המטרה שלי בסופו של דבר היא ליצור גרסה כשרה לכל מכשירי הנוקיה, ראשית נוקיה 225, ומשם ל-235 החדש וכו' וכו'.
כבר עכשיו זאת הגרסה הכשרה הטובה ביותר בשוק, ומכאן רק נמשיך ונשתפר.
כרגע, היעד הקרוב שלי הוא גרסה כשרה שמכילה גם את זמני היום, ומשם ל-225 והלאה.כדי לעשות את זה, פתחתי דף ב-Buy Me a Coffee בו ניתן לתרום כדי שאני אוכל לקנות מכשירים נוספים כדי לבנות את הגרסאות הכשרות עבורם, כשהמכשיר הבא הוא נוקיה 215 כשר "ועדה" כדי להוציא ממנו את הפרטים עבור הוספת זמני היום לגרסה.
בדף הזה ניתן לתרום לפרוייקט, כל תרומה תעזור לנו להתקדם.
כדי לקדם את הפרוייקט ולהתחיל את התרומות, כרגע הגרסה תהיה זמינה רק ב-"חנות" של Buy Me a Coffee
אל תדאגו, המחיר הוא 2$ בלבד להורדה (המחיר הוא רק בדולרים, מדובר על כ-7.3 ש"ח).
עדיין ניתן לתרום, ואם תתרמו יותר נוכל להתקדם מהר יותר.
בעז"ה ברגע שנגיע ל-300 ש"ח תרומות ונוכל לקנות מכשיר "ועדה", נשחרר את הגרסה הזאת להורדה חופשית.רק בקשה אחת אחרונה, לא עשיתי שום חסימות לגרסה הזאת, המטרה שלי היא לעזור, לא לריב.
אבל, אם תעלו את הגרסה הזאת למקומות אחרים, לא נוכל להגיע ל-300 ש"ח ולא נוכל להמשיך ולשפר את הגרסה.
אני סומך עליכם, תעזרו לעצמכם ולקהילה.
אם הייתי רוצה להרוויח, הייתי מוכר את הגרסה לחנויות בכמה אלפי שקלים, אבל זאת ממש לא המטרה.
המטרה היא לעזור לכולם.אהה, ודבר אחד חשוב, אסור בתכלית האיסור למכור את הגרסה הזאת או לגבות כסף על ההתקנה שלה.
יש לכם חנות או אתם גובים כסף על ההתקנה, אסור לכם להשתמש בגרסה הזאת.
כנ"ל לגבי מי שמייבא מכשירים ומוכר אותם.
אסור לאף אחד להרוויח כסף מהגרסה הזאת בשום צורה.להלן הלינק:
https://buymeacoffee.com/r0l0ginאשמח לקבל שאלות, הערות ותודות
-
@r0l0gin כתב בלהורדה | נוקיה 215 - גרסה כשרה להורדה חינם:
לפני תקופה קניתי באליאקספרס (כמו כולם) נוקיה 215.
הופתעתי לגלות לאחר מכן שכדי להכשיר את המכשיר ברמה כזאת או אחרת צריך לשלם לא מעט לחנויות לצריבה של גרסה כשרה, וגם הגרסה הכשרה לא מושלמת בלשון ההמעטה.
לכן החלטתי להשתמש בניסיוני ליצור גרסה כשרה "פתוחה" להורדה בחינם.
במיוחד הרגיז אותי לקרוא כל מיני "סיפורים" עד כמה מסובכת העריכה הזאת כולל איזכורים לנושא של "חתימות" ודיונים האם יש 4 או 5 חתימות על הקבצים.כדי לקצר, הצלחתי להגיע למספיק ידע כדי ליצור גרסה כשרה ראשונית, כולל עריכת התפריט, ביטול הגישה לדפדפן מכפתור ה-0 וכו'.
בנוסף, השתמשתי כבסיס בגרסה 17 החדשה ולא בגרסה 12 עם כל הבעיות שיש בה כגון הפונט השבור, הטקסט הקטן בשם המתקשר וכו'.אז מה עכשיו? המטרה שלי בסופו של דבר היא ליצור גרסה כשרה לכל מכשירי הנוקיה, ראשית נוקיה 225, ומשם ל-235 החדש וכו' וכו'.
