בקשת מידע | מכשיר מים של מי עדן צריך תחליף למיכל שלהם או להשיג מיכל
-
מכשיר מים של מי עדן צריך תחליף למיכל שלהם או להשיג מיכל
קיבלתי מכשיר כזה ואני לא מעוניין לעשות אצלם מנוי
זה יקר לי קניתי סנן בטמבור ואני ממלא בקבוק קריסטל זה הכי הרבה שמצאתי 2 ליטר שפחות או יותר מתאים להכניס שם במקום בקבוק של מי עדן
גם בקבוק אקונומיקה אפשר זה 4 ליטר אבל לא הייתי מנסה על עצמי לשתות מים מבקבוק אקונומיקה לכן נשארתי עם הקריסטל הבעיה שזה רק 2 ליטר צריך למלאות מים כל הזמן זה מתיש אז רציתי לשאול אם יש למשהו פא רעיון לבקבוק של מי עדן או בסגנון שלהם אגב ביקשתי מהם מי עדן בקבוק והם לא הסכימו אפילו בתשלום כפול זה המצב טוב תודה רבה לעוזרים וכל הישועות בהצלחה -
@מוישיי-24
רעיון לפתרון אין לי
אבל קח בחשבון, שכל הרעיון של המניניבר הזה, הוא המים המינרליים של מי עדן. והסינון של המיניבר עצמו לא משהו.
אז אם אתה לא משתמש במים המינרליים, ומשתמש בסנן חיצוני, אני לא כ"כ מבין, מה אתה צריך את כל המפלצת הזאת?
פילטר פשוט בכיור יהיה לך לא פחות טוב. -
@קינג-קומפיוטר מחמם לא בדיוק..
ושוב זה שיקול שלך עם שווה לך להחזיק כזה דבר רק בשביל מים קרים.. שאתה צריך למלאות כל הזמן.
ואולי עדיף במקרר. -
@מוישיי-24 עד כמה שזכור לי אפשר לקנות בקבוק אחד וכל פעם שנגמר מתקשרים אליהם והם באים להחליף
תקנה בקבוק אחד ואחרי שהוא נגמר תמלא אותו ואז לא יהיה לך עוד עלויות -
@קינג-קומפיוטר
זהו שהם אמרו לי לעשות מנוי ל שלושה בקבוקים מינימום
ואם אני מחליט להשאיר אצלי זה קנסות אפילו שבורים הם רוצים חזרה -
שמעתי פעם שאם אתה לא מחזיר בקבוק זה 50 ש"ח קנס
אז תבקש ממישהו שקונה בקבוקים -
@ליטאי-פשוט כתב בבקשת מידע | מכשיר מים של מי עדן צריך תחליף למיכל שלהם או להשיג מיכל:
אז תבקש ממישהו שקונה בקבוקיםזה מה שמסבירים - שאין כזו אופציה לקנות...
-
@DANIEL-4 כתב בבקשת מידע | מכשיר מים של מי עדן צריך תחליף למיכל שלהם או להשיג מיכל:
@ליטאי-פשוט כתב בבקשת מידע | מכשיר מים של מי עדן צריך תחליף למיכל שלהם או להשיג מיכל:
זה כבר שאלה לרב האם מותר לקחת על דעת לשלם את הקנס?
לדעתי זה לא קנס אלא פיקדון -
@א-ר כתב בבקשת מידע | מכשיר מים של מי עדן צריך תחליף למיכל שלהם או להשיג מיכל:
@DANIEL-4 כתב בבקשת מידע | מכשיר מים של מי עדן צריך תחליף למיכל שלהם או להשיג מיכל:
זה כבר שאלה לרב האם מותר לקחת על דעת לשלם את הקנס?
לדעתי זה לא קנס אלא פיקדוןאם הם לא מסכימים זה לכה"פ תליוהו, כך שלכתחילה זה ודאי לא, אתה מדבר לאחר מעשה האם יש חיוב השבה כדין גזלן או שזה קניין, צריך לבדוק בחוזה שלהם.