בירור | פתיחת עמוד בנטפרי
-
שלום רב, יש לי חסימה אחרת מנטפרי, ויש לי דף נחיתה (ברב מסר) שמוביל לרכישה של קורס מוסרט לנשים (באתר סקולר).
האם מישהו כן יודע איך ניתן לבקש מנטפרי לאשר את דף הנחיתה?
הבנתי שהפניה כבעלי עסקים/אתרים יכולה להיות סחבת ארוכה- לפחות מנסיון של מישהי שהתייעצתי איתה.
אשמח לעצה ממי שמבין בכך.
תודה רבה! -
שלום רב, יש לי חסימה אחרת מנטפרי, ויש לי דף נחיתה (ברב מסר) שמוביל לרכישה של קורס מוסרט לנשים (באתר סקולר).
הבנתי שהפניה כבעלי עסקים/אתרים יכולה להיות סחבת ארוכה- לפחות מנסיון של מישהי שהתייעצתי איתה.
אשמח לעצה ממי שמבין בכך.
תודה רבה!@אורי-ת
הדבר פשוט מאוד
או שתפתח חשבון בנטפרי ותרכוש נקודות (שיש להם תוקף) ותשלח להם פניה לפתיחה
או שתכתוב כאן את הקישור ופירוט עליו, ואחד ממשתמשי נטפרי (למשל אני) ישלח את זה לבדיקה -
@אורי-ת
הדבר פשוט מאוד
או שתכתוב כאן את הקישור ופירוט עליו, ואחד ממשתמשי נטפרי (למשל אני) ישלח את זה לבדיקה -
@אלי-30 כתב בבירור | פתיחת עמוד בנטפרי:
@יעקב-מ-פינס כתב בבירור | פתיחת עמוד בנטפרי:
או שתפתח חשבון בנטפרי
איך פותחים ?
-
@אורי-ת
הדבר פשוט מאוד
אשמח לעצה ממי שמבין בכך.
תודה רבה! -
@אורי-ת בקורס מופיעה אשה?
פניה של סתם משתמש תעזור רק אם מדובר בתוכן סטנדרטי, יש מקרים (לדוגמה קורס שאשה מוסרת) שאין ברירה ובעל(ת) האתר צריך להיות בקשר מול נטפרי ולהתחייב לכללים שלהם אם הוא רוצה שהתוכן יהיה פתוח@צדיק-תמים הקורס עצמו מיועד רק לנשים ובו מופיעה אישה.
כמובן שאין גישה אליו למי שאינו אישה שנרשמה...
מה הכללים שאמורים להתחייב אליהם? -
@אורי-ת
הדבר פשוט מאוד
או שתכתוב כאן את הקישור ופירוט עליו, ואחד ממשתמשי נטפרי (למשל אני) ישלח את זה לבדיקה@יעקב-מ-פינס זה הקישור לעמוד הנחיתה:
https://at-ori.ravpage.co.il/ORIתודה רבה זה יעזור לי מאד!
-
@צדיק-תמים הקורס עצמו מיועד רק לנשים ובו מופיעה אישה.
כמובן שאין גישה אליו למי שאינו אישה שנרשמה...
מה הכללים שאמורים להתחייב אליהם?