בקשת מידע | שחזור תמונות במכשיר אנדרואיד
-
@ישראל-142 1715856346644-שחזור-קבצים-שנמחקו_sign.ap
הנה החתום, תנסה אותו -
@א-מ-ד כתב בבקשת מידע | שחזור תמונות במכשיר אנדרואיד:
@ישראל-142 1715856346644-שחזור-קבצים-שנמחקו_sign.ap
הנה החתום, תנסה אותו
מקודם העליתי בטעות את הלא חתוםניסיתי להתקין עכשיו פעמיים,
פעם ראשונה לפני שהחלפת את הקובץ, ועכשיו פעם שניה אחרי, עכשיו זה התקין
תודה רבה -
תעדכן אם עזר.
זה לא הצליח למצוא, כלומר משום מה זה חיפש בכל התיקיות כולל DCIM ומצא, חוץ מהתיקייה של Camera ששם זה התמונות שמצלמים וזה מה שנמחק לי, זה בסריקה בסיסית,
אבל בסריקה עמוקה הוא בכלל בכלל לא מציג את התיקיות האלה, אלא רק תיקיות מערכתהאמת שכשלוחצים על הסימן שאלה בסריקה רגילה זה רושם שהוא מחפש רק תמונות ממוזערות וקבצים אחרים אבל בשביל התמונות עצמם צריך סריקה עמוקה, מצד שני בסריקה עמוקה אין בכלל אפשרות לחפש בתיקיות האלה (אם מסתכלים טוב בכתובות של המיקום) -
@ישראל-142 כתב בבקשת מידע | שחזור תמונות במכשיר אנדרואיד:
תעדכן אם עזר.
זה לא הצליח למצוא, כלומר משום מה זה חיפש בכל התיקיות כולל DCIM ומצא, חוץ מהתיקייה של Camera ששם זה התמונות שמצלמים וזה מה שנמחק לי, זה בסריקה בסיסית,
אבל בסריקה עמוקה הוא בכלל בכלל לא מציג את התיקיות האלה, אלא רק תיקיות מערכתהאמת שכשלוחצים על הסימן שאלה בסריקה רגילה זה רושם שהוא מחפש רק תמונות ממוזערות וקבצים אחרים אבל בשביל התמונות עצמם צריך סריקה עמוקה, מצד שני בסריקה עמוקה אין בכלל אפשרות לחפש בתיקיות האלה (אם מסתכלים טוב בכתובות של המיקום)תעשה סריקה עמוקה בנתיב /storage/emulated/0
אם הוא לא מראה את הנתיב הזה - תשלח לי צילום מסך של הנתיבים שהוא כן מראה -
תעשה סריקה עמוקה בנתיב /storage/emulated/0
אם הוא לא מראה את הנתיב הזה - תשלח לי צילום מסך של הנתיבים שהוא כן מראההוא לא מראה, אלא זה כל מה שהוא מראה
אבל את אלו, האפליקציית שחזור בכלל לא מציגה (התמונות הבאות ממנהל MT)
ובסריקה בסיסית זה מה שכתוב
אז בעצם הם רוצים שאני אלך לסריקה מלאה, אבל שם אין את הנתיבים האלה -
@ישראל-142 כתב בבקשת מידע | שחזור תמונות במכשיר אנדרואיד:
תעשה סריקה עמוקה בנתיב /storage/emulated/0
אם הוא לא מראה את הנתיב הזה - תשלח לי צילום מסך של הנתיבים שהוא כן מראההוא לא מראה, אלא זה כל מה שהוא מראה
אבל את אלו, האפליקציית שחזור בכלל לא מציגה (התמונות הבאות ממנהל MT)
ובסריקה בסיסית זה מה שכתוב
אז בעצם הם רוצים שאני אלך לסריקה מלאה, אבל שם אין את הנתיבים האלהמוזר, זה לא מחיצות סטנדרטיות... בדרך כלל הוא מראה איזה חמש-שש מחיצות מקסימום...
זה שיאומי חצי טאצ', נכון?
אולי תנסה לסרוק את ה-DATA