להורדה | נוקיה 215 - גרסה כשרה להורדה חינם
- 
@10110000 אני מעדיף ליצור קשר פה או במייל 
 ובאופן כללי, אני ממילא מתכנן לפרסם את כל המידע הרלוונטי
 אתה יכול לכתוב פה את ה-ID
- 
@שוהם307 כתב בלהורדה | נוקיה 215 - גרסה כשרה להורדה חינם: יש לי רקע של מאושר במחשב, להיכן אני צריך להעביר את התמונה כדי להגדיר אותו בתור רקע? אתה מעביר אותו למכשיר ואז מגדיר כרקע 
- 
@משה-ת כתב בלהורדה | נוקיה 215 - גרסה כשרה להורדה חינם: @r0l0gin זה משנה גם את הImei נכון? אם לא, תוכל ע"פ המדריך שיש פה.. 
- 
@משה-ת כתב בלהורדה | נוקיה 215 - גרסה כשרה להורדה חינם: @r0l0gin זה משנה גם את הImei נכון? אם לא, תוכל ע"פ המדריך שיש פה.. @שניאור-שמח זה לא משנה את ה-IMEI, בשביל זה יש מדריכים מצויינים פה 
- 
@שניאור-שמח זה לא משנה את ה-IMEI, בשביל זה יש מדריכים מצויינים פה 
- 
@משה-ת כתב בלהורדה | נוקיה 215 - גרסה כשרה להורדה חינם: @r0l0gin זה משנה גם את הImei נכון? אם לא, תוכל ע"פ המדריך שיש פה.. @שניאור-שמח כתב בלהורדה | נוקיה 215 - גרסה כשרה להורדה חינם: @משה-ת כתב בלהורדה | נוקיה 215 - גרסה כשרה להורדה חינם: @r0l0gin זה משנה גם את הImei נכון? אם לא, תוכל ע"פ המדריך שיש פה.. איפה? 
- 
@שניאור-שמח כתב בלהורדה | נוקיה 215 - גרסה כשרה להורדה חינם: @משה-ת כתב בלהורדה | נוקיה 215 - גרסה כשרה להורדה חינם: @r0l0gin זה משנה גם את הImei נכון? אם לא, תוכל ע"פ המדריך שיש פה.. איפה? @משה-ת כתב בלהורדה | נוקיה 215 - גרסה כשרה להורדה חינם: @שניאור-שמח כתב בלהורדה | נוקיה 215 - גרסה כשרה להורדה חינם: @משה-ת כתב בלהורדה | נוקיה 215 - גרסה כשרה להורדה חינם: @r0l0gin זה משנה גם את הImei נכון? אם לא, תוכל ע"פ המדריך שיש פה.. איפה? 
- 
@שוהם307 כתב בלהורדה | נוקיה 215 - גרסה כשרה להורדה חינם: יש לי רקע של מאושר במחשב, להיכן אני צריך להעביר את התמונה כדי להגדיר אותו בתור רקע? אתה מעביר אותו למכשיר ואז מגדיר כרקע @שניאור-שמח כתב בלהורדה | נוקיה 215 - גרסה כשרה להורדה חינם: אתה מעביר אותו למכשיר ואז מגדיר כרקע העברתי לתיקייה של הרקעים, 
 ואני לא מוצא את הרקע הזה.
- 
@שניאור-שמח כתב בלהורדה | נוקיה 215 - גרסה כשרה להורדה חינם: אתה מעביר אותו למכשיר ואז מגדיר כרקע העברתי לתיקייה של הרקעים, 
 ואני לא מוצא את הרקע הזה.@שוהם307 כתב בלהורדה | נוקיה 215 - גרסה כשרה להורדה חינם: @שניאור-שמח כתב בלהורדה | נוקיה 215 - גרסה כשרה להורדה חינם: אתה מעביר אותו למכשיר ואז מגדיר כרקע העברתי לתיקייה של הרקעים, 
 ואני לא מוצא את הרקע הזה.מה זה התיקיה של הרקעים? 
 תעביר פשוט להורדות download
- 
@משה-ת כתב בלהורדה | נוקיה 215 - גרסה כשרה להורדה חינם: @שניאור-שמח כתב בלהורדה | נוקיה 215 - גרסה כשרה להורדה חינם: @משה-ת כתב בלהורדה | נוקיה 215 - גרסה כשרה להורדה חינם: @r0l0gin זה משנה גם את הImei נכון? אם לא, תוכל ע"פ המדריך שיש פה.. איפה? @שניאור-שמח תודה רבה חיפשתי את זה הרבה זמן 
- 
@שניאור-שמח זה לא משנה את ה-IMEI, בשביל זה יש מדריכים מצויינים פה