כבר עכשיו זאת הגרסה הכשרה הטובה ביותר בשוק, ומכאן רק נמשיך ונשתפר.
כרגע, היעד הקרוב שלי הוא גרסה כשרה שמכילה גם את זמני היום, ומשם ל-225 והלאה.כדי לעשות את זה, פתחתי דף ב-Buy Me a Coffee בו ניתן לתרום כדי שאני אוכל לקנות מכשירים נוספים כדי לבנות את הגרסאות הכשרות עבורם, כשהמכשיר הבא הוא נוקיה 215 כשר "ועדה" כדי להוציא ממנו את הפרטים עבור הוספת זמני היום לגרסה.
בדף הזה ניתן לתרום לפרוייקט, כל תרומה תעזור לנו להתקדם.
כדי לקדם את הפרוייקט ולהתחיל את התרומות, כרגע הגרסה תהיה זמינה רק ב-"חנות" של Buy Me a Coffee
אל תדאגו, המחיר הוא 2$ בלבד להורדה (המחיר הוא רק בדולרים, מדובר על כ-7.3 ש"ח).
עדיין ניתן לתרום, ואם תתרמו יותר נוכל להתקדם מהר יותר.
בעז"ה ברגע שנגיע ל-300 ש"ח תרומות ונוכל לקנות מכשיר "ועדה", נשחרר את הגרסה הזאת להורדה חופשית.רק בקשה אחת אחרונה, לא עשיתי שום חסימות לגרסה הזאת, המטרה שלי היא לעזור, לא לריב.
אבל, אם תעלו את הגרסה הזאת למקומות אחרים, לא נוכל להגיע ל-300 ש"ח ולא נוכל להמשיך ולשפר את הגרסה.אין
אני סומך עליכם, תעזרו לעצמכם ולקהילה.
אם הייתי רוצה להרוויח, הייתי מוכר את הגרסה לחנויות בכמה אלפי שקלים, אבל זאת ממש לא המטרה.
המטרה היא לעזור לכולם.אהה, ודבר אחד חשוב, אסור בתכלית האיסור למכור את הגרסה הזאת או לגבות כסף על ההתקנה שלה.
יש לכם חנות או אתם גובים כסף על ההתקנה, אסור לכם להשתמש בגרסה הזאת.
כנ"ל לגבי מי שמייבא מכשירים ומוכר אותם.
אסור לאף אחד להרוויח כסף מהגרסה הזאת בשום צורה.להלן הלינק:
https://buymeacoffee.com/r0l0ginאשמח לקבל שאלות, הערות ותודות
אולי תעשה אחת גם עם סמסים? מלא אנשים בפורום מעונינים גם בסמסים..
-
@למה-באתי בהמשך אני אעשה הכול
זאת הגרסה הראשונית
אני צריך עוד מכשירים כדי להתקדםהתכנון הסופי הוא ליצור תוכנה שתחבר את המכשיר למחשב ותוכל לשנות את התפריט איך שאתה רוצה בלי לצרוב גרסה בכל פעם.
אבל כרגע אני מתמקד קודם בהוספת זמני היום, אחרי זה אני אראה מה יותר מבוקש, גרסה ל-225 או גרסה עם הודעות. -
להלן הלינק:
https://buymeacoffee.com/r0l0ginהאתר מוצג מוזר...
זה בעיה רק אצלי?
-
-
-
@מישהו12 אני לא יודע למה להשוות את ה-MMI_RES, אין צורך לשנות שם כלום בשביל התפריטים.
ולגבי ה-NVITEM, לא, לא השוותי.
מצאתי באיזשהו חור את קוד המקור של גרסה 12 של ה-MOCOR, משם שלפתי את ה-ID של ה-menu matrix (680) ומשם השאר היה ניסוי וטעייה.ישר כוח.
מרשים ביותר, סליחה על טענות השווא.לצערי בפורום יש אנשים שכן משווים, מעתיקים וגורמים נזק לאחרים על עמל של שעות ארוכות.
ולכן מייד חשדתי.
שוב, סליחה.