בעיה | חוסר הצלחה להירשם לוואטסאפ
-
@YAKOV1111 כתב בבעיה | חוסר הצלחה להירשם לוואטסאפ:
והוא העביר אותי למסך שם סימנתי את הוואטסאפ להסתרה
אתה מתכוון למג'יסק, כן?
בכל אופן, תשאל את המתקין של הגירסה שלך אם זה יזיק להסיר את הרוט. אם הוא יגיד שלא, תנסה להסיר את ווצאפ, לצרוב בוט לא מרוטט ואז להתקין את הווצאפ שוב, זה אמור לעזור.
אלא אם כן המספר שלך נרשם אצל ווצאפ בתור חסום בגלל רוט.אם אתה בכל זאת צריך את הרוט תנסה לצרוב את הבוט המרוטט, אולי זה כבר לא יחסם, כי הם לפעמים חוסמים ולפעמים לא.
מה שכתבתי עכשיו זה מהיגיון ולא מניסיון.
(לא לוקח אחריות) -
@רפאל-vnkl אני לא חושב שזה יעזור, וזה לא קשור לרוט, הוא רשם שהוא השתמש באפליקציה לא רשמית, והוא גם הצליח להיכנס ממכשיר אחר, זה אומר שהמכשיר שלו נרשם אצלם..
הדרך היחידה זה לפנות אליהם, או לנסות להבין איך הם מזהים את המכשיר, IMEI לא כי אני שיניתי וזה לא עזר, אפילו צריבת גרסה חדשה לא... -
@שניאור-שמח הצלחתי להיכנס רק מטאבלט לא מפלאפון אחר, ואם אני מכניס מספר אחר הוא נותן לי להיכנס במכשיר שלי.
-
@שניאור-שמח כתב בבעיה | חוסר הצלחה להירשם לוואטסאפ:
הוא רשם שהוא השתמש באפליקציה לא רשמית
אבל זה לא סותר שיש לו רוט! (במקרה הוא גם השתמש לפני זה באפ' לא רשמית.) הוא אפילו כתב
והוא העביר אותי למסך שם סימנתי את הוואטסאפ להסתרה
מן הסתם מג'יסק. כנראה שיש לו רוט, וזאת הסיבה לחסימה.
הצלחתי להיכנס רק מטאבלט לא מפלאפון אחר, ואם אני מכניס מספר אחר הוא נותן לי להיכנס במכשיר שלי.
כנראה הזיהוי שלהם חוסם רק בשילוב המקרים, גם כשהמכשיר עם רוט וגם עם מספר שנחסם. (בעקבות רוט...)
-
@רפאל-vnkl כתב בבעיה | חוסר הצלחה להירשם לוואטסאפ:
אבל זה לא סותר שיש לו רוט! (במקרה הוא גם השתמש לפני זה באפ' לא רשמית.) הוא אפילו כתב
לא סותר, אבל יותר הגיוני שיחסם מאפליקציה פרוצה מאשר רוט, יש להרבה אנשים רוט ולא נחסם להם..
-
@שניאור-שמח
תראה מה שכתבתי לפני זה.@YAKOV1111 כתב בבעיה | חוסר הצלחה להירשם לוואטסאפ:
הצלחתי להיכנס רק מטאבלט לא מפלאפון אחר, ואם אני מכניס מספר אחר הוא נותן לי להיכנס במכשיר שלי.
כנראה הזיהוי שלהם חוסם רק בשילוב המקרים, גם כשהמכשיר עם רוט וגם עם מספר שנחסם. (בעקבות רוט...)
אם זה המצב, אז הפיתרון שהצעתי למעלה עשוי להועיל.
-
@שניאור-שמח נכון, החסימה הגיעה רק לפני כמה חודשים שהם חסמו את כל הלא רשמיות . השאלה המעניינת מה השילוב שגורם לחסימה יש הרבה שננעל להם ועדיין לא מצאתי פתרון. היה שלב שגם מחקתי לגמרי את הוטאטסאפ כולל החשבון .
-
@רפאל-vnkl כתב בבעיה | חוסר הצלחה להירשם לוואטסאפ:
@שניאור-שמח
תראה מה שכתבתי לפני זה.@YAKOV1111 כתב בבעיה | חוסר הצלחה להירשם לוואטסאפ:
אם זה המצב, אז הפיתרון שהצעתי למעלה עשוי להועיל.
הלוואי, הרבה ניסיו אך לא הועיל