בעיה | שגיאה בפתיחת ג'ימייל ומהירויות רשת
-
-
@אשר כתב בבעיה | שגיאה בפתיחת ג'ימייל:
בגלישה בסתר זה פועל כרגע לנסות דווקא אנונימי?
גלישה בסתר ואנונימי זה אותו דבר
-
@משחזר-מידע כתב בבעיה | שגיאה בפתיחת ג'ימייל:
לצערי לא עזר
איזה הודעת שגיאה מקבל?
-
@משחזר-מידע זה לא קשור סגרתי את כל האימיילים האחרים ואותם אני מצליח לפתוח ביחד ואתו אני לא מצליח לפתוח אפילו לבד,
עריכה: עשיתי מחיקת קוקיס והיסטוריה ב"ה עזרהכל ממש מוזר לי כי יש 16 גיגה זכרון רם למה האינטרנט כזה איטי עם כזה כמות של ג'יגה וכמובן יש ראוטר סלולרי ולא רק נטסטיק -
כי יש 16 גיגה זכרון רם למה האינטרנט כזה איטי עם
כמה זכרון מותקן לא אינדיקציה
כמה זכרון פנוי וכמה נזלל את זה צריך לבדוק
שירותי גוגל זוללות המון זכרון -
@משחזר-מידע כתב בבעיה | שגיאה בפתיחת ג'ימייל:
מה עושים?
תנסה לפתוח את gmail בתצוגת html שהוא הרבה פחות כבד והרבה יותר מהיר מתצוגת classic עם הקישור הבא
לי זה פותח את זה בתצוגה רגילה..
(פעם בכל טעינת מייל היה בצד שמאל למטה פתיחה במצב HTML למחשבים איטיים, אבל כיום זה כבר לא קיים, ואני רואה שבעצם זה לא כמו פעם, שהוא היה פותח אתר לא מעוצב, עכשיו הוא טוען את הגירסה האחרונה) -
@עומר @מוטי-זהב
מחלוקת בין האתרים אבל לפי שניהם המצב שלי אנוש אפילו שעשיתי את הבדיקה באמצע הלילה
הטירוף הוא שיש לי סים של חברת פלאפון דרך ספק הראל של נטפרי
ויש לי ראוטר די מהיר (מצורף תמונה בצילום השלישי)
אז מה הסיפור שזה כזה איטי? אולי כרטיס רשת ישן בטירוף? כיון שיש לי לוח אם DDR3 מה גם הרשת האיטית קשורה לטעות שהיה לי שקניתי DDR3?מצורף שני התוצאות
1
2
צילום של הראוטר הסלולרי
-
@חובבן-מקצועי איך זה בכלל יכול להיות בעולם שיש לי העלאה יותר מהירה מהורדה זה הזוי??
-
@חובבן-מקצועי איך זה בכלל יכול להיות בעולם שיש לי העלאה יותר מהירה מהורדה זה הזוי??
ככה זה בדרך כלל בחיבור סלולרי
-
@עומר
הבעיה עם המייל נפטרה לחלוטין זה לא קשור!! זה היה איזה בעיה בקבצי קוקיס כל שהם.
הבעיה היא נטו נוחות על האינטרנט אני ישנה את הנושא וזהו@עומר כתב בבעיה | שגיאה בפתיחת ג'ימייל:
תשקול ראוטר של בני אנוש
אשמח מאוד אם תסביר לי מה לא אנושי בדגם שלי הוא עלה הון אז או שעקצו אותי או משהו אחר
אשמח גם להסבר מה בעייניך "ראוטר של בני אנוש" ומה לא
תודה רבה -
אשמח גם להסבר מה בעייניך "ראוטר של בני אנוש" ומה לא
בפשטות הוא מתכווין לראטור נייד וראוטר נייח
-
@אשר כתב בבעיה | שגיאה בפתיחת ג'ימייל ומהירויות רשת:
אשמח מאוד אם תסביר לי מה לא אנושי בדגם שלי הוא עלה הון אז או שעקצו אותי או משהו אחר
מסתבר שלאו דווקא שעקצו אותך או משהו, פשוט סלולר תמיד יותר חלש (בטח שבתוך מבנה, שאני יכול לומר לך מנסיון - שבתוך בית אחד יכול להיות שאם תשים את הראטור במקום אחד תיהיה לך הורדה של פחות ממגה לשניה ובמקום אחר זה יכול להגיע עשר מגה לשניה [ליד החלון]).
בפרט אם אין לך אנטנה קרובה לבית. (אפשר לבדוק את זה, יש מפות של כיסוי) -
@משחזר-מידע כתב בבעיה | שגיאה בפתיחת ג'ימייל ומהירויות רשת:
תנסה לפתוח את gmail בתצוגת html שהוא הרבה פחות כבד והרבה יותר מהיר מתצוגת classic עם הקישור הבא
זה הקישור הנכון:
https://mail.google.com/mail/x/0/